Görüş Bildir
Haberler
Nazan Kesal Kimdir, Kaç Yaşındadır? Ercan Kesal’ın Eşi Nazan Kesal Hangi Dizilerde Rol Almıştır?

Nazan Kesal Kimdir, Kaç Yaşındadır? Ercan Kesal’ın Eşi Nazan Kesal Hangi Dizilerde Rol Almıştır?

Ünlü oyuncu Ercan Kesel’ın hayat arkadaşı oyuncu Nazan Kesal gündemde. Son olarak ATV’de yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova dizisinde rol alan Nazan Kesal’ın kim olduğu ve hangi yapımlarda rol aldığı araştırılıyor. Peki, Nazen Kesal kimdir, kaç yaşındadır, aslen nerelidir? İşte sosyal medyada gündem olan Nazan Kesal ve Ercan Kesal’ın hayatı hakkında bilgiler…

İçeriğin Devamı Aşağıda

Son dönemin en popüler oyuncularından biri olan ve aynı zamanda doktor olan Ercan Kesal’ın eşi Nazan Kesal da ünlü bir oyuncu. Nazan Kesal’ın hayatı hakkında araştırmalar yapılıyor. İşte Nazan Kesal’ın rol aldığı yapımlar…

Nazan Kesal Kimdir, Aslen Nereli?

Nazan Kesal Kimdir, Aslen Nereli?

Türk tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu, tiyatro ve Film yönetmeni Nazan Kesal, 28 Mart 1969 tarihinde Manisa’da dünyaya geldi. 

İlköğretim ve liseyi Manisa'da tamamlamasının ardından yüksek öğrenimini İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi, Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro - Oyunculuk bölümünde 1991 yılında bitirdi. Eğitimini tamamladıktan sonra İstanbul'a yerleşen Nazan Kesal, Tv dizileri, sinema ve reklam filmlerinde rol aldı. 

1996 - 2004 yılları arasında Diyarbakır Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü'nde oyuncu ve yönetmen olarak görev yaptı. 

2004 başında Bursa Devlet Tiyarosu'na atanan sanatçı, Ankara Sanatevi Tiyatrosu, Tiyatro Ayna, Tiyatro İstanbul, Diyarbakır Sanat Merkezi gibi özel topluluklarda da çalıştı. 

Beykent Üniversitesi Sinema TV bölümünde master yapmıştır. Kendisi gibi oyuncu olan Ercan Kesal'la hayatını birleştiren Nazan Kesal, bir çocuk annesidir.

Oynadığı diziler arasında Aşk ve Ceza, Fazilet Hanım ve Kızları, Halka, Bugünün Saraylısı, Bir Zamanlar Çukurova, Analar ve Anneler, Kayıp Şehir de bulunuyor.

Bu Haber de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın