Görüş Bildir
Haberler
Moda Dünyası André Leon Talley’in Ölümüyle Sarsıldı! André Leon Talley Kimdir?

Moda Dünyası André Leon Talley’in Ölümüyle Sarsıldı! André Leon Talley Kimdir?

GNS
19.01.2022 - 20:23

Vogue dergisinin eski kreatif direktörü ve serbest editörü André Leon Talley hayatını kaybetti. Amerikan genel yayın yönetmeni olmasıyla bilinen Amerikalı moda gazetecisi Talley'in vefatı, sektörde büyük bir hüzne sebep oldu. Yol gösterici olarak anılan André Leon Talley 73 yaşında hayatını kaybetti. Peki André Leon Talley kimdir? İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Moda dergisi Vogue'un eski kreatif direktörü ve genel yayın yönetmeni Andre Leon Talley'in 73 yaşında hayata veda etmesi, moda dünyasında büyük bir hüzne sebep oldu. Yol gösterici olarak bilinen Talley'in vefatı sonrası ünlü modacı araştırılmaya başlandı. Andre Leon Talley kimdir? İşte detaylar...

Andre Leon Talley Hayatını Kaybetti

Andre Leon Talley Hayatını Kaybetti

Moda dergisi Vogue'un eski kreatif direktörü ve genel yayın yönetmeni Andre Leon Talley, 73 yaşında vefat etti.

Talley’in salı günü hayatını kaybettiği ifade edilirken Instagram hesabı üzerinden paylaşılan açıklamada, Talley’in ölümünün 'büyük bir üzüntüyle' karşılandığı açıklandı.

Doğanın Gücü

Doğanın Gücü

Oyuncu ve süper model Milla Jovovich, haberi aldıktan sonra Talley'i 'doğanın gücü' olarak adlandırdı.

Joyovich, 'Andre Leon Talley inanılmaz bir sanatçıydı ama aynı zamanda tanıdığım en harika insanlardan biriydi' diye açıklama yaptı.

André Leon Talley Kimdir?

André Leon Talley Kimdir?

16 Ekim 1948 yılında Amerika'da doğan André Leon Talley, 1983-1987 yılları arasında Vogue dergisinin moda haberleri direktörü olarak çalışmış, 1987’de kreatif direktörü olmasıyla tanınmıştır. 1995 yılına kadar bu görevi sürdüren Talley, basılı dergiye dönerek 2013’te ayrılana kadar serbest editör olarak çalışma hayatına devam etmiştir. Talley aynı zamanda The New York Times, W ve Interview gibi çok sayıda yayına da katkıda bulunan bir isimdir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
2
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın