Görüş Bildir
Haberler
TV
Kaybettiğin Kadına Dön Bak: Survivor'ın Gedikli Yarışmacısı Nagihan Karadere'nin Dünden Bugüne Değişimi

Kaybettiğin Kadına Dön Bak: Survivor'ın Gedikli Yarışmacısı Nagihan Karadere'nin Dünden Bugüne Değişimi

03.07.2022 - 09:41

Burun estetiği, jawline, dudak dolgusu... Günümüzde estetik yaptırmayan ya da yaptırmayı bir kez olsun bile düşünmeyen kişi sayısı çok az. Hele ekranlarda gördüğümüz ünlü isimlerden estetiksiz birini bulmak imkânsıza yakın! Nagihan Karadere de estetiğe başvuran ünlüler arasında. Peki, Nagihan Karadere'nin dünden bugüne estetik macerasını incelemeye ne dersiniz?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Önce Nagihan Karadere'nin kim olduğuna bakalım.

Önce Nagihan Karadere'nin kim olduğuna bakalım.

Güzelliğinin yanı sıra kendine has güçlü duruşuyla adından söz ettiren Nagihan Karadere, 16 Şubat 1984 tarihinde Adana'nın Kadirli ilçesinde doğdu. Spor alanına yönelerek kısa mesafe ve engelli koşucusu oldu. Olimpiyatlar da dâhil olmak üzere birçok yarışmada ülkemizi hakkıyla temsil eden Karadere, birçok madalya alarak başarılarını taçlandırdı.

Tam üç kez Survivor'a katıldı.

Tam üç kez Survivor'a katıldı.

2016'da Ünlüler takımında yer alarak beşinci, 2018'de katılarak ikinci olan ve bu sezon da Survivor'a katılan Nagihan Karadere, yarışmadaki performansıyla dikkatleri üzerinde topladı. 2016 yılında Dominik Cumhuriyeti'nde mücadele ederken kocasının kendisini aldattığını bir canlı yayında öğrenen Karadere, derin bir üzüntü yaşadı. Kendisi ıssız adada mücadele ederken kendini başkalarına fotoğrafları ile teşhir eden eski eşinin görüntüleri karşısında şoka uğradı. Fakat güçlü duruşuyla, 'Beni öldürmeyen şey güçlendirir.' diyerek âdeta yeniden küllerinden doğdu!

Estetik operasyonlarını sponsor aracılığı ile geçirdi.

Estetik operasyonlarını sponsor aracılığı ile geçirdi.

Dudak, göğüs ve burun operasyonu geçiren Karadere; saç rengi konusunda da değişime giderek bambaşka bir Nagihan olarak karşımıza çıktı. Özel bir sağlık şirketinin sponsorluğunda geçirdiği operasyonlar ile epey beğeni de topladı. Yaptırdığı estetik operasyonların yanında vücudundaki kas artışı ile de dikkat çeken Karadere; güçlü duruşu, güzel fiziği ve güzelliği ile herkesi kendine hayran bıraktı!

Dizi ve film teklifleri aldı.

Dizi ve film teklifleri aldı.

Trakya Üniversitesi Hastanesi'nde geçirdiği operasyonlar sonrasında pek çok dizi ve film teklifi aldığını belirten Karadere, 'Göğüslerimi büyüttüm, dudak dolgusu yaptırdım. Geleceğimin hep televizyon sektöründe olduğunu düşünüyorum. Bu işi gerçekten çok seviyorum. Bundan sonraki projelerim de hep televizyonla ilgili olacak.' dedi.

Önceden kendini eksik hissediyormuş.

Önceden kendini eksik hissediyormuş.

Sporcu olması sebebiyle göğüslerinin küçük olduğunu ve bu durumdan ötürü kendini rahatsız hissettiğini dile getiren Karadere, 'Bu süreçte estetik operasyon geçiren arkadaşlarımla görüştüm. Sporcu olduğum için göğüslerimin küçük olmasını kafaya takmıştım. Kendimde eksik hissettiğim bir şeydi bu. Ardından ben de uzun zamandır istediğim göğüs operasyonunu oldum. Şu anki süreçte her şey çok güzel işliyor. 2 saatlik bir operasyonun ardından istediğim gibi bir görüntüye ulaştım. Operasyonun ardından tam bir gün oldu ve son derece sağlıklıyım. Hiçbir yerim ağrımadan, morarmadan güzel bir operasyon geçirdim. Bu kadar kolay geçeceğini hiç tahmin etmemiştim. Daha ağrılı bir süreç olacağını düşünüyordum ama hiç de öyle olmadı. Göğüs büyütme operasyonu dışında dudak dolgusu da yaptırdım. Her şey gerçekten içime çok sindi, çok beğendim' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Pembe saçları ile gündeme bomba gibi düştü.

Pembe saçları ile gündeme bomba gibi düştü.

Dudak, göğüs ve burun estetikleri yaptırmasının yanı sıra saç rengini de değiştiren Nagihan Karadere, farklı bir tarza yelken açtı. Üstelik saçlarını pembeye boyatarak ne kadar öz güvenli olduğunu da herkese bir kez daha göstermiş oldu! Kimileri Karadere'nin yeni imajını çok beğenirken kimileri stilini beğenmedi. Ne de olsa zevk meselesi!

"Kendisine kaçmamı istedi.”.

"Kendisine kaçmamı istedi.”.

Yalnızca estetikleri ile değil, yaptığı açıklamalarla da gündeme bomba gibi oturan Karadere; Hasan Can Kaya'nın sunduğu Konuşanlar programına konuk olduğu bir bölümde, eski erkek arkadaşı ile ilgili söyledikleriyle herkesi şaşırtmıştı. Eski erkek arkadaşının kendisinden başkası ile ten uyumu yakalayamadığını ve her fırsatta tekrar kendisine geldiğini ifade eden Karadere, 'Eskiden bir erkek arkadaşım vardı. Onunla yaşadıklarımı kimseyle yaşamadım. Ben boşanma arifesindeyken evime geldi, kendisine kaçmamı istedi' dedi. Stüdyoya bomba gibi düşen bu açıklama sonrası kahkahalar havada uçuştu.

Herkes, kendini beğendiği hâliyle çok güzel.

Herkes, kendini beğendiği hâliyle çok güzel.

Estetik yaptırmanın olağan dışı bir yanı yok. Günümüzde birçok kişi farklı nedenlerle estetik operasyonlar geçirebiliyor. Burada önemli olan, insanların kendini nasıl rahat ve mutlu hissettiği. Nagihan Karadere de kendini en güzel nasıl hissedecekse tercihlerini ona göre yapmış. Bize de ona, bundan sonraki spor ve televizyon hayatında başarılar dilemek düşer!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
35
20
8
6
6
3
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
d.topal

Kadın değişmedi instagram filtreleri gelişti. Yanlış mı hayır yargılamak bize düşer mi hayır

Kıtmir Kıtkıt

Estetik operasyon geçirdiği haberinin altına siz hala filtre diyorsunuz?

onedio la

Mahalleye yeni gratis açılmış 🙄

Mehmet UĞUR

Eyyy estetik sen nelere kadirsin