Son yıllarda kuaför fiyatlarında büyük bir artış yaşanırken, özellikle büyük şehirlerde saç kesimi, perma ve dip boyası gibi hizmetler oldukça pahalı hale geldi. Bu durum, birçok tüketiciyi zor durumda bırakıyor. Dip boyası yaptırmak için kuaföre giden iki kadın ise fiyatın 3 bin TL olduğunu öğrenince şaşkına dönüp, ilginç biz çözüm yolu buldular.
İçeriğin Devamı Aşağıda

Reklam
Kadınlar, dip boyası için belirtilen fiyatı duyunca, sigara içme bahanesiyle bahçeye çıkıp oradan kaçarak kuaföre para ödemeden uzaklaştı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Reklam
Saçları daha bitmemiş olan kadınlar, sokakta yürürken başlarından geçen bu olayı anlatarak, izleyenleri şaşkına çevirdi.

Video için
Keşfet ile ziyaret ettiğin tüm kategorileri tek akışta gör!
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Reklam
Yorum Yazın
lan yalan video be o saçlar öyle kalırsa ne olur kim bilir amk
Zati, saçma olur yani. Bu şunun gibi olmuş "adam hırsızlık yapıp, lan ne soydum bee", diye video çekip yayınlaması gibi olmuş.
O kuaför haram etmiştir o sizden çıkacak 😂
hırsızlar böyle... sormuşlar bi de kimler böyle diye.