Görüş Bildir
Haberler
Kaliteli Zaman Geçirerek Unutulmaz Anılar Biriktireceğiniz İzmir'in En Şık Restoranları

Kaliteli Zaman Geçirerek Unutulmaz Anılar Biriktireceğiniz İzmir'in En Şık Restoranları

Gerek Türkiye'nin gerekse de dünyanın dört bir yanından gelen turistleri sık sık ağırlayan İzmir şüphesiz en sevilen şehirlerimizden. İzmir'e gittiğinizde en şık restoranları da deneyelim diyenleri buraya alalım. Kim bilir, belki bir date'de belki de bir iş toplantısında bir rehbere ihtiyacınız olabilir. Gelin birlikte İzmir'in en şık restoranlarıyla tanışalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

PALLY:

PALLY:

Pally, hem restoranı hem de barıyla size iyi yemek ve içeceklerin tadını çıkarabileceğiniz samimi bir ortam sağlıyor. Mekan zengin menüsüyle birlikte yeni tatlar denemek isteyen herkese hitap ediyor. Bu ferah mekanda şarap ve kokteyl menüsünü denemenizi şiddetle tavsiye ediyoruz. 

Adres: Çınarlı, Mistral Tower, Ankara Asfaltı Cad No:15/1AG, 35170 Konak/İzmir

Ziyaretçi Yorumu: Hem menüsü ve yemek kalitesi ile hem de hizmeti ve ortamı ile günün her saati keyif alacağınız bir mekan. Kokteylleri de mutlaka deneyin.

Swissotel Equinox Restaurant:

Swissotel Equinox Restaurant:

Swissotel'e bağlı olan Equinox Restaurant, tam anlamıyla fine dining konseptine sahip. Üst düzey bir hizmet kalitesine ve menüye sahip olan mekanda memnun kalmayacağınız tek bir an olmayacak. Tüm bunlarla birlikte mekanın dizaynı ve manzarası da büyük etki yaratıyor.

Adres: Alsancak, Gazi Osman Paşa Blv. No:1, 35210 Konak/İzmir

Ziyaretçi Yorumu: Özel günlerinizi taçlandırabileceğiniz elit bir a la carte restoran.

Cumba Restaurant & Bar:

Cumba Restaurant & Bar:

İzmir'in nezih mekanları denince akla gelenlerden bir diğeri ise Cumba Restaurant. Cumba Restaurant'ın en güzel yanı yeşillikler içinde koskocaman bir bahçesi olması. Bahçesinde geçireceğiniz en an içiniz huzurla dolabilir. Bir de bunlara leziz et yemekleri eklenince... Fazla söze gerek yok diyoruz.

Adres: Erzene, İstanbul Cad. No:54, 35040 Bornova/İzmir

Ziyaretçi Yorumu: İlk defa gittim. Tek kelimeyle muhteşem diyebilirim. 20 küsür senedir varmış burası böyle giderlerse sanırım bir20 sene daha podyumda kalırlar. Mekanın temizliği garson arkadaşların arı gibi olması ve her şeyden öte et yemekleri 10 numara 5 yıldız.

L’aura Kitchen & Bar:

L’aura Kitchen & Bar:

İzmir'in en güzel teras restoranların olan L'aura Kitchen & Bar, nezih ortamsa nezih ortam, leziz mutfaksa leziz mutfak, ilgili hizmetse ilgili hizmet her şeyi dört dörtlük müşterilerine sunan işletmelerden. 

Adres: Konak, Atatürk Cd. No:19/S D:19, 35250 Konak/İzmir

Ziyaretçi Yorumu: Muhteşem Ege mezeleri, balığı ve harika hizmet sunan güler yüzlü çalışanlarıyla gönlümde taht kurmuş restauranttır. Şiddetle tavsiye ederim.

Perdix Wines:

Perdix Wines:

Şehrin favori mekanlarından Perdix Wines, aslında merkez civarlara bir nebze uzak ancak inanılmaz bir büyüleyici bir atmosfere sahip. Aslında bir şarap evi olan işletmeye bayılacaksınız, en kısa sürede güzel güneşli bir günde uğrayın deriz.

Adres: Birgi, İzmir Çeşme Yolu No 14, 35430 Urla/İzmir

Ziyaretçi Yorumu: Çok şık bir mekan, personel kibar ve şaraplarla ilgili size bilgi verebiliyorlar. Denemiş olduğumuz şarap ve yemekler de oldukça lezzetliydi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kordon Yengeç Restaurant:

Kordon Yengeç Restaurant:

Rakı-balık keyfini sevenler buraya! Şık dizaynı nezih atmosferi ile size eşsiz bir akşam yemeği deneyimi sunacak olan Kordon Yengeç Restaurant, İzmir'in balık konusunda en iyilerinden. Tüm bunlara bir de Kordon manzarası eklenenince mekanın tadına doyamayacaksınız.

Adres: Alsancak, Atatürk Cd. 314/A, 35220 Konak/İzmir

Ziyaretçi Yorumu: Çok lezzetli bir gece geçirdik. Garsonlar çok ilgiliydi. Fiyatları yeterince uygundu ve müşteri profili çok iyiydi. Oturduğumuz sürece hiç rahatsızlık hissetmedik. Buralarda olduğumuzda yine geliriz.

La Cigale:

La Cigale:

Biliyorsunuz ki şık mekanlardan bahsediyoruz ve İtalyan restaurantları denince de akla hemen şıklık geliyor. La Cigale gerek müzik seçimlerinde gerek lezzetlerinde gerekse de hizmette çokça özenli bir işletme. Özel günlerinizde kendinizi emin ellerde hissedeceksiniz.

Adres: Kültür Mahallesi Alsancak Mahallesi Fransız Kültür Merkezi Cumhuriyet Bulvarı, D:No:152, 35220 Konak

Ziyaretçi Yorumu: Ortamı gayet güzel, hizmet nitelikle. Romantik bir yemek için ya da kalabalık arkadaş gruplarıyla gitmek için tercih edilebilir.

Litany Ristorante:

Litany Ristorante:

Bir İtalyan restaurantıyla daha karşınızdayız. Litany Ristorente İzmirlilerin tanıyor olacağı İtalyan Şef Nicola Saraceno'nun eşsiz lezzetlerini size sunuyor. Böylesine güzel yemekler eşliğinde geçireceğiniz her dakika çok keyif dolu olacak.

Adres: Adalet, Anadolu Cd. No 40, 35540 Bayraklı/İzmir

Ziyaretçi Yorumu: Gerek manzarası , gerek hizmeti her şeyiyle çok memnun kaldığımız bir restoran.

North Pier's:

North Pier's:

North Pier's'in etkileyici atmosferi, yenilikçi tavrı, şık dizaynı ve zarifliği sizi oldukça mest edecek. Mekanın yanı sıra mutfak konusunda da başarıya sahip işletmeyi not edin deriz. Özellikle de deniz ürünlerinin üzerine yok diyebiliriz.

Adres: Atatürk Caddesi, Konak Pier Alışveriş Merkezi No: 19/HI-J, 35035 Konak

Ziyaretçi Yorumu: Deniz üstünde deniz ürünleri yemek ister ve Güzel İzmir seyretmek isterseniz doğru adres. Özellikle mezeleri harika kesinlikle balık ürünlerini tercih etmelisiniz.

Dalyanköy Balıkçısı:

Dalyanköy Balıkçısı:

Keyifli ve kaliteli vakit geçirmek sizin için manzarayla da bağlantılıysa denize nazır Dalyanköy Balıkçısı tam size göre diyebiliriz. İzmir'in meşhur balıkçıları arasında ilk sıralarda yer alan mekan deneyimli ekibiyle size muhteşem anlar yaşatacak.

Adres: Dalyan, 4218. Sk. No:29/A, 35930 Çeşme/İzmir

Ziyaretçi Yorumu: Deniz kenarında, hızlı hizmeti ve nazik personeli, lezzetli mezesi ve balığıyla çok güzel bir mekan. Tavsiye ederim.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Teras 1885:

Teras 1885:

Merkezi konumuyla rahatlıkla ulaşabileceğiniz önerilerimizden biri olan Teras 1885, İzmir'in en güzel manzaralarına sahip bir teras restoran. Menüde yer verdikleri her lezzetleri konuşmaya değer ancak özellikle mezeleri takdire şayan, bir tadın deriz.

Adres: Alsancak, Atatürk Cd. No:190, 35220 Konak/İzmir

Ziyaretçi Yorumu: İzmir ticaret odasının terasında muhteşem kordon manzaralı bir restoran. Özellikle iş yemekleri için tercih edilebilir.

Murano's Kitchen:

Murano's Kitchen:

Murano's Kitchen da şehrin bilinen şıklarından. İtalyan lezzetlerini kendilerine has dokunuşlarla müşterilerine sunan mekan, müşteri memnuniyeti odaklı hizmet verdiğini hissettiren türden. Özellikle de oldukça geniş olan şarap menüsünden mutlaka tadım yapmalısınız.

Adres: Kültür Mahallesi Ümran Baradan Sokak The Alsancak Apt, D:No:7 A, 35220 Konak/İzmir

Ziyaretçi Yorumu: Çok keyifli ve kaliteli bir İtalyan restoranı. Lezzetler şahane. Ambiyans güzel. Şarap menüsü çok geniş. Servis çok hızlı.

Yüzde Yüz Food & Drink & Grill:

Yüzde Yüz Food & Drink & Grill:

Görselde de görüyor olduğunuz üzere etkileyici dizaynıyla Yüzde Yüz Food & Drink & Grill de güzel önerilerimizden. Güzel detaylar, ilgili personel ve nicesi... Atmosferine bayılacaksınız.

Adres: Konak Mahallesi Atatürk Cad. Konak Pier Alışveriş Merkezi D:No:19, D:4, 35250 Konak

Ziyaretçi Yorumu: Geçen yıl İzmir'e geldiğimizde steak yemiştik çok memnun kalmıştık. Bu yıl da geldiğimizde yedik. Steak'i muhafaza ederek menüyü genişletmişler. Menüde herkese hitap eden bir yiyecek bulunuyor.

Vira Fedora Restaurant:

Vira Fedora Restaurant:

Denize nazır öneriler yapmaya doyamadık, manzarası en güzellerden biri de Vira Fedora Restaurant. Şıklık istiyorsanız şıklık, ilgili çalışanlar olsun istiyorsanız ilgili çalışanlar, başarılı bir mutfak istiyorsanız başarılı bir mutfak yani anlayacağınız aradığınız her koşul Fedora'da mevcut.

Adres: Mustafa Kemal Atatürk, Barbaros Cd. No:462, 35687 Foça/İzmir

Ziyaretçi Yorumu: Sıcak samimi bir yer tavsiye ederim. Müşteri memnuniyeti ticari kazançtan önemli olan bir işletme.

La Pierto Pub & Restaurant:

La Pierto Pub & Restaurant:

Konak Pier'de bulunan nezih pub La Pierto Pub & Restaurant da bayılacağınız türden. Oldukça güzel kokteyllere sahip mekanda bazı günler canlı müzik performansları oluyor, seviyorsanız öneririz. Bununla birlikte atmosferini de beğeneceğiniz mekan özel günlerde severek tercih edilenlerden.

Adres: Akdeniz, Konak Pier AVMAtatürk Cd. No:19, 35360 Konak/İzmir

Ziyaretçi Yorumu: Mekan çok nezih, ilgi alaka harika. Çok kibar ve nazik insanlar. Dj cok iyi müzikler keyifli. Ortam şahane.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Careme Restaurant:

Careme Restaurant:

Özel günlerin bir diğer yıldızı ise Careme Restaurant. Piyano eşliğinde romantik bir yemek kimi etkilemezdi ki? Manzara, leziz yemek, piyano, güler yüzlü işletme... Daha ne isteriz, en kısa sürede kaliteli bir akşam yemeği için uğramalısınız.

Adres: İnciraltı, Wyndham Grand İzmir Özdilek, İnciraltı Cd. No.67, 35330 Balçova

Ziyaretçi Yorumu: Özel günlerinizde harika bir akşam yemeği için mükemmel bir seçim. Cennet hanımın ilgi ve alakası harikaydı. Piyano ortamı inanılmaz zenginleştirdi. Özenle hazırlanmış masa. Her şey çok güzeldi.

Skyfire Restaurant & Bar:

Skyfire Restaurant & Bar:

Adının hakkını veriyor dediğimiz mekanlardan Skyfire Restaurant & Bar hizmet verdiği terasta size eşsiz bir manzara ile birlikte leziz yemeklerini sunuyor. Teras mekanların tadı bir başka diyenleri özellikle gün batımında Skyfire'a bekleriz.

Adres: Akdeniz, Alsancak Mahallesi, Gazi Osman Paşa Blv. No:16, 35210 Konak

Ziyaretçi Yorumu: Manzara güzel, personel güler yüzlü, kibar ve çok ilgili özellikle.

Boğaziçi Restaurant Üçkuyular:

Boğaziçi Restaurant Üçkuyular:

Beyaz ağırlıklı dizaynıyla adeta içinizi ferahlatacak olan Boğaziçi Restaurant Üçkuyular, İzmir'in eski ve güzide mekanlarından. Yılların kalitesinden eksiltemediği aksine üzerine eklediği işletme, ister kutlama, ister toplantı olsun sizi en iyi şekilde ağırlayacaktır.

Adres: Bahçelerarası, Mahallesi, Haydar Aliyev Blv. No:2/A, 35290 Balçova/İzmir

Ziyaretçi Yorumu: Eşimin ve kızımın doğum gününü kutlamak için gittiğimiz harika bir mekandı. Yediğimiz en güzel etti diyebilirim. Mezeleri çok güzel ve lezzetliydi.

İzmir'le ilgili dahası için bu içeriklerimize de bakabilirsiniz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın