Görüş Bildir
Haberler
Kahvaltınızı Mükemmelleştirin! Gününüze, Lezzet ve Huzur Katacak İzmir'in En İyi Kahvaltıcıları

Kahvaltınızı Mükemmelleştirin! Gününüze, Lezzet ve Huzur Katacak İzmir'in En İyi Kahvaltıcıları

İzmirliler, yeni lezzetleri keşfetmekten keyif alırlar.  Bu nedenle de farklı lezzetleri deneyimleyebilecek, kaliteli mekanları tercih ederler. İzmir'de kahvaltı oldukça önemli bir öğündür. Özellikle pazar kahvaltısı, bizim kültürümüz için ayrı bir önem taşır. Pazar kahvaltısı diyince ilk akla gelen, ailelerin kahvaltı masası etrafında toplanarak, hoş sohbetler gerçekleştirmeleridir. Diğer bir seçenek ise, hafta sonu kahvaltısını güzel bir mekanda yapmak olabilir. İzmir'de, Karşıyaka'dan Göztepe'ye kadar her yerde kahvaltı mekanlarına rastlayabilirsiniz. Peki siz; kahvaltınızı deniz kenarında mı yapmak istersiniz, yoksa kendine has konsepti olan, doğanın içinde bir yerde mi? Canınız hangisini yapmak istiyor bilemeyiz ama bunun için güzel alternatifler önerebiliriz. İzmir'in en gözde kahvaltıcılarını sizin için derledik.

1. Filozof Kahvaltı

1. Filozof Kahvaltı

Güne güzel bir başlangıç yapmak isteyenleri, iç mekanı estetik bir şekilde dizayn edilmiş bu mekana davet ediyoruz. Gittiğinizde, masaya gelen her bir tabakta Filozof'un kendi dokunuşlarına rastlayacacağınızı söyleyebiliriz. Mekanın konsepti, kitap severlerin beğenisini kazanacağı kesin. Dilerseniz, kahvaltı eşliğinde buradaki kitapları karıştırarak güne edebiyatla başlayabilirsiniz.

Ortalama fiyatları 120-150 TL arasıdır.

Adres: Bostanlı, 1735. Sk. no 179, 35590 Karşıyaka/İzmir

Ziyaretçi Yorumu: İzmir'de gidilebilecek belki de en lezzetli 😋 ürünlerin olduğu kahvaltı mekanlarından. Çalışanlar gayet efendi ve ilgili. Ortam şık, temiz, ürünleri güzel ve lezzetli ancak kahvaltıda yumurta ekstra.

2. 80'ler Kahvaltı Alsancak

2. 80'ler Kahvaltı Alsancak

Alışılmışın dışında kahvaltı yapmak isteyenler için güzel bir serpme kahvaltı seçeneği... Şimdiden söyleyelim, mekana gittiğinizde buradaki konsept sizi etkileyecek. Müzikleri ve dekoru ile size 80'leri yaşatacak bir işletme. Mekanın büyüsü eşliğinde sevdiklerinizle birlikte keyifli bir kahvaltı yapabilirsiniz. Market ürünlerine karşı, tamamen doğal kendi ürünlerini servis eden bir müessesedir. 26 çeşitten oluşan zengin kahvaltı menüsüyle aradığınız bütün lezzetleri masanızda bulabileceğiniz bu sınırsız lezzet şölenini kaçırmamanızı öneririz. 

Ortalama fiyatlar 125-140 TL'dir.

Adres: Alsancak, Yzb. Şerafettin Bey Sk. no 52, 35220 Konak/İzmir

Ziyaretçi Yorumu: Masayı o kadar değişik ve güzel tatlar ile dolduruyorlar ki verdiğiniz parayı hak ediyorlar gerçekten. Ayrıca çalışanların hepsi çok ilgili ve kibar. İnsanın başında dikilip rahatsız etmiyorlar. Kısık sesle nostaljik müzikler eşliğinde çok eğlenceli bir kahvaltı yapabilirsiniz. Dip not tepsidekiler ve sunum tabağındakileri bittikçe ücretsiz tazeliyorlar o yüzden porsiyonlar küçük değil.

3. Moresi Girit Mutfağı

3. Moresi Girit Mutfağı

Kahvaltısındaki çeşitlilik ve farklı otlarla yapılan ürünler, özel reçeller ve sınırsız bir şekilde pişi ve sigara böreği yiyebileceğiniz muhteşem bir serpme kahvaltı yeri. Bölgenin ve hatta İzmir'in en iyileri arasında olmayı başarmış bu güler yüzlü çalışanların bulunduğu işletmede, sevdiklerinizle güzel bir zaman geçirebilirsiniz.

Ortalama fiyatlar 140-160 TL arasındadır.

Adres: Alsancak, Atatürk Cd. No:344 D:1, 35220 Konak/İzmir

Ziyaretçi Yorumu: Kaliteli malzeme, yeterli bollukta kahvaltılık çeşitleri, nazik ve güler yüzlü hizmet, nezih bir ortam, temiz tuvaletler... Günü birlik İzmir seyahatimizde güne burada başlamak iyi bir tercihti. Yediğimiz sofraya konulan her şey özenli ve özeldi.

4. Emirgan Sütiş İzmir Folkart Towers

4. Emirgan Sütiş İzmir Folkart Towers

Bu mekan 30 tane çeşit koymak yerine, az ama öz bir serpme kahvaltı sunan bir işletmedir. Genel olarak fiyatları ortalamanın üstündedir. Getirilen ürünlerin tazeliği, lezzeti ve hızlı servisiyle, kahvaltıda İzmir'in en çok tercih edilenlerindendir.

2 kişilik serpme kahvaltı ortalama 275 TL'dir.

Adres: Adalet Folkart Towers, 1600/4. Sk. No:1/A, 35530 Bayraklı/İzmir

Ziyaretçi Yorumu: Getirdikleri ürünler gayet taze, temiz ve bol. Aç kalkmanız mümkün değil. Abuk sabuk çeşitler yok. Oldukça az çeşit ama kaliteli ürünler. Çalışanlar güler yüzlü ve anlayışlı. Servisi oldukça hızlı.

5. Morisi Kahvaltı Bostanlı

5. Morisi Kahvaltı Bostanlı

Günün en güzel öğününü, sınırsız kahvaltısıyla Morisi Bostanlı'da değerlendirebilirsiniz. Morisi'nin, hem göze hem de mideye hitap edecek enfes lezzetlerinin buluştuğu serpme kahvaltısını denemenizi öneriyoruz.

Ortalama fiyatı 120 TL'dir.

Adres: Bostanlı, Nebil Susup Sk. No:159/A, 35550 Karşıyaka/İzmir

Ziyaretçi Yorumu: Güler yüzlü servisi mevcut. Hamur işi ve çay sınırsız. Portakal reçelini çok beğendik. Dışarda sigara içenler için de birkaç masa mevcut. Tekrar gidebileceğim bir yer. Ağustos’22 için serpme kahvaltı kişi başı 120 TL.

6. Tuzu Biberi Bostanlı

6. Tuzu Biberi Bostanlı

İzmir'in en meşhur kahvaltı adreslerinden biridir. İzmirli olup burayı bilmeyen yok denecek kadar azdır. Ege'nin yöresel tatlarına önem veren ve bu ürünleri misafirlerine sunan bir müessesedir. Tuzu Biberi'de en çok tercih edilen çeşitlerden biri mıhlamadır. Bu lezzeti yiyen herkes, yedikten sonra şiddetle tavsiye ediyor. Giderseniz mıhlamasını denemeyi unutmayın.

İki kişilik serpme kahvaltı fiyatı, ortalama 250 TL'dir.

Adres: Bostanlı, Bestekar Yusuf Nalkesen Sk. 2 /A, 35590 Karşıyaka/İzmir

Ziyaretçi Yorumu: Dışarıda yiyebileceğiniz en iyi kahvaltı. Kahvaltı gibi kahvaltı :) atom mutlaka denenmeli, çok başarılı. Güler yüz, kaliteli hizmet, kaliteli ürünler...

7. Tereci Mavişehir Kahvaltı

7. Tereci Mavişehir Kahvaltı

Sabah uyandığınızda kahvaltı yapmak için geç kaldığınızı düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. Tereci'de, sabahtan akşama kadar dilediğiniz zaman gidip kahvaltı yapabilirsiniz. Buradaki serpme kahvaltı diğerlerinden biraz farklı. Önünüze binbir çeşit ürün koymak yerine yemek istediğiniz ürünler, size seçtirilerek masanıza özel olarak getiriliyor. Masaya rengarenk bir şölen hazırlayan Tereci, sevdiklerinizle beraber gidebileceğiniz İzmir'in en iyi kahvaltıcılardan biridir. 

İki kişilik kahvaltı fiyatı, ortalama 450-480 TL arasıdır.

Adres: Ataşehir, Caher Dudayev Blv No:9/A-B, 35620 Çiğli/İzmir

Ziyaretçi Yorumu: Hayatımda yediğim en iyi kahvaltıydı ki yemek yemeyi seven biriyim. Bütün gelen yemekler dolu doluydu. Malzemeden azaltmamışlar ve lezzeti de çok iyiydi. İzmir'e gelince kesinlikle aklımda bulunacak yerlerden birisi. Onun dışında kendi getirdikleri peynirden tut, mezelere kadar binbir çeşit yemeği de satıyorlar. Ağır bir şekilde tavsiye ediyorum.

8. Yelbahçe Kahvaltı & Lunch

8. Yelbahçe Kahvaltı & Lunch

Mekana girer girmez harika bahçesiyle sizi karşılayarak, gününüze enerji katıyor. Doğal ev yapımı ürünleriyle, sınırsız sıcak ve soğuk lezzetleri müşterilerine sunan bir işletmedir. Çok samimi ve güler yüzlü personelleriyle memnun kalacağınız müesseselerden biridir.

İki kişi fiyatı, ortalama 300-330 TL arasıdır.

Adres: Bahçelerarası, Mustafa Kemal Sahil Blv. No:46, 35330 Balçova/İzmir

Ziyaretçi Yorumu: Bence gayet güzel bir mekan. Kahvaltıda gelen ürünler günlük ve taze. Menüde yazan her şey geliyor masaya. Sıcak yaz aylarında da serin bir ortam olması ekstra güzellik katıyor. Bence deneyin derim.

9. North Pier's

9. North Pier's

Sıradaki adresimiz, deniz havası alarak kahvaltı keyfi yapmak isteyenlere. İzmir'in körfezinde, yaşamla iç içe, denizin maviliği eşliğinde bir lezzet rotası arıyorsanız, burası aradığınız yer olabilir. Sevdiklerinizle birlikte bu eşsiz manzaranın keyfini çıkartarak, gerçek bir gastronomi dünyası North Pier's kahvaltısını yapmanızı öneriyoruz.

Ortalama fiyatı 160-180 TL'dir.

Adres: Atatürk Caddesi, Konak Pier Alışveriş Merkezi No: 19/HI-J, 35035 Konak

Ziyaretçi Yorumu: İlk defa geldik çok memnun kaldık. Kahvaltısı çok güzel, ürünleri lezzetli. Çalışanlar ilgili ve güler yüzlü. Çayı sıcak ve lezzetli.

10. Denizpark Bostanlı

10. Denizpark Bostanlı

Denize sıfır kahvaltı yapmak isteyenler için diğer bir mekan önerimiz Karşıyaka'da. Eğer çocuklu bir aileyseniz Denizpark'ta çocuğunuz için oyun alanı bulunmaktadır. Kahvaltıdan sonra siz deniz manzarası eşliğinde kahvenizi yudumlarken, çocuğunuz bu oyun parkında vakit geçirebilir. 

Ortalama kişi başı fiyatı, 120-140 TL arasındadır.

Adres: Bostanlı Vapur İskelesi, Hasan Ali Yücel Blv. No:39, 35590 Karşıyaka

Ziyaretçi Yorumu: Deniz kenarında merkezi konumda kaliteli bir kahvaltı-yemek isteğinizi karşılayacak, memnun kalacağınız, ciddi, titiz, güzel bir mekan. Kahvaltı kalitesi son derece güzel.

11. Tapavino Cafe & Restoran

11. Tapavino Cafe & Restoran

Burası binaların arasından denize doğru nefes alabileceğiniz tatlı bir işletme. Fırından yeni çıkmış, sıcacık boyoz ve kruvasan eşliğinde, kaliteli kahvaltının ve güzler yüzlü çalışanların bulunduğu bir müessesedir. Güzel bir manzara, otantik bir ortam ve arkada çalan müzik eşliğinde sevdiklerinizle birlikte keyifli bir kahvaltıya imza atabilirsiniz. 

Ortalama kişi başı fiyatı 120-140 TL arasındadır.

Adres: Yalı, 198. Sk. No:4/1, 35310 Güzelbahçe/İzmir

Ziyaretçi Yorumu: İzmir'de yaptığım en iyi kahvaltılardan. Menemen ve sucuk sıcak olarak standart geliyor. Çeşit bol. Çalışanlar saygılı ve ilgili.

12. Leone Patisserie & Boulangerie

12. Leone Patisserie & Boulangerie

Burası çiçekler içinde ve aşırı tatlı bir mekan. Leone yapımı reçel, fındıklı çikolata kreması, köz biberli kahvaltı sosları... ve belkide en güzeli bademli kruvasanı. Görselinden bile ne kadar iştah açıcı olduğu anlaşılıyor. Kahvaltı servisleri saat 13.00'e kadar devam ediyor. Ayrıca gittiğinizde tatlılarını denemenizi de öneririz.

Adres: Kültür, Vasıf Çınar Blv 29/A, 35220 Konak/İzmir

Ziyaretçi Yorumu: Arkadaşımla kahvaltı yapmak için gittik. 2 kişilik kahvaltısı ekmeğinden croissantına, reçellerinden peynirine, çikolatasına kadar gerçekten çok beğendim. Gayet doyurucu dengeli bir kahvaltıydı. Çalışanlar gayet güler yüzlü ve ilgililer. Fiyat biraz daha ortalamanın üzerinde kalsa da, ortalamanın çok üstü kaliteye gerçekten değer.

13. Magro Alsancak

13. Magro Alsancak

Kordon'a gittiğinizde, arkadaşlarınızla ve sevdiklerinizle vakit geçirebileceğiniz güzel bir yer. Pazar kahvaltısını nezih ve şık bir restoranda yapmak isteyenlerin denemesi gereken bir yer. 

İki kişi ortalama fiyatı, 250 TL'dir.

Adres: Alsancak, Kültür Mah, Atatürk Cd. No: 220/A, 35220 Konak

Ziyaretçi Yorumu: Arkadaşlar ve sevdiklerinizle iyi vakit geçirebileceğiniz nezih ve güzel bir yer. Serpme kahvaltısı doyurucu ve güzeldi. Fiyatlar normal.

14. Mio Cafe & Kitchen

14. Mio Cafe & Kitchen

Mio'nun enfes lezzetleri eşliğinde hazırlanmış serpme kahvaltısı, gününüze keyifli bir başlangıç yapmak için doğru bir adres olacaktır. Serpme kahvaltınızı çay ya da portakal suyu eşliğinde yapıp ardından kahvaltı sonrası Türk kahvenizi içerecek, sevdiklerinizle birlikte keyifli bir vakit geçirme adresiniz olabilir. 

Adres: Tuna, 1671. Sk. no:99/1, 35600 Karşıyaka/İzmir

Ziyaretçi Yorumu: Pazar Kahvaltısına geldik. Hizmet ve lezzet çok yerindeydi. Çalışan kişiler anlayışlı ve güler yüzlüydü. Kahvaltılıklardan çemeni çok beğendiğimiz için paket istedik. İlave yaparak paketleyip getirdiler. Çok memnun kaldık. Gönül rahatlığıyla bu mekana gelebilirsiniz.👌 👏

15. Nirvana Kahvaltı

15. Nirvana Kahvaltı

Aileniz ve sevdiklerinizle birlikte şehrin gürültüsü ve stresinden uzaklaşabileceğiniz, huzurlu ve sakin bir kahvaltı sizi bekliyor. Doğanın büyüsü eşliğinde lezzete doyacağınız bu muhteşem kahvaltı, güzel bir günün başlangıcı için harika bir fikir olabilir.

Kişi başı ortalama fiyat, 100-120 TL arasıdır.

Adres: Çiçekli, Çamlık Cd. No:25, 35040 Bornova/İzmir

Ziyaretçi Yorumu: Mekan sakin çok güzel, kuş sesleri ve müzik eşliğinde keyifli bir kahvaltı yapıyorsunuz. Kahvaltının masaya gelmesi 5 dk dahi sürmedi. Sofraya gelenler çok lezzetli. Çalışan personel ilgili, sürekli gelip bir ihtiyacınız var mı diye soruyorlar.

16. Daddy's Kitchen Bostanlı

16. Daddy's Kitchen Bostanlı

Yaklaşık 1 yıl önce açılan ve tatlı bir çiftin işlettiği mekan, Bostanlı çevresindeki en özgün mekanlardan biridir. Sakin, lezzetli, doyurucu ve keyifli bir kahvaltı yapmak isteyenler için kesinlikle öneriyoruz. Ayrıca buraya gidince, detox sularını denemeden bu işletmeden ayrılmamanız gerektiğini söyleyebiliriz.

Kişi başı ortalama fiyatı 100 TL'dir.

Adres: Bostanlı, 1787/1. Sk. No:36/C, 35590 Karşıyaka/İzmir

Ziyaretçi Yorumu: __Yeni bir mutfak yeni bir anlayış. Güler yüzlü hizmet ve çok güzel bir enerjiyle karşılanıyorsunuz daha ne olsun🍀

İlginizi çekebilecek diğer içeriklerimiz

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
4
4
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın