Görüş Bildir
Haberler
Mevsimin En Taze Meyveleriyle Lezzetli Çikolatanın Buluşması! Ankara'da Gidebileceğiniz En İyi Dondurmacılar

Mevsimin En Taze Meyveleriyle Lezzetli Çikolatanın Buluşması! Ankara'da Gidebileceğiniz En İyi Dondurmacılar

Dondurma yalnızca yazın yenir diyenleri yanıltacak, mevsim fark etmeksizin 'hadi bir dondurma yiyelim!' dedirtecek, Ankara'nın en iyi ve en meşhur dondurmacılarını sizler için derledik. Hepsi sektörde yılların eskitemediği hatta kalitesine kalite, lezzetine lezzet kattığı türden. Gelin hangi mekanlar olduklarını birlikte öğrenelim!

1. Lipa Dondurma:

1. Lipa Dondurma:

Ankaralı olan herkes bilir Lipa'nın meşhur dondurmalarını. Yaz kış fark etmeksizin her daim kalabalık bir sıra görürseniz şaşırmayın o yüzden. Paketli olarak da satış yapan dükkanın lezzetlerini kesinlikle evinize de bu taşımalısınız. Özellikle hangisi diye soracak olursanız da tartışmasız limonlu dondurmaları deriz.

Adres: Cebeci, Cemal Gürsel Cad. 86/D, 06590 Çankaya/Ankara

Ziyaretçi Yorumu: Dondurmayı yapandan tutunda hizmet edene hepsi temiz ve güler yüzlü. Mutlaka denemeniz gereken bir lezzet. Harika çeşit çeşit dondurmaları var. Yolunuz düşerse kesin uğrayın. :)

2. Roko Dondurma & Kahve:

2. Roko Dondurma & Kahve:

Açıldığı günden bu yana kendini öylesine sevdirdi ki Roko Dondurma & Kahve, Ankara'da birçok şubeye sahip. Bilirsiniz bazen fazla şubeleşmek eski lezzetin kaybolmasına yol açabilir ancak Roko için bu geçerli değil. Her şubesinde aynı kaliteyi sürdüren işletmeye bir uğrayın deriz.

Adres: Şubelere buradan ulaşabilirsiniz.

Ziyaretçi Yorumu: Ankara'da yediğim en güzel dondurma. Yaza veda ederken güzel bir dondurma yiyelim dedik ve gerçekten dondurmanın tadına doyamadık. Çalışanlar oldukça nazik ve ilgililer. Dondurmanın batırıldığı çikolata sosu ve fıstık çok kaliteli ve lezzetine lezzet katmıştı.

3. Meto Dondurma:

3. Meto Dondurma:

Meto Dondurma da Ankara'da en iyi dondurmacı neresi denince ilk akla gelen dükkanlardan. Fotoğraftan da görüyor olduğunuz gibi farklı çeşitlerde de dondurmalar bulabileceğiniz Meto, tadına doyamayacağınız lezzetlere sahip.

Adres: Harbiye Mahallesi Hürriyet Caddesi, Dikmen Cd 134/B, 06460 Çankaya/Ankara

Ziyaretçi Yorumu: Dondurmaları oldukça lezzetli ve güzel dondurma top fiyatları diğer yerlere göre biraz yüksek ama bence parasını hak ediyor. Yaz akşamları oldukça kalabalık oluyor.

4. Vardaroma:

4. Vardaroma:

Söz konusu dondurma olunca belki de tesadüf eseridir ki büyük işletmeler yerine hep mahallelerin samimi ve küçük işletmeleri meşhur oluyor. İşte Vardaroma da güler yüzlü hizmetiyle, sevimli dükkanıyla ve tabii en önemlisi leziz dondurmalarıyla Ankara'nın en iyilerinden olarak anılmayı başaranlardan.

Adres: Ragıp Tüzün, Ragıp Tüzün Cd. No:121, 06170 Yenimahalle/Ankara

Ziyaretçi Yorumu: Yıllardır çizgisini bozmayan, lezzeti, esnaflığı ve muhabbeti ile ailecek en sevdiğimiz dondurmacı unvanını koruyan işletme.. Dondurmaları kendilerinin yaptığına defalarca şahit olmuş biri olarak, tazeliği ve lezzeti konusunda hiç sıkıntı yaşamadım. Fiyatları son derece makul. Mutlaka denenmesi gereken yerlerden.

5. Akasya Dondurma:

5. Akasya Dondurma:

Mangolu dondurmadan, karpuzlu dondurmaya daha önce denemediğiniz birçok lezzeti bulabileceğiniz Akasya Dondurma, artık senelerin verdiği başarı ve müşteri kitlesiyle işinin ehli olan dükkanlardan. Siz de farklı lezzetler denemeyi seviyorsanız, taze meyvelerle yapılan dondurmaları denemek için kesinlikle uğramalısınız.

Adres: Küçükesat, Esat Cd., 06660 Çankaya/Ankara

Ziyaretçi Yorumu: Otuz beş senedir aynı yerde aynı lezzette özellikle damla sakızlı ve meyveli çeşitleri çok lezzetli Ankara'ya her gidişimde yolumu düşürdüğüm bir mekan, kışında dondurma bulabilirsiniz.

6. Sim Dondurma:

6. Sim Dondurma:

Bahçelievler 7. caddenin tanıdık yüzlerinden olan Sim Dondurma, caddede değişen birçok dükkana rağmen lezzeti  sayesinde yıllardır 7. caddede hizmet veriyor ve bu şekilde gidecek olursa her daim caddeyle bütünleşen mekanlar arasında olacak gibi görünüyor. Keyifli bir yaz akşamı caddede güzel bir yürüyüşe Sim dondurması en iyi şekilde eşlik edeceklerden.

Adres: Yukarı Bahçelievler, Aşkabat Cd., 06490 Çankaya/Ankara

Ziyaretçi Yorumu: Bahçelide yıllardır isim yapmış güzel bir dondurmacı. Çeşit çeşit güzel güzel dondurmaları var, hemen yanındaki dükkan ise sim waffle. Dondurmaları güzel ve kaliteli, çeşidi çok inşam seçmekte zorlanıyor. Güzel, keyıfli bir yer.

7. Hatun Pastanesi:

7. Hatun Pastanesi:

Artık Nenehatun caddesiyle bütünleşmiş olan Hatun Pastanesi yalnızca dondurmasıyla değil aslında birçok ürünüyle Ankara'nın en eski ve en meşhur pastanelerinden. Hala nostaljik ve sade dizaynını koruyan dükkanda en az bir 10 sene öncesine zaman yolculuğu yapacak ve belki de huzurlu anlara geri döneceksiniz. En kısa zamanda çok akşam vaktine kalmadan uğrayın deriz, aksi taktirde denemek istedikleriniz bitmiş olabilir.

Adres: 100. Yıl, Nenehatun Cd No:28 D:B, 06700 Çankaya/Ankara

Ziyaretçi Yorumu: Denediğim her ürünü çok taze ve lezizdi. Nostaljik atmosferi ile beni çocukluğuma döndüren, mutlu eden pastane. Küçük Alman Pastası, Sütlacı, Dondurması, Ekleri, Su Böreği ve Acıbadem kurabiyesi enfes. Şimdi sırada kar yağınca Sahlep var :)

8. Dondurmacı Serdar Usta:

8. Dondurmacı Serdar Usta:

Ve son önerimize geldik. Henüz yeni bir yüz olsa da Dondurmacı Serdar Usta, kısa sürede kendini sevdirmeyi başaranlardan. En iyi yanı ise dondurmaların taze meyvelerden yapılmasından dolayı mevsimlik olarak farklı çeşitler şeklinde değişmesi. Yani her gittiğinizde farklı bir sürprizle karşılaşabilirsiniz, bizce kesinlikle en iyi dondurma denince aklınıza gelecek ilklerden olmalı.

Adres: Bahçelievler mah, 54. Cad. no:37/7 D:8, 06490 Çankaya/Ankara

Ziyaretçi Yorumu: Dondurma çeşidi çok ve güzel. Özellikle meyvelilerde gerçek meyve tadını alıyorsunuz. Mevsimi geçen meyvenin dondurması yok demelerinden gerçek meyve kullandıklarını teyit ediyor.

9. Rolls'n Smiles Ice Cream & Crepes:

9. Rolls'n Smiles Ice Cream & Crepes:

Bir de bonusumuz var. Bir zamanlar tüm sosyal medya sayfalarında karşımıza çıkacak kadar meşhur olan tava dondurmasının en iyilerinden Rolls'n Smiles ile karşınızdayız. Belki aranızda henüz denememiş olanlar ya da beğenmemiş olanlar olabilir. Ancak bu sempatik mekan gerçekten tava dondurmasını bir üst seviyeye taşıyacak düzeyde kaliteli lezzetlere sahip. Yolunuz düşerse bir bakın deriz.

Adres: Barbaros, Abay Kunanbay Cd. 32/A, 06680 Çankaya/Ankara

Ziyaretçi Yorumu: Eskişehir'den her geldiğim de yaz kış demeden uğrarım. Mükemmel bir lezzet. Tava dondurmasında farklı bir boyut. Yiyenler ne demek istediğimi anlayacaktır. Çünkü kattıkları dondurma kendilerine özel bir karışımmış. Benim favorilerim 'Haylaz ve Lotus Berry ' :)

Ankara'yla ilgili dahası için bu içeriklerimize de bakabilirsiniz.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
10
6
4
2
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın