Görüş Bildir
Haberler
Kim Kardashian Kimdir, Kaç Yaşında? Kim Kardashian Evli mi? Kim Kardashian Ne İş Yapıyor?

Kim Kardashian Kimdir, Kaç Yaşında? Kim Kardashian Evli mi? Kim Kardashian Ne İş Yapıyor?

Elif Ateş
05.05.2022 - 22:27

Amerika'nın gözde magazin yıldızlarından biri olan Kim Kardashian, her hareketi ile şaşırtmaya devam ediyor. Sosyal medyada paylaştığı fotoğrafların yanında Met Gal'a 2022'de giydiği elbise ile de oldukça konuşuldu. Kim Kardashian, Marilyn Monroe ile ünlenen elbiseyi giydikten sonra oldukça fazla araştırılmaya başlandı. Kardashian kardeşlerinden en çok konuşulanı olan Kim Kardashian'ın hayatı ile ilgili çeşitli detaylar ortaya çıktı. Peki Kim Kardashian kimdir? Kim Kardashian evli mi? Kim Kardashian ne iş yapıyor? İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kim Kardashian Kimdir?

Kim Kardashian Kimdir?

Kim Kardashian, 21 Ekim 1980 yılında Los Angeles'da dünyaya geldi. Babası Robert Kardashian, annesi ise Kris Jenner'dır. Kim Kardashian'ın babası Ermeni, annesi de Hollanda ve İskoç kökenlidir. Ünlü magazin yıldızının 9 kardeşi bulunur.

Kim Kardashian Evli mi?

Kim Kardashian Evli mi?

Kim Kardashian, 2000 yılında söz yazarı olan Damon Thomas ile evlendi. 2004 yılında Damon Thomas ile boşanan yıldız, 2011 yılında Kris Humphries ile evlilik yaşadı. 2014 yılında ise Amerikalı ünlü rapçi, söz yazarı olan Kanye West ile evlendi. Bu evlilikten North ve Sait adında iki çocukları oldu.

Kim Kardashian Ne İş Yapıyor?

Kim Kardashian Ne İş Yapıyor?

Sosyetenin tanınan isimlerinden biri olan Kim Kardashian, çeşitli meslekler ile uğraşıyor. Hem iş kadını, girişimci ve dergi modeli olan sanatçı aynı zamanda televizyon yapımcılığı da yapıyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
3
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın