Görüş Bildir
Haberler
Kılıçdaroğlu'ndan Emekliye Müjde! 'Hesabınıza 15 Bin TL Yatacak'

etiket Kılıçdaroğlu'ndan Emekliye Müjde! 'Hesabınıza 15 Bin TL Yatacak'

CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından paylaştığı videoyla emeklilere seslendi. Kılıçdaroğlu, 'emeklilerin bayram ikramiyesi 8.500 TL olacak. Önümüzdeki Kurban Bayramı'nda banka hesabınıza tek seferde 15 bin TL yatacak. Bayram çifte bayram olacak. Geriye dönük ödeme yapacağız.' ifadelerini kullandı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kılıçdaroğlu, saat 20.00'da yaptığı paylaşımda 'Tüm emekli vatandaşlarımızı saat 21.00'de buraya davet ediyorum, konuşmamız lazım.' ifadeleriyle çağrıda bulunmuştu.

Kılıçdaroğlu'nun 'Hep geçmişi yad etmenizi istemiyorum, yaşayın istiyorum' diyerek paylaştığı video şu şekilde. 🎥

Açıklamasında birçok müjdeyi duyuran Kılıçdaroğlu, şunları söyledi: 

'Bugün hepinize değil 15 milyon emekliye sesleneceğim. Devlet emeklileri yıllardır yoksulluk sınırı altında yaşamaya mahkum etti. Yıllarca bu ülkeye çalışmış insanlarımız ekonomik baskıyla evlere kapatıldı. Geçmişte emekliler ikramiyeleriyle ev alırlardı. Şimdi bırakın ev almayı, ev kirasına bile para yetmiyor. Emekli torununu görünce içi burkuluyor. Niye? Cebine konulacak parası yok diye. 

Hatırlayacaksınız sizin için iki ikramiye savaşını ben verdim. Yıl 2015'ti, bayramlarda iki ikramiye demiştim. Ancak yapılan bizim dediğimizin çok altında kaldı. Artık sizlerin taleplerini değil, iktidara gelince yapacaklarımızı söylemek için karşınızdayım. 

Emekli kardeşlerim, hakkınız olanı alacaksınız. Şu andan itibaren emeklilerin bayram ikramiyeleri asgari ücret kadar yani güncel tutarla 8 bin 500 liradır. Şu andan itibaren diyorum çünkü Ramazan Bayramı da dahildir. İktidara geldikten sonra Kurban Bayramı'nda 8 bin 500 lira ikramiyenize ek olarak bu Ramazan Bayramı'nda oluşan 6 bin 500 liralık fark da hesaplarınıza yatacak. Önümüzdeki Kurban Bayramı'nda tek seferde 15 bin lira yatacak. 

'Geriye dönük ödeme yapacağım'

'Geriye dönük ödeme yapacağım'

Evet geriye dönük ödeme yapacağım. Şimdi bağıracaklar, para yok diyecekler. Para var emekli kardeşim. Beşli çetelere, beslemelere para var. Ben o paraları hukuk yoluyla alıp senin cebine koyacağım. 

Öyle sadece torunlardan konuşmanız içime sinmez. Hayatı da yaşayın istiyorum. Yapacağımız düzenlemeyle emekli ikramiyeleri asgari ücretin altına düşmeyecek. Sana söz emekli kardeşim o baharı sana getireceğim.

Bay Kemal'i iyi takip edin, bu 40 günde daha başka sürprizlerim de olacak...'

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
319
171
61
35
23
19
8
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
SEMİR DÖNDER

Hakkı, hak edene teslim etmektir bunun adı. Tebrik ederim. Şimdi ak çomarlar gelecek ve nasıl yapacak ki der ! ve bizde diyeceğiz ki Devlet kaynakları çalınm... Devamını Gör

Yalnız bir Genç

Sen kendni bu kadar yırttığına göre CHdpTroll olarak işe mi başladın galiba😃 Ama Adam Kazanıyor hiç yorulmayın bu kadar, gerek yok. Tayyip'in yaptığı tüm icr... Devamını Gör

Kahraman taş

Hadi bakalım şimdi yarın akşam AKP'nin MHP'nin genel başkanı Erdoğan ben bayram ikramiyesini 10 Bin TL yapıyorum der mi der çünkü bugüne kadar Kılıçdaroğlu n... Devamını Gör

Yalnız bir Genç

Demesine gerek yok hükümet hepsini yaptı yapıyor kii

mesut

Bence ilk olarak eğitim sisteminin acilen düzeltilmesi gerekiyor