Görüş Bildir
Haberler
'Ne İzlesem' Diye Düşünenlere Müjde! 26 Haziran Pazar Günü İçin Birbirinden Sağlam Film Önerileri

'Ne İzlesem' Diye Düşünenlere Müjde! 26 Haziran Pazar Günü İçin Birbirinden Sağlam Film Önerileri

'Ne izlesem?' diye kara kara düşünüyorsan ve bir türlü izleyecek kaliteli bir film bulamıyorsan doğru yere geldin! Korku filmlerinden bilim kurgu ve fantastik filmlere, komedi filmlerinden suç filmlerine kadar her kategoriden film önerisiyle karşına geldik.

Bu filmlere başlamadan önce sıradan bir film izleyeceğini düşünebilirsin ama film bittikten sonra aslında beklentinin çok üstünde bir etki yarattığını fark edeceksin.

O zaman hazırsan 26 Haziran Pazar günü için yüksek puanlı film listemize geçelim...

İçeriğin Devamı Aşağıda

The Fault in Our Stars (2014)

The Fault in Our Stars (2014)

IMDb: 7.7

Özet: Kanser hastası olan Hazel Grace Lancaster, kanser destek grubundan bir genç olan Gus Waters ile tanışır ve aşık olur. Hazel, Gus'ın onu gerçekten anladığını düşünür. Aynı zevklere sahip olan ikili, birlikte çok güzel zaman geçiriyordur. Gus bir yazarla tanışmak için davet aldığında, Hazel ile 'kısa' hayatlarının macerasına atılırlar.

Oyuncular: Shailene Woodley, Ansel Elgort, Nat Wolff

Yönetmen: Josh Boone

Her (2013)

Her (2013)

IMDb: 8.0

Özet: Evliliğinin sona ermesinden sonra kalbi kırılan Theodore, 'sezgisel' ve 'benzersiz' bir varlığa dönüştüğü iddia edilen yeni bir işletim sistemi tarafından resmen büyülenir. Karşı taraftaki sesin arkasında hassas ve eğlenceli bir kişiliği olan 'Samantha' ile vardır. Başlangıçta arkadaş olmalarına rağmen, ilişkileri bir süre sonra aşka evrilir.

Oyuncular: Joaquin Phoenix, Amy Adams, Scarlett Johansson

Yönetmen: Spike Jonze

The Lost Daughter (2021)

The Lost Daughter (2021)

IMDb: 6.7

Özet: Olivia Colman'ın başrolde olduğu şahane bir filmle devam ediyoruz. Kafa dinlemek için tatile çıkan bir kadın, sorunlarından kaçmaya çalıştıkça bu durumun daha da içine çekildiğini fark eder. Artık bir noktada, geçmişinin sıkıntılarıyla yüzleşmekten başka çaresi yoktur...

Oyuncular: Olivia Colman, Jessie Buckley, Dakota Johnson

Yönetmen: Maggie Gyllenhaal

İçeriğin Devamı Aşağıda

Pig (2021)

Pig (2021)

IMDb: 6.9

Özet: Bir mantar toplayıcısı olan Rob, Oregon'un vahşi doğasında yalnız yaşayan bir adamdır. Rob'un hayatı en yakın dostu olan domuzunun kaçırılmasıyla resmen tepetaklak olur. Rob, can dostunu bulmak için Portland'daki geçmişine geri dönmelidir.

Oyuncular: Nicolas Cage, Alex Wolff, Adam Arkin

Yönetmen: Michael Sarnoski

Cha Cha Real Smooth (2022)

Cha Cha Real Smooth (2022)

IMDb: 7.5

Özet: 2022'nin iddialı yapımlarından biri olan Cha Cha Real Smooth ile devam ediyoruz. Üniversiteden yeni mezun olan Andrew’in hayatta ne yapacağına dair pek de bir fikri yoktur ve tek bildiği şey parti yapmaktır. Ailesinin yanına geri dönen Andrew, yine parti vermeye başlar ve bu sırada genç bir anne olan Domino ile tanışır. Domino, Andrew'a istediği geleceği keşfettirecektir...

Oyuncular: Cooper Raiff, Dakota Johnson, Evan Assante

Yönetmen: Cooper Raiff

Corpse Bride (2005)

Corpse Bride (2005)

IMDb: 7,3 

Özet: Van Dort ile Victoria Everglot, 1800'lerin sonuna doğru Victorian kasabasında nişanlanırlar. Everglot'lar, paraya sıkışmış durumdadır ve buna çare olarak da sosyetede adları geçen Van Dort'lar onlar için en doğru seçimdir. Ancak düğün provası yapıldığı sırada Victor, yanlışlıkla koruluğa girer ve yerdeki iskeletin parmağındaki yüzüğü alarak kendi parmağına takar. Artık ölü gelin Emily ile evlenmiş bulunmaktadır. Ortada iki gelin ve tek damat vardır. Bu durumda Victor'u hangisi elde edebilecektir?

Oyuncular: Johnny Depp, Helena Bonham Carter, Emily Watson

Yönetmen: Mike Johnson, Tim Burton

The Incredibles (2004)

The Incredibles (2004)

IMDb: 8.1

Özet: Bob Parr, Mr. Incredible adıyla tanınan ve tüm dünyanın kahraman olarak benimsediği bir adamdır. Kötülüklerle mücadele eden bu adam, hayatının bu yorucu temposundan uzaklaşmak isteyerek emekli olmaya karar verir. Artık eşi ve çocukları ile birlikte daha huzurlu ve sıradan bir hayat yaşamaktadır ancak bir zaman sonra bu düzenden de sıkılır. Çünkü sıradan bir hayat, alıştığı düzene aykırıdır. Bir gün evren ona başka bir şans verir: Bob, şimdi bir adada gizli bir görev yürütecektir.

Oyuncular: Jason Lee, Brad Bird, Sarah Vowell

Yönetmen: Brad Bird

İçeriğin Devamı Aşağıda

Psycho Goreman (2020)

Psycho Goreman (2020)

IMDb: 6.2

Özet: Mimi ve Luke kardeşler, evreni yok etmek gibi başarısız bir deneyime girişirler. Ancak milyonlarca yıl önce dünyaya gömülmüş eski bir uzaylı efendisini istemeden diriltirler...

Oyuncular: Nita-Josée Hanna, Owen Myre, Matthew Ninaber

Yönetmen: Steven Kostanski

Under the Skin (2013)

Under the Skin (2013)

IMDb: 6.3

Özet: Esrarengiz ve şehvetli bir genç kadın, İskoçya'da ıssız yol kenarlarında denk geldiği yalnız erkekleri baştan çıkarır. Ancak bu baştan çıkarmadan sonra bir daha kendilerinden haber alınamaz. Peki bu gizemli kadının amacı nedir?

Oyuncular: Scarlett Johansson, Jeremy McWilliams, Lynsey Taylor Mackay

Yönetmen: Jonathan Glazer

Spalovač Mrtvol (1969)

Spalovač Mrtvol (1969)

IMDb: 8.0

Özet: Bu müthiş tüyler ürpertici film, Nazi işgali sırasında Prag'da geçiyor. Son derece tuhaf bir krematör olan Karl Kopfrkingl, ölü yakmanın dünyevi acıları hafiflettiğine inancına kendini kaptırıyor ve dünyayı kurtarmak için işe koyuluyor.

Oyuncular: Rudolf Hrusínský, Vlasta Chramostová, Jana Stehnová

Yönetmen: Juraj Herz

İçeriğin Devamı Aşağıda

Love (2015)

Love (2015)

IMDb: 6.1

Özet: Aşkı erotik bir melodrama olarak ifade eden bu film, buram buram erotizm kokan ilişkileri olan bir erkek ve iki genç kadının hikayesini konu ediniyor.

Oyuncular: Aomi Muyock, Karl Glusman, Klara Kristin

Yönetmen: Gaspar Noé

Malèna (2000)

Malèna (2000)

IMDb: 7.5

ÖzetUluslar arasındaki siyasi çıkmaz dünyayı büyük bir savaşa sürüklemektedir. Bu dünyada gençliğini yakalamaya çalışan bir çocuk, kasabaya gelen genç ve güzel bir kadın olan Malena'nın etkisi altında kalır.

Oyuncular: Monica Bellucci, Giuseppe Sulfaro, Luciano Federico

Yönetmen: Giuseppe Tornatore

The A-Team (2010)

The A-Team (2010)

IMDb: 6.7

Özet: Dört eski askerin A takımı isimli bir grup kurarak maceralara atılmasını konu alan film, izleyiciler tarafından beğenilerek izlenen yapımlardan biridir. Takım, işlemediği bir suç üzerinden yargılanmaktadır ve paralı askerler olarak yer altı dünyasına yöneltilmişlerdir. Takımın şimdi tek amacı, her zaman iyiliğin yanında durarak isimlerine sürülen lekeyi temizlemek olacaktır.

Oyuncular: Liam Neeson, Bradley Cooper, Jessica Biel

Yönetmen: Joe Carnahan

Jumanji (1995)

Jumanji (1995)

IMDb: 7.0

Özet: Biri kız biri erkek olan iki kardeş eski ve gizemli bir masa oyununu oynamaya başlar. O sırada Alan Parrish adında 25 yıl önce oyun tarafından yutulmuş bir adamın serbest kalmasına sebep olurlar. Parrish de yutulduğu zaman tıpkı iki kardeş gibi çocuktur. Oyun tabii ki bitmemiştir. Önce evleri, sonra tüm kasaba, oyunun içinden gelen türlü türlü hayvanlar tarafından işgal edilir. Bu hayvanlar arasında muzip maymunlar, yok edici gergedanlar gibi birçok hayvan vardır. Oyunu durdurmanın tek yolu elbette oyunu bitirerek kazanmaktır. Ancak kahramanlarımız bunu anladıklarında iş işten çoktan geçmiş midir?

Oyuncular: Robin Williams, Kirsten Dunst, Bradley Pierce

Yönetmen: Joe Johnston

İçeriğin Devamı Aşağıda

Life of Pi (2012)

Life of Pi (2012)

IMDb: 7.9

Özet: Yolculuğu Hindistan'dan Kanada'ya olan bir yük gemisi, trajedik bir şekilde içinde bulunduğu tüm canlılar ile birlikte batar. Bu gemiden geriye kalan sadece bir can kurtaran filikasıdır. Pasifik Okyanusu'nun ortasında sallanan bu filikada ise hayatta kalan canlılardan sadece bir sırtlan, kırık bacaklı bir zebra, bir orangutan, bir Bengal kaplanı ve Pi adında Hintli bir çocuk vardır. 16 yaşındaki genç çocuk, keskin zekası sayesinde hayvanlarla bulunduğu bu filikada hayatta kalmayı başarabilecek midir?

Oyuncular: Suraj Sharma, Irrfan Khan, Adil Hussain

Yönetmen: Ang Lee

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Onedio App'ten kopmamak ve birçok kategoriden bildirim almak için:

Onedio App'ten kopmamak ve birçok kategoriden bildirim almak için:

Mobil uygulamayı bu linkten telefonunuza indirebilirsiniz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
2
2
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın