Görüş Bildir
Haberler
Güzel Bir Akşam Yemeği İçin Yer Arayanlara: İzmir'in En İyi Balık Restoranları

Güzel Bir Akşam Yemeği İçin Yer Arayanlara: İzmir'in En İyi Balık Restoranları

İzmir diyince ilk akla masmavi denizi ve akşam keyfi gelir. Bu ikilinin buluştuğu en güzel nokta ise balık restoranıdır. Derinliklerden çıkan deniz mahsülleri ve akşam keyfini buluşturabileceğiniz İzmir'in balık restoranlarını merak edenleriniz için bir liste hazırladık. Ege otlarıyla hazırlanan özel mezelerden, kabak çiçeği dolmasına, kalamarına, karidesine ve birçok balık çeşidine ulaşabileceğiniz İzmir'in en iyi balık restoranları için içeriğimizin devamını okuyabilirsiniz...

1. Deniz Restaurant

1. Deniz Restaurant

Sahil şeridinde yer alan ve 43 yıllık engin tecrübeleri ile işin hakkını veren bir işletmedir. Gün batımını izleyerek rakı balık yapabileceğiniz İzmir'in nezih restoranından biridir. Buraya gitmeyi düşünürseniz meze ve sıcaklar da dahil yemeğiniz için şeften fikir almanızı öneririz. 

Adres: Kültür, İzmir Palas Oteli, Atatürk Cad. No: 188/B D:ZEMİN, 35220 Konak/İzmir

Ziyaretçi Yorumu: Rezervasyon gerektiren bir sahil restoranı, mezeler Ege usulü, çalışanlar kibar ve elit bir kesim tercih ediyor. Balık yemek için uygun bir konsept, huzurlu bir ortam var.

2. Adabeyi Balık Restaurant

2. Adabeyi Balık Restaurant

Adabeyi, İzmir Körfez'in üzerinde rıhtıma, denize ve gün batımına karşı sevdiklerinizle unutamaz bir akşama imza atabileceğiniz bir restoran. Balığınızın yanında mutlaka Lavunya, karides, kalamar, közlenmiş patlıcan ile yapılan ezmesini denemelisiniz.

Adres: Konak Atatürk Cad. Konak Pier Alışveriş Merkezi No:19, 35250 Konak

Ziyaretçi Yorumu: İzmir'e gittiğimizde mutlaka uğradığımız mekanlar arasında.Ürünler taze ve lezzetli. Fiyatlar belki diğer mekanlara göre tık yüksek olabilir. Ama denize sıfır, kaliteli hizmet arıyorsanız buna değer diyorum. Eğer deniz kenarı masada oturmak istiyorsanız rezervasyon yapmadan gitmeyin derim.

3. Pruva Karaburun

3. Pruva Karaburun

Pruva, menüsünde bulunan her ürünün hakkını veren bir işletmedir. Burada ne denerseniz deneyin lezzeti iliklerinize kadar hissedeceğinize eminiz. Ancak klasiklerden sıkıldıysanız ve farklı lezzetler denemek istiyorsanız burası doğru adres olacaktır. Ahtapot Carpaccio, balık pate ve çıtır çim çim karides gibi farklı lezzetleri denemediyseniz emin olun pişman olmazsınız.

Adres: İskele, Fener Sok. No:5, 35960 Karaburun/İzmir

Ziyaretçi Yorumu: Sipariş verdiğimiz çoğu şeyden memnun kaldık özellikle deniz ürünlü paella çok başarılıydı. Servis elemanları ve mekan sahipleri oldukça ilgiliydi ve hoşsohbetlerdi, yolu karaburuna düşenlere kesinlikle tavsiye ediyoruz.

4. Birinci Kordon Balık Restoran

4. Birinci Kordon Balık Restoran

Birinci Kordon Balık Restoran, misafirlerine damaklarına ve kalplerine dokunan lezzetler sunma yolunda oldukça iddialı adımlar atan bir işletmedir. Sahil şeridinde bulunan restoran, körfezin büyüleyen maviliği eşliğinde unutulmaz lezzetlere ve sohbetlere ev sahipliği yapıyor. Masanızı Ege'ye has özel otlarla ve çeşit çeşit mezelerle donatılan masanıza mevsimin en taze balıkları eşlik eder.

Adres: Alsancak, Atatürk Cad. No:196/A, 35220 Konak/İzmir

Ziyaretçi Yorumu: Mezeleri, salataları çok lezzetli... Taze ve günlük... Deniz mahsülleri ve balıkları da enfes... Uzun yıllardır geldiğim mekan... Şiddetle tavsiye edilir. 🤗

5. Kordonboyu Balık

5. Kordonboyu Balık

25 yılı aşkın deneyimleriyle müdavimlerinin vazgeçemediği özel lezzetleri, kalitesini bozmadan müşterilerine sunmaya devam ediyor. Mümkün olduğunca organik ürünler kullanmayı tercih eden Kordonboyu, masanızı en özel lezzetlerle donatmak için elinden geleni yapan bir işletmedir. 

Adres: Alsancak, kordon, Atatürk Cad. No.174/B 1, 35220 Konak/İzmir

Ziyaretçi Yorumu: Harika bir işletme mezeler yemekler Harika aileniz veya arkadaşlarınız ile gidip hoş vakit geçirebileceğiniz bir yer kesinlikle tavsiye ederim çalışanların ilgisi ile kendinizi evinizde gibi hissedeceksiniz.

6. Veli Usta Körfez Restoran

6. Veli Usta Körfez Restoran

Veli Usta Körfez, Ege'nin ve Türk mutfağının özel lezzetleriyle oluşturduğu menüsündeki lezzetler eşliğinde misafirlerine eğlenceli ve güzel bir akşam geçirmeyi amaçlayan bir müessesedir. Güler yüzlü ve ilgili personellerin masanızda hiçbir eksik olmaması için ellerinden geleni yapması ve denize nazır bir ortamda rakı-balık ikilisine doyabileceğiniz harika bir restoran.

Adres: Kültür, Atatürk Cad. No:182/A, 35220 Konak/İzmir

Ziyaretçi Yorumu: Yediğimiz mezeler ve balık gayet lezzetliydi. Özellikle kalamara bayıldım. Mutlaka sipariş edin. Levrek marini de ayrıca tavsiye ederim. Levrek küçük parçalar halinde servis edildi. Gayet güzel pişirilmişti. Servis hızlı ve özenliydi. İzmir Kordon civarında balık için tavsiye edebileceğim yerlerden.

7. Zaferin Yeri

7. Zaferin Yeri

Anadolu'nun çeşitli topraklarından ve denizinden taptaze lezzetleri misafirlerine sunan Zafer, dalından yeni koparılmış meyveleri, denizden yeni çıkmış deniz ürünlerini, Ege'nin özel otlarıyla hazırlanan mezelerini müşterileriyle buluşturan bir balık restoranıdır. 

Adres: Kültür, Atatürk Cad. No: 184 / B, 35220 Konak/İzmir

Ziyaretçi Yorumu: Personelin güleryüzü, ilgi ve alakası muhteşem. Herşey çok taze ve lezzetli. Yer elması mezesi, levrek marin, roka salatası, sıcak ot tabağı. Hepsi çok güzeldi. Lokum levrekte çok iyi pişmişti. İzmir’e gelince gidilecek rakı balık mekanı kesinlikle burasıdır. Çok nezih ve düzgün bir aile işletmesi.

8. Mavisu Balık Evi

8. Mavisu Balık Evi

Sahilevleri'nde bulunan Mavisu, deniz havası eşliğinde misafirlerine menüsündeki lezzetlerle güzel bir gün yaşatmayı amaçlayan balık evidir. Mutfağından servisine kadar bütün personeller misafirlere en iyi hizmeti sunabilmek adına ellerinden geleni yapıyor. 150 kişilik kapasitesi olan Mavisu, bütün müşterilerine taze ve kaliteli ürün çıkartmayı başaran bir işletmedir. 

Adres: Sahilevleri, Gürler Cad. No: 70, 35320 Narlıdere/İzmir

Ziyaretçi Yorumu: İşletmeye dışardan bakıldığında çok albenisi yok ama mekan içi gayet iyi nezih ,müzik sesi fazla açılmamış çalınan şarkılar insani rahatsız etmiyor kafa dinlenilecek bir mekan. Lezzet, servis güzel balıklar taze ve suyunda pişirilmiş tavsiye ederim.

9. Kent Balık Restoran

9. Kent Balık Restoran

Karşıyaka'da bulunan Kent Balık, İzmir ve deniz manzarası eşliğinde, deniz ürünlerini ve lezzetli mezelerini misafirlerine sunar. Bu eşsiz lezzetleri tadarken Kent Balık, sevdiklerinizle ve ailenizle birlikte gün batımı eşliğinde ortamın tadını çıkartabileceğiniz keyifli bir gün geçirmenizi sağlıyor.

Adres: Donanmacı, Cemal Gürsel Cad. 53/A, 35530 Karşıyaka/İzmir

Ziyaretçi Yorumu: Bir kere mezeler lezzetli ve doyurucu servis ediliyor. Servis kalitesi iyi ilgililer. Balık için ödediğim fiyat biraz yüksek olsa da lezzeti iyiydi. Ortam da güzel kalabalık olmadığında daha da keyifli olabilir. Tavsiye ediyorum.

10. Simge Balık Restoran

10. Simge Balık Restoran

Sıradaki adresimiz Türk mutfağının keyfini sürebileceğiniz, deniz ürünlerine bol bol doyacağınız Simge restoranda... Ambiyansı oldukça başarılı olan Simge, Güzelbahçe'de lezzetli balık ve birbirinden güzel mezeleri tatmak için ideal bir mekandır. 

Adres: Yalı, Mithatpaşa Cad. No:156, 35310 Güzelbahçe/İzmir

Ziyaretçi Yorumu: Güzelbahçe ve İzmir'in en iyi ve en ünlü balık restoranlarından biri. Adı gibi her şeyiyle simge gerçekten. Çalışanlarının ilgisi, güler yüzlülüğü, yemeklerin tadı, özel ve yöresel mezelerin çeşitliliği - güzelliği ile şanslıysanız da önceden rezervasyon ile deniz kıyısındaki masanızda çok güzel vakit geçirebilirsiniz.

11. Veli Usta Restoran Alsancak

11. Veli Usta Restoran Alsancak

Mekan, ilk girişten itibaren müşterilerini farklı bir havaya sokmayı başarıyor. Ambiyansın, lezzetlerin ve servisin harika olduğu Veli Usta'da, taptaze balık ve deniz ürünlerini, birbirinden farklı çeşit çeşit mezeleri rakı eşliğinde tadabileceğiniz İzmir'in en iyi balık restoranlarından biri olarak karşımıza çıkıyor...

Adres: Kültür, Alsancak Mahallesi, Cumhuriyet Blv. no:131/a, 35220 Konak

Ziyaretçi Yorumu: Mükemmel ötesi... Balıktan kalamara, ahtapota, salataya hatta ekmeklere her şey taptaze ve lezzet müthişti. Salatasında her çeşit yeşilliği bulmak mümkün ve peyniri tattığım en güzel peynirlerden. Kısacası kaliteli malzeme kullanımı her tabakta göze çarpıyordu. Servis çok iyiydi, mekanın konumu da mükemmel.

12. Bostanlı Ayvalık Balıkçısı

12. Bostanlı Ayvalık Balıkçısı

Özel ya da keyifli bir akşam geçirmek istiyorsanız gününüzü güzelleştirmenize yardımcı olan Bostanlı Ayvalık Balıkçısı, 100 çeşiti aşkın mezeleri ve deniz ürünleriyle gecenize lezzet şöleni bırakmayıda ihmal etmiyor. Unutulmaz bir akşam yaşamak isteyenler için İzmir'in en iyi mekanlarından biri...

Adres: Bostanlı, Şht. Cengiz Topel Cad. 34/A, 35590 Karşıyaka/İzmir

Ziyaretçi Yorumu: İlk defa bu mekanı deniyorum ve çok mükemmel bir gece oldu, Fransa'dan gelen bile arkadaşım geldi, bizim Türk zeytinyağlı yemekleri, mezeleri denemesini istedim. Izgarada balık çok güzeldi, en son gelen kokteyl shotlar için teşekkür ederiz Görkem beye bize çok güzel bir servis sundu, teşekkür ederiz.

13. Sardin Balık Restoran

13. Sardin Balık Restoran

Ahmet Usta yılların deneyimiyle Kemeraltı'nda yenilenen ve modernleşen balık pazarında bu restoranı açmıştır. Mekan oldukça güzel ve sıcak dekore edilmiştir. Ahmet usta tarafından seçilen günlük deniz mahsülleri, taze ve lezzetli meze seçenekleriyle bölgenin favori mekanlarından biridir. 

Adres: Kemeraltı Çarşısı, Balıkçılar Meydanı, Konak Mah. 874. Sok. No:1, İç Kapı No:Z4, 35250 Konak/İzmir

Ziyaretçi Yorumu: Yılların deneyimi ile yine muhteşem bir mekan yaratmış Ahmet abi. Kemeraltı'nda mutlaka uğramanız gereken bir yer. Balık Adanası, Balık mantı, balık böreği kesinlikle denemenizi öneririm. Diğer deniz ürünlerini söylememe hiç gerek yok ustalar ve servis mükemmel.

14. Ümit Restoran

14. Ümit Restoran

Denize sıfır, kayalara vuran dalga sesleri eşliğinde, restoranın girişindeki balıkçılardan satın aldığınız balıkları pişiren güzel ve kaliteli bir işletmedir. Kendi seçtiğiniz balık dışında işletmenin menüsündeki mezeler dilerseniz balığınızın yancısı olarak masanıza geliyor. Muazzam bir manzara karşısında keyifli bir akşam geçirmek isteyenler için İzmir'in iddialı restoranlarından olan Ümit restoran, misafirlerini en iyi şekilde ağırlamak için elinden geleni yapıyor. 

Adres: Yalı, Mithatpaşa Cad. No: 467/B, 35310 Güzelbahçe/İzmir

Ziyaretçi Yorumu: Güzelbahçe'nin en lezzetli en keyifli mekanı...İzmir'e gidince uğramadan dönmeyiz.Ön taraftan kiloyla balığının alıyorsunuz Ümit restaurantta sizin için pişiriyor pişirme parası alıyor mezeler salatalar lezzetli tavsiye ediyorum Deniz kenarında oturmak için önceden rezerve ediniz.👍😊

15. Meba Balık Restoran

15. Meba Balık Restoran

Güler yüzlü ve ilgili personellerin bulunduğu, geniş menü seçeneğiyle müşterilerini müdavimi yapan bir restorandır. Hem açık hem de kapalı alanı bulunan restoranın denize karşı konumlanması, manzara karşısında rakı balık yapmak isteyenler için güzel bir alternatif olabillir.

Adres: Liman, Siteler Mahallesi, Mithatpaşa Cad. No:2 D:No:188, 35310 Güzelbahçe/İzmir

Ziyaretçi Yorumu: Çok lezzetli mezeler var. Ahtapot bacağı, beşamel soslu ahtapot, yoğurtlu şevketi bostan, gelincik, köy peyniri kızartma, tekmil fava.. Hepsi mükemmel lezzetliydi.. Fiyatlar da benzerlerine oranla daha iyiydi. Servis itinalı ve personel kibar, ilgiliydi 👌💕

16. Balıkçı Hüseyin Usta

16. Balıkçı Hüseyin Usta

Balık konusunda oldukça tecrübe sahibi olan Hüseyin Usta, güçlü mutfağı ile her geçen gün hizmet konusunda yerinde saymak yerine daha emin adımlarla ilerlemeyi başarıyor. Taze deniz ürünleri ve birbirinden lezzetli mezeleri ile misafirlerine keyifli bir zaman geçirme fırsatı sunuyor.

Adres: Kazımdirik, 372. Sok. 35100 Bornova/İzmir

Ziyaretçi Yorumu: Bu ay üçüncü gidişimiz. Çok sevdiğimiz ve güvenerek gittiğimiz bir yer. Balık konusunda çok eski bir tecrübeye sahiptir kendisi. Mevsim balıkları her daim mevcut, ara sıcak çeşitleri meze çeşitleri çok güzel. Lokum levrek yedik çok başarılı suyunda ve çok lezizdi. Tebrik ederim.

İlginizi çekebilecek diğer içeriklerimiz

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın