Görüş Bildir
Haberler
Manavgat'ta Orman Yangınında 2 Bin 800 Ev Etkilendi: Yıkılacak Evlere Kırmızı Çarpı

Manavgat'ta Orman Yangınında 2 Bin 800 Ev Etkilendi: Yıkılacak Evlere Kırmızı Çarpı

Manavgat'ta 28 Temmuz günü dört ayrı kırsal mahallede çıkan orman yangınında toplam 2 bin 800 ev etkilendi. Yangın devam ederken, sayı da artmaya devam ediyor. Bölgede yanan evler yetkili kişiler tarafından kırmızı çapıyla işaretlendi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Çevre ve Şehircilik bakanlığı ile jandarma ekipleri, yangında zarar gören Bucakşeyhler Mahallesi'nde yıkımına karar verilen evleri tek tek işaretliyor.

Yıkılacak evlerin duvarına sprey boyayla kırmızı çarpı işareti konuluyor.

Vatandaşlara kira yardımı

Vatandaşlara kira yardımı

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Türkiye'deki orman yangınlarına ilişkin, 'Bugün bir olma günüdür, siyaset yapma günü değildir. Bugün buradaki olaylar üzerinden rant devşirme günü değildir. Bugün su olup yangının üzerine atma günüdür.' dedi. Kurum, konuşmasının devamında, 'Vatandaşlarımıza 50 bin liraya kadar eşya ve kira yardımı yapıyoruz' ifadelerini kullandı.

'Eksiklikler hep birlikte giderilecek'

'Eksiklikler hep birlikte giderilecek'

Antalya'daki yangın bölgelerinde incelemelerini sürdüren Kurum, Manavgat ilçesi Gebece Mahallesi'nde yangın söndürme çalışmalarına katılan itfaiye ekipleri ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Yanan evlerin olduğu bölgede hasar tespit çalışmalarını yerinde inceleyen Kurum, burada tüm eksiklerin hep birlikte giderileceğini söyledi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
15
6
5
2
2
2
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Aykızı

50 bine ne eşyası alınacak? Allah aşkına ya.. yeni ev kurcak insanlar. Bende evlilik için hazırlık yapıyorum. 100 bin gerek en az.. ev eşyası. Bu insanların ... Devamını Gör

50 bin tl mi hanım efendinin çantası bile 50 bin dolar