Görüş Bildir
Haberler
Sokak Lezzetlerinin En Gözdesi Kokoreci Yiyebileceğiniz İzmir'in Dillere Destan Kokoreççileri

Sokak Lezzetlerinin En Gözdesi Kokoreci Yiyebileceğiniz İzmir'in Dillere Destan Kokoreççileri

Damla Şimşek
03.11.2022 - 07:36 Son Güncelleme: 27.10.2022 - 17:52

İzmir'de kokoreç yedikten sonra emin olun başka bir yerde kokoreç yemek istemezsiniz. Kokoreç sevmeyen birisi bile İzmir usulü kokoreç yediğinde bağımlısı olma ihtimali oldukça yüksektir. İzmir usulü kokorecin diğer kokoreçlerden farkı, közde pişen kokoreçler dilimlendikten sonra kıyılmaz, 3-4 bıçak darbesiyle dağıtılır ve içine kimyon serpilir. İzmir'e gittiğinizde bu muazzam sokak lezzetini denemeyi düşünüyorsanız sizin için İzmir'in en iyi kokoreççi listesini hazırladık.

16. Kokoreççi Muharrem

16. Kokoreççi Muharrem

Muharrem usta bu işi seyyar olarak minibüs içinde yapıyor. Dışarıda sadece iki masası var. Usta kokorecin başında tek duruyor. Önünde kuyruk olacak şekilde sıra olduğundan dolayı biraz bekleyebilirsiniz. Gitmeden önce telefonla arayarak isminizi yazdırırsanız bekleme süresini kısaltmış olursunuz. Temiz ve kaliteli kokoreç yemek isteyenlere kesinlikle tavsiye ederiz.

Adres: Yunus Emre, 4047/1. Sk. No:60, 35130 Karabağlar/İzmir

Ziyaretçi Yorumu: Gerçekten ellerine sağlık muharrem abi bu işin piri fevkalade yapıyor kokoreç yicekseniz kesinlikle burda yemenizi tavsiye ediyorum 1 yarımla doyan insan bile 2 tane yiyor allah işini gücünü rast getirsin herkese afiyet olsun

15. Konyalı Durmuş Ustanın Yeri

15. Konyalı Durmuş Ustanın Yeri

Kokorecin yanında gelen salata ve turşu ile birlikte bu muhteşem lezzeti yiyebilirsiniz. Çalışanları da müşterilere karşı oldukça nazik ve sıcakkanlılar. Yolunuz Torbalıya düşerse uğramanızı öneririz.

Adres: Yeşilköy, 6421. Sk. No:4, 35860 Torbalı/İzmir

Ziyaretçi Yorumu: Müşteri memnuniyetini benimsemiş, güler yüzlü hizmet için teşekkürler. Kokoreç çok lezzetli, doğal ayranı mükemmel kesinlikle tavsiye ediyorum...

14. Yalı Kokoreç

14. Yalı Kokoreç

Güzelyalı civarında bir kokoreççi arıyorsanız Yalı Kokoreç tavsiyemizdir. Oldukça lezzetli kokorecin yanı sıra iç harcınıda bol bol koyan bir mekan. İstediğiniz saatte gidebilirsiniz, mekan sabaha kadar açık oluyor.

Adres: Güzelyalı, 56. Sk. No:2/A, 35290 Konak/İzmir

Ziyaretçi Yorumu: Kokoreç bu bölgede bulabileceğini en iyilerinden bir tanesi. İşini severek yapan, doğru düzgün esnafın çalıştırdığı bir mekan, güvenerek yiyebilirsiniz.

13. İzmirim Kokoreç

13. İzmirim Kokoreç

Uzun yıllardır bu işi yapan bir işletmedir. Kuzu kokoreçlerin lezzetleri gayet başarılı ve porsiyonu bol bir şekilde servis ediliyor. Bucaya yolunuz düşerse denemenizi tavsiye ederiz.

Adres: Barış Mahallesi 302/1 Sokak No: 12 /A Şirinyer- BUCA İZMİR Şirinyer taşıtlar vergi dairesi migros karşısı Şirinyer, 35370 Buca/İzmir

Ziyaretçi Yorumu: Tek kelime ile mükemmel lezzet. Atom unu yedim, yediğim en güzel yerlerin ilk üçünde yer edindiler. Gidin yiyin ve mutlaka o lezzeti tadın derim. İnanın İzmir de sayılı yerlerdendir. Mübtelası olursunuz...

12. Uğur Kokoreç

12. Uğur Kokoreç

Bembeyaz süt kokoreçleriyle yıllardır çizgisini bozmayan Uğur Kokoreç, damakta bıraktığı lezzetle müşterilerini müdavimi yapmayı başarıyor. Ağızda dağılan bu enfes lezzeti sizde mutlaka denemelisiniz. 

Adres: Şemikler, Erdoğan Akkaya Sk. No:37, 35560 Karşıyaka/İzmir

Ziyaretçi Yorumu: Yediğim en mükemmel kokoreç asla başka yerden yemem bole temiz bole hijyenik bir yer daha görmedim lezzet muazzam yumuşacık elinize emeğinize sağlık temizlik herseyden önce gelir mis gibi bir mekan

11. Löp Löp Kokoreç

11. Löp Löp Kokoreç

Kendine has ve özel müşterileri olan bir mekandır. Kokoreçler iyi pişmiş ve sıcak bir şekilde servis ediliyor. Kıbrıs caddesinde kokoreç yemek için en doğru adres. 

Adres: Alsancak, Kıbrıs Şehitleri Cd. No:122, 35220 Konak/İzmir

Ziyaretçi Yorumu: Usta ve ekip hepsi hem enerji hem karşılama ve hoşgörü olarak harikalar. Kokoreçi gerçekten harika hiç düşünmeden gelin çok memnun kalacaksınız. Lezzeti mükemmel. 🙏🏻🙏🏻

10. Ustam Kokoreç

10. Ustam Kokoreç

İyi pişmiş, sulu sulu ve ağızda eriyen bir kıvam düşünün. Ayrıca malzemesi bol ve yanında turşu ikram ediliyor. İzmir kokoreççilerin içinde ortalamanın üstünde bir mekan. 

Adres: Kazımdirik, Mustafa Kemal Cd. No:114A, 35100 Bornova/İzmir

Ziyaretçi Yorumu: Yarım ekmek üstüne bir çeyrek daha yediren mekan. Çanakkaleden gelip arayarak bulduğumuz yerdi. Çok sevdik sunumu, ekmeğin tazeliği vs.

9. Akın Usta Kokoreç

9. Akın Usta Kokoreç

İzmirde kokoreç diyince ilk akla gelenlerden biri. Dışı çıtır çıtır içi yumuşak olan bu kokoreç, İzmir'in en iyileri arasında yerini almayı başarıyor. Her saat dolu olan bu mekanda yer bulmakta zorlanabilirsiniz.

Adres: 29 Ekim, 180. Sk. 2/1 A, 35660 Menemen/İzmir

Ziyaretçi Yorumu: Yolunuz düşerse kesinlikle uğrayın derim. Kokoreçleri bir harika. Fiyatları uygun geldi bana. Bu lezzete fiyat iyi bence.

8. Derviş Usta Bol Bol Kokoreç

8. Derviş Usta Bol Bol Kokoreç

Derviş usta kokoreçlerini bizzat kendi elleriyle sarıyor. Şirin, mütevazi bir işletme olan Derviş Usta Kokoreç tamamen lezzet odaklı işinde ilerliyor. Ağızda dağılan bu lokum gibi kıvamı kesinlikle denemenizi tavsiye ederiz.

Adres: Rafet Paşa mah, 5372. Sk. no 45/A, 35090 Bornova/İzmir

Ziyaretçi Yorumu: Daha önce yediğiniz bütün kokarecleri unutun. Böyle bir lezzet yok. Gerçekten dürüst esnaf temiz mekan. Cok lezzetli kokoreç...

7. Kuyu Kokoreç

7. Kuyu Kokoreç

Kuyuda pişmiş, kızgın kiremitte servis edilen kokoreçi yemenin keyfi bir ayrı olacaktır. Daha önce kuyu kokoreçi deneyimlemediyseniz bir de böyle tadına bakın derim. Mütevazi ve güler yüzlü çalışanlara sahip bu mekana yolunuz düşerse, denemek için uğramanızı tavsiye ederim.

Adres: Zafer, Kemalpaşa Cd. No:146/A, 35070 Bornova/İzmir

Ziyaretçi Yorumu: Nefis bir kokoreç. İyi pişmiş, içi yumuşacık dışı çıtır çıtır kokoreç. Biz ikişer porsiyon yedik. Size de afiyet olması dileğimle.

6. Kartal Kokoreç

6. Kartal Kokoreç

Yılların Kokoreççisi olan Kartal Kokoreç, kalitesinden ödün vermeyerek lezzetini korumayı başarmıştır. Ekmek arasında servis edilen kokoreç, bir kaç bıçak darbesiyle ekmeğin içine konuyor. Burada yediğiniz kokoreçten süt kuzu tadını alacağınızı söyleyebilirim.

Adres: KARTAL DURAGİ, Tuna mah Kamil Tunca Bulvarı No: 148 camdibi, 35090 Bornova/İzmir

Ziyaretçi Yorumu: Beş yıldız on numara kokoreç porsiyon aldım yumuşacık ağızda dağılıyor.Şiddetle tavsiye ederim ❤️🙋‍♂️

5. Taş Kuyu Kokoreç

5. Taş Kuyu Kokoreç

Taş kuyuda pişen kokoreçler adeta lokum kıvamındadır. Burada üç kokoreç seçeneği mevcuttur. Bunlar; kuzu, dana ve atom kokoreçtir. Mekan aile işletmesidir. İşletme, kokorecin yanına özel olarak yaptıkları turşudan ikram ediyor. Yolunuz düşerse bu tatlı aile mekanına gitmenizi öneririz.

Adres: Ahıhıdır Şehit Kemal Caddesi No:30 Tarihi, Taşhan Sk. yanı, 35660 Menemen/İzmir

Ziyaretçi Yorumu: Kesinlikle bugüne kadar tattiğım en müthiş lezzetlerden biri. Ayrıca mekân çok otantik; Halil abi ve Eda abla çok sıcakkanlı; müşteri gibi değil de misafir gibi ağırlanıyorsunuz. Keşfettiğimiz günden beri Taş Kuyu Kokoreç vazgeçilmezimiz..

4. Kokoreççi Niyazi Usta

4. Kokoreççi Niyazi Usta

Bu mekana gittiğinizde üç çeşit kokoreç yiyebilirsiniz. İlki hayalet kokoreç; az yağlı yumuşacık ve ağızda eriyen bir kıvamı vardır. İkincisi normal yağlı ve sonuncusu ise atom kokoreçtir. Bunlar arasında en çok tercih edilen adıylada ilgi çeken hayalet kokoreç oluyor. Giderseniz size tavsiyemiz hayalet kokoreçi denemenizden yana olacaktır.

Adres: Yeşilova, 4023. Sk. No:11, 35080 Bornova/İzmir

Ziyaretçi Yorumu: İşinin ehli Niyazi usta.Hayalet kokoreç lezzettin zirvesi.

3. Altay Kokoreç

3. Altay Kokoreç

Salaş bir mekanı ve çok lezzetli kokoreçleri olan bir işletmedir. İlginin oldukça fazla olduğu bu mekanda, yoğunluğa rağmen siparişler hızlı servis ediliyor. Kokorecin yanında açık ayranlarını denemenizi de öneririz.

Adres: Gülyaka, Saim Çıkrıkçı Cd. No: 123, 35170 Karabağlar/İzmir

Ziyaretçi Yorumu: Yıllardır değişmeyen nefis lezzet. Kesinlikle tavsiye ediyorum. Fiyatlar makul. Personel cana yakın. Temiz bir tesis. Denemediyseniz mutlaka deneyin. Tüm personele teşekkür ediyorum. Şimdiden afiyet olsun.

2. Kokoreççi Baki Usta

2. Kokoreççi Baki Usta

Kokorecin hakkını veren bir başka mekan, Baki Usta'nın yeri. Tezgahında ürün bittiğinde dükkanını kapatan, kalitesinden asla ödün vermeyen bir işletmedir. Ayrıca bu işletmeden evde ya da mangalda yemek için vakumlu ve dondurulmuş kokoreçler alabilirsiniz.

Adres: Şemikler, Erdoğan Akkaya Sk. No:8/2, 35570 Karşıyaka/İzmir

Ziyaretçi Yorumu: Yılların usta herkeze tavsiye ederim hakiki kokoreç yemek isteyen hic dusunmeden gidebilir uygun fiyat kaliteli lezzet bu lezzetleri korumamiz lazim muthiş bir lezzet.

1. Kokoreççi Asım Usta

1. Kokoreççi Asım Usta

İzmir'in değil belki de Türkiye'nin en meşhur kokoreççisi olabilir. Çalışanların oldukça güler yüzlü olduğu bu müessesede, yoğunluğa rağmen hızlı servisleri sayesinde çok fazla beklemiyorsunuz. Ayrıca Asım Usta'nın atom kokorecide sanat eseri gibi.  Atom içerisinde badem, boyun, uykuluk ve tabi ki kokoreç bulunuyor. Dillere destan Asım Usta kokorecini denemediyseniz mutlaka denemenizi öneririz. 

Adres: Rafet Paşa, Burak Reis Cd. No:226A, 35500 Bornova/İzmir

Ziyaretçi Yorumu: Mükemmel bir sokak lezzeti. Çok başarılı. Yolunuz İzmir’e düşerse mutlaka uğrayın ve atomu deneyin. Servis hızlı ve çalışanlar ilgili.

İlginizi çekebilecek diğer içerikler

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
20
14
4
2
2
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
ömer

İzmir usulü kokoreç izmirde yenir.

dasdasd

:( sabah sabah canım çekti

Meriç Özden

e peki EGE ADA KOKOREÇ?