Görüş Bildir
Haberler
Meteoroloji Açıkladı! İstanbul'a Kar Ne Zaman Geliyor?

Meteoroloji Açıkladı! İstanbul'a Kar Ne Zaman Geliyor?

Son dakika Meteoroloji Genel Müdürlüğünden Marmaranın Doğusu ve Batı Karadeniz için kuvvetli yağış uyarısı yapıldı. Meteorolojinin haftalık verilerine göre 20 Aralık Pazartesinden itibaren İstanbul ve çevresinde sulu karın etkili olması beklenirken, İDO ve BUDOda bazı seferler iptal edildi. İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

İstanbul'a yağacak kar için tarih belli oldu. Yüksek bölgelerde görülen kar yağışı haberleri ardından gözler İstanbul'daki ilk kara çevrildi. Meteoroloji'nin orta ve uzun vadeli raporuna göre İstanbul'da da kar yağışı görülüyor. Yayınlanan rapora göre, İstanbul'a ilk kar önümüzdeki hafta düşecek. Peki, İstanbul'a ne zaman kar yağacak?

Sarı Kodlu Yağış Uyarısı

Sarı Kodlu Yağış Uyarısı

İHA'da yer alan habere göre Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden yapılan uyarıda; “Marmara’nın doğusu ve Batı Karadeniz’de devam eden yağışların etkisini arttırarak Kocaeli, Sakarya, Bursa, Yalova, İstanbul'un kuzey ve doğu ilçeleri, Zonguldak, Bartın, Düzce ve Bolu’da kuvvetli (30-60 kg/m2/12 saat) olacağı tahmin ediliyor. Çarşamba günü zamanla 800 metre üzeri yüksek kesimlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olacağı tahmin ediliyor” denildi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
2
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Putler

Arkadaşlar g*tünüze yünlü don temin edin, yoksa bu kışı geçiremezsiniz. Doğalgaz faturaları malum.