Görüş Bildir
Haberler
Muammer Ketenci Kimdir, Mesleği Ne? Muammer Ketenci Evli mi, Çocuğu Var mı?

Muammer Ketenci Kimdir, Mesleği Ne? Muammer Ketenci Evli mi, Çocuğu Var mı?

Elif Ateş
06.05.2022 - 14:09

SHOW TV'de yayınlanan Kuaförüm Sensin programı ile ünlenen Muammer Ketenci'nin hayatı pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Başarılı modacı televizyonda birçok programa konuk olarak da katılıyor. Dünyaca ünlü şarkıcı Beyonce'ye diktiği elbise ile gündeme gelen Muammer Ketenci, daha pek çok ünlünün kıyafetlerini tasarladı. Sadece özel dikim tasarımlar ile değil, halk için tasarladığı kıyafetlerde bulunuyor. Peki Muammer Ketenci kimdir, mesleği ne? Muammer Ketenci evli mi, çocuğu var mı? İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Muammer Ketenci Kim, Mesleği Ne?

Muammer Ketenci Kim, Mesleği Ne?

Muammer Ketenci, 1965 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Memleketi Trabzon olan Muammer Ketenci, ilkokul, ortaokul ve liseyi bitirdikten sonra Avrupa'da moda ve tasarım üzerine eğitim aldı. İlk zamanlarda takı ve aksesuar tasarımları ile ilgilenen Muammer Ketenci, daha sonradan tekstil ile uğraşmaya başladı. 30 yıldır dünyaca ünlü sanatçıların tasarımlarını yapıyor.

Muammer Ketenci Evli mi, Çocuğu Var mı?

Muammer Ketenci Evli mi, Çocuğu Var mı?

Ünlü tasarımcı Muammer Ketenci'nin evli olup olmadığı merak ediliyor. Muammer Ketenci evli olduğu biliniyor. Aynı zamanda iki erkek çocuğu bulunur. Özel hayatı hakkında ise pek bir bilgi bulunmuyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
2
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın