Görüş Bildir
Haberler
Madonna'nın Çıplak Fotoğrafları Hayranlarını İkiye Böldü! Seksi Paylaşımların İsmi Madonna Kaç Yaşında?

Madonna'nın Çıplak Fotoğrafları Hayranlarını İkiye Böldü! Seksi Paylaşımların İsmi Madonna Kaç Yaşında?

Müge Kakşi
25.11.2021 - 20:04

Dünyaca ünlü şarkıcı Madonna sosyal medya hesabından yaptığı cesur paylaşımlarıyla sık sık gündem oluyor. En son katıldığı bir şov programında masanın üzerine yatıp eteğini kaldıran Madonna program sunucusuna zor anlar yaşatmıştı. Bu kez ünlü şarkıcıdan cesur yatak pozları geldi. File çorabıyla dikkat çeken Madonna yatak pozlarını sansürsüz yayınlandı. Peki Madonna kaç yaşında? İşte Madonna'nın o pozları ve yaşına dair detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Yaptığı seksi paylaşımlarla sık sık adından söz ettiren ünlü şarkıcı Madonna iddialı pozlarına bir yenisini daha ekledi. Yatakta cesur ve sansürsüz pozlar yayınlayan Madonna'nın takipçileri ise ikiye bölündü. Bazı takipçileri Madonna'nın fiziğini ve paylaşımlarını desteklerken bazılar ise 'Yeter artık Madonna' dedi. Fotoğrafın ardından ünlü şarkıcının yaşı da merak edilmeye başlandı. İşte Madonna'nın o pozları...

Popun kraliçesi Madonna, Instagram paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi. Yatakta verdiği pozları sosyal medya hesabından yayınlayan Madonna, gönderileriyle hayranlarından tepki topladı.

63 yaşındaki ünlü yıldız, aralarında kalçasını ve göğüslerini tamamen açıkta bırakan fotoğrafların da yer aldığı paylaşımlarla eleştirilere maruz kaldı.

Takipçileri, Madonna'nın gündeme gelmek için bu tarz fotoğraflara ihtiyacı olmadığını içeren mesajlar yazdı. Bir kullanıcı, 'Neden?' yazarken, başka bir takipçisi ise, 'Bize poponu göstermeyi bırak. Yeter artık! Çok bayağı görünüyorsun.' yorumunda bulundu.

Dördü evlatlık toplam altı çocuğu olan Madonna'ya yönelik, 'Çocukların seninle gurur duyuyordur!' şeklindeki kinayeli mesaj da dikkat çekenler arasındaydı.

Madonna'nın çok genç görünen yüzü için aşırı photoshop uygulandığını öne sürenler de oldu.

Madonna, mart ayında photoshop skandalıyla gündeme gelmişti. 2015’te Rebel Heart albümünün tanıtımı için Instagram’da paylaştığı fotoğrafının aslında Avustralyalı Amelia Goldie’ye ait olduğu, 28 yaşındaki kadının vücuduna kendi yüzünü photoshop ile yerleştirdiği iddia edilmişti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sosyal medya platformu TikTok’ta kendi fotoğrafını paylaştığı ve iddiasını gündeme getirdiği videosu viral olan Goldie, Madonna’nın 2015’teki fotoğrafının hala resmi Instagram hesabında bulunduğunu söylemiş, Madonna’nın ekibine Instagram üzerinden iki kez ulaşmaya çalıştığını ancak yanıt alamadığını belirtmişti. Goldie, fotoğrafın asıl sahibinin kendisi olmasından gurur duyduğunu da söylemişti.

Madonna Kaç Yaşında? Madonna Hakkında Genel Bilgiler...

Madonna Kaç Yaşında? Madonna Hakkında Genel Bilgiler...
  • Doğum Tarihi ve Yeri: 16 Ağustos 1958 (63 yaşında) – Bay City, Michigan

  • Boy: 1,64 m

  • Çocukları: Lourdes Leon, Rocco Ritchie, Mercy James, Stella Ciccone, Estere Ciccone, David Banda Mwale Ciccone Ritchie

  • Eşi: Guy Ritchie (e. 2000–2008), Sean Penn (e. 1985–1989)

  • Eğitim: Rochester Adams Lisesi, Michigan Üniversitesi, Alvin Ailey Amerikan Dans Tiyatrosu

  • Tam Adı Soyadı: Madonna Louise Veronica Ciccone

  • Burcu: Aslan

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
16
14
10
3
3
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın