Görüş Bildir
Haberler
Kamp Sevdalıları Bu Habere Bayılacak: Hem Çadır Hem Karavanla Gidebileceğiniz Türkiye'nin En İyi Kamp Alanları

Kamp Sevdalıları Bu Habere Bayılacak: Hem Çadır Hem Karavanla Gidebileceğiniz Türkiye'nin En İyi Kamp Alanları

Beyza
17.12.2022 - 15:22

Kamp yapmak kimi tatilciler için büyük bir tutkudur. Bu tutku ise hem güzel hem de kullanışlı kamp alanları arayışının ortaya çıkmasına neden olur. Bizler de sizi bu arayıştan kurtarmak için hem çadır hem de karavanda kalabileceğiniz Türkiye'nin en iyi kamp alanlarını derledik. Şimdiden iyi tatiller!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Volo Camping

Volo Camping

Yeni ismi Gürece olan Volo Camping, Bodrum merkeze yaklaşık 40 dakika uzaklıkta bulunuyor. Burada karavan, bungalov, villa ve çadır gibi çeşitli konaklama çeşitleri yer alıyor ve isteyenler kendi çadırlarını da kurabiliyorlar. 

Karavanların tatlı dekorasyonları bu mekanın en ilgi çekici özelliklerinden bir tanesi. Özellikle çocuklu ailelerin tercih edebileceği bu mekanda birçok hayvan da bulunuyor. Volo Camping'te rezervasyon ücretlerine kahvaltı ve akşam yemeği de dahil. Ancak çadırını kendi kuracak kişiler için ayrı bir mutfak alanı yok. Daha detaylı bilgi için ise web sitesinin linkini hemen aşağı bırakıyoruz. 

Volo Camping - Bodrum

Mona Glamping Caravan Suites

Mona Glamping Caravan Suites

Burası kendi çadırını kurmak isteyenler için uygun bir yer değil ancak alanda dekore edilmiş birçok çadır ve karavan bulunuyor. Eğer bir kafa tatiline çıkmak istiyorsanız Mona tam da bu tatile uygun bir mekan. Hem de Sığacık merkeze 20 dakikalık yürüme mesafesinde.

Mona'ya dışarıdan yiyecek ve içecek, kamp ocağı getirebiliyorsunuz. Mangal ihtiyacınızı ise Mona karşılıyor. Alanın günlük fiyatları ise mevsimlere göre değişiklik gösterebiliyor. Detaylı bilgi edinmeniz için Mona'nın web sitesini hemen aşağıya bırakıyoruz. 

Mona Glamping Caravan Suites | Sıradışı Bir Konaklama Deneyimi | İzmir

Akyaka Orman Kampı, Akyaka – Marmaris

Akyaka Orman Kampı, Akyaka – Marmaris

Akyaka orman kampı, Muğla'nın en sevilen kamp alanlarından bir tanesi. Bu alan çok büyük bir alana yayılıyor ve sakin, huzur dolu günler geçirmenize yardımcı oluyor. En güzel yanı ise tam 8 farklı koya kıyısının bulunması. Akyaka orman kampında duş, tuvalet, mutfak, sıcak su ve elektrik gibi birçok ihtiyaca ulaşmak mümkün. Aynı zamanda hem çadır hem de karavan için uygun.

Club Amazon Bördübet, Marmaris – Muğla

Club Amazon Bördübet, Marmaris – Muğla

Marmaris - Datça arasındaki Bördübet'te bulunan Club amazon ilk başta yalnızca kamp için kurulsa da şuanda glamping konsepti ile hizmet sunuyor. Sakin ve huzurlu olan bu kamp alanının müşteri memnuniyeti de oldukça yüksek. Neredeyse 40 yıllık bir işletme olan bu kamp alanı denize de yaklaşık 5 dakikalık bir mesafede yer alıyor. Club Amazon'a ister kendi karavanınız isterseniz de çadırınız ile gidebilirsiniz. Ya da kamp alanı içerisinde bulunan karavanları, taş evleri ya da ahşap evleri tercih edebilirsiniz. 

Kamp alanını daha detaylı incelemek isterseniz https://clubamazon.com.tr/

Aktur Datça Camping, Datça – Muğla

Aktur Datça Camping, Datça – Muğla

Datça denildiği zaman akıllara gelen ilk kamp alanı şüphesiz ki Aktur Tatil Köyü'dür. Burası Datça'nın en büyük ve en sevilen kamp alanı. Burada hem çadır kurabilir hem de karavanınızda kalmayı tercih edebilirsiniz. Kamp alanında ise ihtiyaç duyabileceğiniz her şey mevcut. Kamp alanının içerisinde iki mavi bayraklı plaj, restoran, kafe, market, mutfak ve çamaşır yıkama alanı dahi var. Fiyatlar ise aylara göre değişiklik gösteriyor.

Daha detaylı inceleme için buyurun kamp alanının web sitesi: Datça Camping

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kelebekler Vadisi, Fethiye – Muğla

Kelebekler Vadisi, Fethiye – Muğla

Kelebekler Vadisi de kamp yapabilmek için en uygun alanlardan bir tanesi. Doğa harikası olan bu yer yapılaşmaya izin verilmediği için çok daha sakin ve huzurlu. Bu alanda çeşitli kamp işletmeleri yok ancak tek bir işletme sayesinde kamp yapabilmek mümkün. İşletmenin verdiği hizmetler arasında bungalovlar ve kamp çadırları yer alıyor ancak eğer isterseniz kendi çadırınızı da kurabilirsiniz. 

Kamp alanında ortak duşlar, tuvalet ve elektrik hizmetleri de yer alıyor. Aynı zamanda eğer işletmenin hizmetlerinden faydalanmayı tercih ederseniz kahvaltı ve akşam yemekleri de bu hizmetlere dahil.

Kayaköy Jungle Camping, Fethiye – Muğla

Kayaköy Jungle Camping, Fethiye – Muğla

Fethiye'de yer alan bu kamp alanı, kamp deneyimi ile birlikte müşterilerine organik yaşamı da sunuyor. Kampın konumlandığı yer ise hayalet şehir olarak isimlendirilen Kayaköy yakınlarında bulunuyor. Bu kamp alanında hem çadırlar, hem karavanlar hem de bungalov evler yer alıyor. Aynı zamanda kamp alanının tuvalet, duş, elektrik, internet ve mutfak gibi imkanları da var. 

Kamp alanının mutfağında bulunan her şeyi ücretsiz kullanabiliyorsunuz. Yapmanız gereken tek şey ise kullandıktan sonra temizlemek. Zaten bu kamp alanının en sevilen yönü ise temizliği ve samimiyeti. Kamp alanı aynı zamanda müşterilerine organik yaşam deneyimi de sağlıyor. Nasıl derseniz kamp alanının bir tarlası var ve bu tarlada yetişen tüm meyve ve sebzelerden ücretsiz şeklide faydalanabiliyorsunuz. Fiyatları diğer alanlara göre çok uygun olan bu kamp alanında kendi çadırınızı da kurabilirsiniz.

Ada Camping, Cunda Adası – Ayvalık

Ada Camping, Cunda Adası – Ayvalık

Ayvalık'ta hem denize girebileceğiniz hem de kamp yapabileceğiniz en güzel alanlardan bir tanesi Ada Camping. Bu kamp alanına ister çadırınız isterseniz de karavanınız ile gelebilirsiniz. Ya da işletmenin sunduğu bungolavlarda kalmayı tercih edebilirsiniz. Kamp için ihtiyaç duyduğunu her hizmet yine kamp işletmesinde bulunuyor. Hatta çocuklu aileler için çocuk oyun alanları bile var!

Sülüklü Göl Tabiat Parkı, Mudurnu – Bolu

Sülüklü Göl Tabiat Parkı, Mudurnu – Bolu

Sülüklü Göl tabiat parkı kafa dinleyebileceğiniz mükemmel bir alan. Gölet çevresindeki renk değişimleri ise ruhunuzu doyuracak. Parka giden yol her ne kadar biraz zorlu olsa da bu sakin alanda kafa dinlemek size çok iyi gelebilir. Göl çevresinde istediğiniz yerde kamp kurabilirsiniz. Hem de ücretsiz şekilde. Ancak burada ne duş ne elektrik yok. Telefon da çekmiyor. Yani giderken tüm hazırlıklarınızı yapıp öyle gitmeniz gerekebilir.

Borçka Karagöl Tabiat Parkı, Borçka – Artvin

Borçka Karagöl Tabiat Parkı, Borçka – Artvin

Karadeniz'in en güzel yerlerinden biri olan Borçka Karagöl Tabiat Parkı kamp yapabileceğiniz en ideal alanlardan bir tanesi. Özellikle parkın göl manzarası ve yürüyüş alanları huzur dolu günler geçirmenizi sağlar. Göl kenarında kamp yapmak yasak ancak gölün biraz üzerindeki alanda dilediğiniz gibi kamp yapabilirsiniz. 

Tabiat parkı içinde ise restoran ve tuvalet bulunuyor. Kamp alanına çadırınızı ya da karavanınızı kendiniz götürmeniz gerekiyor. Aynı zamanda kamp yaparken ihtiyaç duyacağınız her şeyi gitmeden almanızda fayda var.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Köprülü Kanyon Kamp Alanı, Manavgat – Antalya

Köprülü Kanyon Kamp Alanı, Manavgat – Antalya

Köprülü kanyonda ister bungalovda ister çadırda isterseniz de çadırda konaklamayı tercih edebilirsiniz. Bu kamp alanı hem yerliler hem de turistler tarafından sıklıkla tercih ediliyor. Eğer biraz daha konforlu bir kamp deneyimi yaşamak isterseniz kamp işletmelerini tercih edebilirsiniz. Çünkü bu alanlarda tuvalet, duş ve elektrik ihtiyacınızı kolay şekilde karşılayabilirsiniz. 

Aynı zamanda Gökçesu Campground bu alanın en sevilen kamp işletmesi.  eğer kamp yapmak için herhangi bir işletmeyi tercih etmeyecekseniz gitmeden önce tüm ihtiyaçlarınızı karşılamayı unutmayın. Eğer mevsimini yakalayabilirseniz rafting yapmayı da unutmayın.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
274
241
239
212
196
182
163
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın