Görüş Bildir
Haberler
Partnerinle Birlikte İzlemen Gereken Romantik Film Hangisi?

etiket Partnerinle Birlikte İzlemen Gereken Romantik Film Hangisi?

Lunami
08.07.2022 - 23:02

Partnerinle birlikte izlemesi gereken romantik filmi söylüyoruz! 👇

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyet kimliğin nedir?

2. Yaşın nedir?

3. Isınma sorusuyla başlayalım: Sen ve partnerin film izlemekten hoşlanıyor musunuz?

4. Romantik film tercihiniz hakkında biraz bilgi almak isteriz.

5. Bir filme başlama nedeninizi de oldukça merak ediyoruz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Genelde bir filmi sevme nedeniniz ne oluyor?

7. Bir filmi izlememe nedenleriniz nelerdir?

8. İzleyeceğiniz filmin hangi dönemde geçmesini istediniz?

Titanic

Bakıyoruz da sen ve partnerin sanki biraz dönemsel yapımları izlemeyi seviyor gibisiniz. Dönemin atmosferi, giyim ve kuşamı, konuşma biçimleri sizi oldukça etkileyen faktörler oluyor. Bir bakmışsınız Orta Çağ'dasınız, bir bakmışsınız İkinci Dünya Savaşı'nın ortasında, hiç bilemezsiniz! Bir dönemi konu alan filmler arasında size önerimiz Titanic olacak. Eğer şu zamana kadar izlemediyseniz bir an önce izlemenizi öneririz. Bunun yanında Romeo ve Juliet ve Aşk ve Gurur filmi de bir o kadar romantizm dolu dönemsel bir film.

The Fault in Our Stars

Gençlikle ilgili olan yapımlar sen ve partnerinin izleyeceği bir sonraki film olabilir. Bunun kapsamında buram buram romantizm, hayat tecrübesi, genç olmak, kendini gerçekleştirmeye çalışmak, bolca dramın olduğu, ismi Türkçeye, Aynı Yıldızın Altında (The Fault in Our Stars) olarak çevrilen film oldukça uygun bir yapım. Buna ek olarak Uzaktaki Anılar (A Walk to Remember) adlı film de oldukça benzer temaları işleyen bir film olması bakımından sen ve partnerinin izlenecekler listenize eklenebilecek bir film. Genç bireylerin yaşamı üzerinden birçok güzel konunun işlendiği bu filmlere bir şans verebilirsiniz!

Eternal Sunshine Of The Spotless Mind

Romantik filmler her zaman yalnızca romantik filmler değillerdir. Siz de bunun farkında olan partnerler olarak romantik film kategorisinde dahi sadece romantizm görmek istemiyorsunuz. Bu tür filmlere en güzel örneklerden birisi Eternal Sunshine Of The Spotless Mind filmi. İzleyeninin oldukça büyük bir kitlesinin olduğu bu film mutlaka izlenmesi gereken yapımlar arasında yer alıyor. İlişkilerin farklı boyutlarını görmemizi sağlayan bir film olan Eternal Sunshine Of The Spotless Mind daha önce izlemediyseniz partnerin ve senin birlikte izlemenizin gerektiğini düşündüğümüz bir film. Bunun dışında Amélie filmi de sen ve partnerinin üzerine uzun uzadıya konuşabileceğiniz filmler arasında. Filmdeki her bir detay gerek diğer dizi ve filmlere atıf yapan kareleriyle gerek ele aldığı konular bakımından izleyenleri tatmin eden bir eser.

The Notebook

Büyük çoğunluğumuz bir romantik filmin sonunun mutlu bitmesini canıgönülden ister. Sen ve partnerinin de bu büyük çoğunlukta yer aldığını ve romantik bir filmin sonunun mutlu bitmesini istediğinizi düşünüyoruz. Gelişme sürecinde ne kadar acı çekilirse çekilsin, ne kadar zor olursa olsun sonunda kavuşan partnerler bizi her daim mutlu ediyor. Emek olmadan yemek olmaz gibi bir durum olsa da insanı oldukça etkiliyorlar. Sen ve partnerinin izlemesi gereken filmin The Notebook olduğunu düşünüyoruz. Az önce anlattıklarımıza tam uyan bir film olan The Notebook gibi Türk yapımı bir film olan Aşk Tesadüfleri Sever adlı yapım da bu minvalde değerlendirilebilecek oldukça etkili,  içinizi ısıtan kurguya sahip bir film.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
21
13
4
4
2
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Gizem Yenikler

Eternal Sunshine Of The Spotless Mind Romantik filmler her zaman yalnızca romantik filmler değillerdir. Siz de bunun farkında olan partnerler olarak romantik... Devamını Gör

Necla Kaplan

The Notebook

Aaaa bana da aynı sonuç çıktı sen benim ruh ikizimsin galiba. Bence birlikte izlemeliyiz bu filmi.