Görüş Bildir
Haberler
İzleyicilerin Kabuslarına Girip Beyaz Perdeye Yepyeni Tatlar Katan Hollywood'un En Ürpertici Korku Filmleri

İzleyicilerin Kabuslarına Girip Beyaz Perdeye Yepyeni Tatlar Katan Hollywood'un En Ürpertici Korku Filmleri

Metehan Bozkurt
30.10.2022 - 23:21 Son Güncelleme: 28.10.2022 - 02:57

Korku filmi dediğimizde aklımıza şeytanlar ve doğaüstü yaratıklar gelir takdir edersiniz ki. Her ne kadar alışılagelmiş kavramlar da olsalar bu temalar birçok kaliteli korku filminde karşımıza çıkıyor. Gelin son zamanların en çok izlenen kaliteli korku filmlerine beraber bakalım! 👇

Kaynak: https://www.buzzfeed.com/matthewhuff/...
İçeriğin Devamı Aşağıda

40. Arınma Gecesi (2013)

40. Arınma Gecesi (2013)

Özet: Birbirinin devamı niteliğinde beş yapımdan oluşan bu serinin ilk filminin yönetmen koltuğunda James DeMonaco oturuyor. Filmde suç oranının artmasıyla hapishaneler dolup taşar. Hükümet bu durumu kontrol altına almak için 364 gün suç işlememek şartıyla yılda sadece 1 güne mahsus ve tam 12 saat boyunca işlenen her türlü suça göz yumar.

Oyuncular: Ethan Hawke, Lena Headey, Max, Burkholder

Yönetmen: James DeMonaco

39. Paranormal Activity (2007)

39. Paranormal Activity (2007)

Özet: Korku filmi denince akla ilk gelen yapımlardan biri olan Paranormal Activity, sadece 15.000 dolara çekildi. Korku meraklıların beğenisini ve ilgisini kazanan film, dünya çapında gişede 193 milyon dolar gelir elde etmeyi başardı. Dudak uçuklatan bu kazançtan sonra tabii ki devam filmleri de geldi. Micah ve kız arkadaşı Katie, San Diego'da sakin bir bölgeye taşınır. Her şey yolunda gözükse de Katie küçüklükten beri bir varlık tarafından takip edildiğini hisseder. Olayı çözmek için Micah yatak odalarına bir kamera yerleştirir ve gece yaşanan olayları kayda alır. İlk başlarda sadece ayak sesi duyulur ancak sonrasında genç çift, korku dolu anlar yaşar.

Oyuncular: Katie Feathertson, Micah Sloat, Mark Fredrichs, Amber Arstrong

Yönetmen: Oran Peli

38. 13. Cuma (1980)

38. 13. Cuma (1980)

Özet: Acı bir geçmişi olan Crystal Lake adlı bir yaz kampını yeniden açmaya çalışan bir grup kamp danışmanı, gizemli bir katil tarafından takip edilir. Yıllar sonra cinayetler işlendiği için kötü bir geçmişe sahip olan  gençlik kampını tekrara açmak isteyen başarılı bir girişimci, mekanın açılışı için hazırlıklara başladığında gizemli bir katil tarafından ekip arkadaşları sırasıyla öldürülmeye başlar. 

Yönetmen: Sean S. Cunningham

Oyuncular: Betsy Palmer, Adrienne King, Jeannine Taylor

37. The Blair Witch Project (1999)

37. The Blair Witch Project (1999)

Özet: Blair Cadısı da Paranormal Aktivite gibi bir korku filmi. Blair Cadısı efsanesinin nasıl ortaya çıktığını merak eden üç kişilik belgesel ekibi, Black Hills ormanının derinliklerine dalar. 'Bu efsane nasıl olur da günümüze kadar gelir?' sorusuna cevap arayan belgesel ekibi, bir süre sonra hikayenin yalan değil gerçek olduğunu anlar ancak ormanın derinliklerinde kaybolurlar.

Oyuncular: Heather Donahue, Michael C. Williams, Bob Griffin

Yönetmenler: Daniel Myrick, Eduardo Sánchez

36. Child's Play (1988)

36. Child's Play (1988)

Özet: Bir seri katil yakalanıp vurulduğunda kendi ruhunu oyuncak bir bebeğe aktarmayı başarır. Dükkanda masumca bekleyen ve dönemin popüler oyuncaklarından olan bebek Chucky, 6 yaşındaki bir çocuğa doğum günü hediyesi olarak verilir. Çocuk, o günden sonra Chucky'nin dünyaya dönme planlarının bir parçası olur. Bu noktadan sonra Chucky'nin çocuğu manipüle ettiği ve birçok olaya imza attığı gerilim dolu sahneler başlar.

Oyuncular: Catherine Hicks, Chris Sarandon, Alex Vincent

Yönetmen: Tom Holland

İçeriğin Devamı Aşağıda

35. Candyman (1992)

35. Candyman (1992)

Özet: Candyman efsanesini araştıran şüpheci bir yüksek lisans öğrencisi, bir gece yanlışlıkla onu çağırır.

Oyuncular: Virginia Madsen, Xander Berkeley

Yönetmen: Bernard Rose

34. Son Durak (2000)

34. Son Durak (2000)

Özet: Alex Browning, kendilerini Avrupa gezisine hazırlayan bir grup lise öğrencisi arasındadır. Aniden uçaklarının düşeceğini sezdiğinde, diğerlerini uyarmak için çığlık atıyor ama bunun yerine diğerleriyle birlikte uçaktan atılıyor, ancak uçak aslında onlar indikten sonra düşüyor. Haftalar sonra hayatta kalanlardan biri gizemli bir şekilde ölür ve Alex işlerin daha da karmaşıklaştığını fark etmesini konu edinen bir filmdir.

Yönetmen: James Wong

Oyuncular: Devon Sawa, Ali Larter, Kerr Smith

33. Insidious (2010)

33. Insidious (2010)

Özet: Josh ve Renai'ın üç çocuğu ile yeni bir eve taşınmasıyla olaylar zinciri başlar. Evde yaşanan tuhaf olaylar, aileyi korkutur ve Renai, evin ruhlar tarafından ele geçirildiğini düşünür. Tüm bunlar olurken ailenin oğulları Dalton, komaya girer. Garip olan şu ki hayati fonksiyonlarında bir problem olmamasına rağmen çocuk uyanmaz. Son çareyi eve medyum çağırmakta bulan ailenin başına gelenlerle hiçbir şey eskisi gibi olmaz.

Oyuncular: Patrick Wilson, Rose Byrne, Lin Shaye

Yönetmen: James Wann

32. Us (2019)

32. Us (2019)

Özet: Adelaide Wilson, eşi, oğlu ve kızıyla birlikte çocukken büyüdüğü sahildeki evine geri döner. Geçmişten gelen travmatik bir deneyimin peşini bırakmayan Adelaide, kötü bir şey olacağından giderek daha fazla endişe duymaya başlar. Dört maskeli yabancı eve inip Wilson'ları hayatta kalma mücadelesine zorlayınca, en büyük korkuları kısa sürede gerçeğe dönüşür. Maskeler düştüğünde, aile, her saldırganın onlardan birinin görüntüsünü aldığını öğrenince dehşete düşer.

Oyuncular: Lupita Nyong'o, Winston Duke, Elisabeth Moss

Yönetmen: Jordan Peele

31. Bodies Bodies Bodies (2022)

31. Bodies Bodies Bodies (2022)

Özet: Gerilim türündeki film, 20'li yaşlardaki bir grup zengin gencin şehrin dışında bulunan aile evinde parti düzenlemesiyle başlıyor. Sahte arkadaşlıkların sorgulanması ve bir dizi yaşanan şey yüzünden parti hiç de planlandığı gibi ilerlemiyor.

Yönetmen:  Halina Reijn

Oyuncular: Amandla Stenberg, Maria Bakalova, Rachel Sennott

İçeriğin Devamı Aşağıda

30. Signs (2002)

30. Signs (2002)

Özet: Pennsylvania'da çiftçilik yapan eşi vefat etmiş bir baba, tarlasının ortasında bulduğu ilginç sembolleri araştırmaya başlar. İleride onu ve ailesini bekleyen talihsiz olaylardan uzun süre habersiz kalmayacaktır.

Oyuncular: Mel Gibson, Joaquin Phoenix, Rory Culkin

Yönetmen: M. Night Shyamalan

29. Noroi: The Curse (2005)

29. Noroi: The Curse (2005)

Özet: Bir belgesel yapımcısı, 'kagutaba' adından eski bir şeytanın efsanesiyle alakalı bazı paranormal olayları araştırıyor.

Oyuncular: Jin Muraki, Rio Kanno, Tomono Kugo

Yönetmen: Kôji Shiraishi

28. The Witch (2015)

28. The Witch (2015)

Özet: 1630 yılında İngiltere'de vahşi doğanın kenarında bir evde 5 çocuklarıyla birlikte yaşayan bir aile, yeni doğan oğullarının esrarengiz bir şekilde ortadan kaybolmasıyla ilginç anlar yaşamaya başlar.  

Oyuncular: Anya Taylor-Joy, Ralph Ineson, Kate Dickie

Yönetmen: Robert Eggers

27. Midsommar (2019)

27. Midsommar (2019)

Özet: İlişkileri bozulan genç bir Amerikalı çift, şehirden çok uzak bir kasabaya gidip her şeyden uzaklaşmak isterler. Ancak kendilerini  pastoral bir cennet gibi görünen ama yerlilerin korkunç bir ritüelleri ile dolu olan bir kasabanın ortasında bulurlar.

Oyuncular: Florence Pugh, Jack Reynor, Vilhelm Blomgren

Yönetmen: Ari Aster

26. Kara Noel (1974)

26. Kara Noel (1974)

Özet: Akli dengesi yerinde olmayan bir seri katil, noel tatili sırasında kız öğrencilerin bulunduğu yurdu hedef alır ve aralarında bir mücadele başlar.

Oyuncular: Olivia Hussey, Lynne Griffin, Keir Dullea

Yönetmen: Bob Clark

İçeriğin Devamı Aşağıda

25. The Ring (2002)

25. The Ring (2002)

Özet: Halka filminde küçük bir kız çocuğu olarak ön plana çıkan figür: Samara. Uzun saçları ve farklı yapısıyla izleyiciye ekran aracılığıyla korku ve gerilim yaşatabiliyor. Tüm macera içerisinde Samara'nın duruşu, saçları ve hamleleri ön plana çıkıyor. Film, hem vizyona girdiği tarihte hem günümüzde Samara'yla yarattığı imajını korumaya devam ediyor. Bir gazetecinin video kaset araştırması macerasını anlatan yapım, kendi döneminin ve tüm dönemlerin en iyi korku filmleri arasında bulunuyor.

Oyuncular: Naomi Watts, Martin Henderson, Brian Cox

Yönetmen: Gore Verbinski

24. Eve's Bayou (1997)

24. Eve's Bayou (1997)

Özet: Eve karakterinin gözlerine inanamadığı bir şey görmesiyle başlayan bu gizem dolu film, sonrasında ailenin gotik sırları, yalanları ve mistik güçleri yöneten kadınları konu alıyor.

Oyuncular: Jurnee Smollett, Meagan Good, Lynn Whitfield

Yönetmen: Kasi Lemmons

23. Suspiria (1977)

23. Suspiria (1977)

Özet: Suzy, balerin olma hayaliyle dünyanın en iyi bale okullarından birine gitmek için Almanya'ya taşınan Amerikalı bir genç kız. Okulun kapısına geldiğinde içeriden birinin çıkıp ormana doğru koştuğunu görür ve kapıyı çalar ancak kapıyı açan kimse olmaz. Ertesi gün okula tekrar gider ve içeri girer. Okula uyum sağlamaya çalışan Suzy, buraya adım attığı andan itibaren bazı tuhaflıklar olduğunun farkına varır. Suzy, zamanla olayların ardındaki tüyler ürperten gerçeği keşfeder.

Oyuncular: Jessica Harper, Stefania Casini, Flavio Bucci

Yönetmen: Dario Argento

22. Hereditary (2018)

22. Hereditary (2018)

Özet: Graham ailesinin sert maderşahisi Ellen vefat ettiğinde, kızı ve torunları, miras aldıkları uğursuz kaderi aşmaya çalışmak isterler. Soyları hakkındaki gizemli ve giderek daha da korkunç bir hale gelen sırları çözmeye başlarlar.

Oyuncular: Toni Collette, Milly Shapiro, Gabriel Byrne

Yönetmen: Ari Aster

21. O (2017)

21. O (2017)

Özet: Maine küçük bir kasabada yaşayan, arkadaşları tarafından dışlanan 7 yaşında bir çocuktur. 1989 yazında, bir grup zorbalığa maruz kalan çocuk, bir palyaço kılığına giren ve küçük Maine kasabaları Derry'nin çocuklarını avlayan, şekil değiştiren bir canavarı yok etmek için bir araya gelmelerini konu edinen bir filmdir. 

Yönetmen: Andy Muschietti

Oyuncular: Bill Skarsgård, Jaeden Martell, Finn Wolfhard

İçeriğin Devamı Aşağıda

20. The Wailing (2016)

20. The Wailing (2016)

Özet: Kırsal köylüler, bir dizi vahşi cinayeti gizemli bir yabancının (Kunimura Jun) gelmesine bağladığında, tüm halkta büyük histeri başlar.

Oyuncular: Jun Kunimura, Jung-min Hwang, Kwak Do-won

Yönetmen: Na Hong-jin

19. Scream (1996)

19. Scream (1996)

Özet: Annesinin öldürülmesinden bir yıl sonra genç bir kız, ölümcül bir oyunun parçası olarak korku filmlerini kullanarak kızı ve arkadaşlarını hedef alan yeni bir katilin yeni hedefi olur. Casey, annesinin ölümünün ardından gizemli telefonlar alan liseli bir gençtir. Telefonların ardından yaşanan bir cinayetten sonra polis ve medyanın odağı cinayeti işleyen katil olur. Korku filmlerinin bir klişe doğrultusunda ilerlediğini düşünen Casey ve arkadaşları ise kendilerini bir anda korku filmi atmosferinin içerisinde katilden kaçarken bulurlar. 

Yönetmen: Wes Craven

Oyuncular: Neve Campbell, Courteney Cox, David Arquette

18. Teksas Katliamı (1974)

18. Teksas Katliamı (1974)

Özet: Sally ve Franklin kardeşler, üç arkadaşıyla beraber büyük babalarının bulunduğu mezarlıkta artan soygunculuğu araştırmak üzere yola koyulur. Ardından benzin almak için bir istasyonda dururlar fakat boş yakıt deposuyla karşılaşırlar. Bunun üzerine yakınlardaki aile çiftlik evine gitmeye ve başlarına geleceklerden habersiz yardım aramaya karar verirler.

Oyuncular: Marilyn Burns, Edwin Neal, Allen Danziger

Yönetmen: Tobe Hooper

17. Korku Seansı (2013)

17. Korku Seansı (2013)

Özet: Gerçek bir hikâyeden esinlenerek meydana getirilen Korku Seansı, paranormal olayları araştıran ünlü çift Ed ve Lorraine Warren'ın bir gün karşılarına çıkan, tüyler ürperten bir vakayı işliyor. Ünlü çift, bir gün Perron ailesinden bir telefon alır. Aldıkları bu telefon, korkutucu gerçeklerin sır perdesini aralar. Perron ailesinin evleri, ruhani bir varlık tarafından ele geçirilir. Aile, hayatı çekilmez kılan bu olaylar sonrası Warren çiftine ulaşır. Vakayı çözebileceklerini düşünen Warren çifti ise ne kadar büyük bir varlıkla karşılaştıklarının zamanla farkına varır.

Oyuncular: Patrick Wilson, Vera Farmiga, Lili Taylor

Yönetmen: James Wann

16. A Quiet Place (2018)

16. A Quiet Place (2018)

Özet: Kıyamet sonrası bir dünyada, bir aile ultra hassas işitmeye sahip canavarlardan saklanırken sessizce yaşamaya çalışırlar

Oyuncular: Emily Blunt, John Krasinski, Millicent Simmonds

Yönetmen: John Krasinski

İçeriğin Devamı Aşağıda

15. The Omen (1976)

15. The Omen (1976)

Özet: Robert ve Katherine Thorn her şeye sahip görünür. Mutlu bir evlilikleri vardır ve Robert, ABD'nin Büyük Britanya Büyükelçisi'dir ama çocuk sahibi olmazlar. Katharine'in ölü bir çocuğu olduğunda, Robert'a hastanede bir rahip yaklaşır ve Robert'a annesi doğum sırasında yeni ölen sağlıklı bir yeni doğan almalarını önerir. Karısına söylemeden bunu kabul eden Robert, Londra'ya taşındıktan sonra garip olaylar sonucunda hastanede eşine haber vermeden aldığı bebeğin şeytan ile anlaşma içerisinde olduğunu düşünür.

Yönetmen: Richard Donner

Oyuncular: Gregory Peck, Lee Remick, David Warner

14. The Wicker Man (1973)

14. The Wicker Man (1973)

Özet: Film, Summerisle adındaki bir adada kaybolan genç bir kızın ve onu aramaya gelen dindar bir polis memurunun hikâyesi üzerinden pagan kültürü ve Hristiyan bakış açısı arasında oldukça ilginç bir çatışma sunuyor.

Oyuncular: Edward Woodward, Christopher Lee, Diane Cilento

Yönetmen: Robin Hardy

13. A Nightmare on Elm Street (1984)

13. A Nightmare on Elm Street (1984)

Özet: Genç bir kız olan Nancy Thompson, kendisi ve arkadaşlarıyla beraber rüyalarında bıçaklı eldivenli bir seri katilin ruhunun hedefi haline geldikten sonra, ebeveynleri tarafından saklanan karanlık gerçeği ortaya çıkarmaya karar verir.

Oyuncular: Heather Langenkamp, Robert Englund, Johnny Depp

Yönetmen: Wes Craven

12. Train to Busan (2016)

12. Train to Busan (2016)

Özet: Güney Kore'de bir zombi virüsü patlak verirken yolcular Seul'den Busan'a giden trende hayatta kalma mücadelesi verir. Fakat zombiler onlara doğru ilerlemektedir.

Oyuncular: Gong Yoo, Jung Yu Mi

Yönetmen: Sang Ho Yeon

11. Barbarian (2022)

11. Barbarian (2022)

Özet: Airbnb'de kalan bir kadın, kiraladığı evin göründüğü gibi olmadığını keşfetmesiyle gelişen olayların konu edinildiği bir filmdir. Detroit'e iş görüşmesi için giden ve burada ev kiralayan bir kadın, gece geç saatlerde eve gittiğinde dairenin aynı zamanda garip bir çifte de kiralandığını görür. Geceyi orada geçirmeye karar veren genç kadın gecenin ilerleyen saatlerinde bir dizi tuhaf ve korkutucu olay ile karşı karşıya kalır. 

Yönetmen: Zach Cregger

Oyuncular: Bill Skarsgård, Justin Long, Georgina Campbell

İçeriğin Devamı Aşağıda

10. The Others (2001)

10. The Others (2001)

Özet: Karanlık, eski müstakil evinde ışığa duyarlı iki çocuğuyla birlikte yaşayan bir kadın, evin perili olduğuna ikna olmaya başlar. Grace adında bir kadın, İkinci Dünya Savaşı'nın sonlarına doğru iki çocuğuyla birlikte Jersey'deki bir malikaneye taşınır ve burada kocasının savaştan dönmesini bekler. Grace çocukları için bakıcı tutar ancak onlara bir türlü güvenemez. 

Yönetmen: Alejandro Amenábar

Oyuncular: Nicole Kidman, Elaine Cassidy, Christopher Eccleston

9. Saw (2004)

9. Saw (2004)

Özet: İki yabancı, oraya nasıl geldiklerini hatırlamadan bir odada uyanırlar ve çok geçmeden, kötü şöhretli bir seri katil tarafından hazırlanan bir oyunun içinde olduklarını anlarlar. Ünlü Saw serisinin ilk filmi, son ana kadar korkuyu hissettiriyor.

Oyuncular: Cary Elwes, Leigh Whannell

Yönetmen: James Wan

8. Halloween (1978)

8. Halloween (1978)

Özet: 1963 Cadılar Bayramı gecesi kız kardeşini öldürdükten on beş yıl sonra, Michael Myers bir akıl hastanesinden kaçar ve tekrar öldürmek için Illinois'deki küçük Haddonfield kasabasına döner. Yıllar sonra yaşadığı mahalleye gelip burada dehşet saçan sapık bir katil ve kurbanları arasında geçen kovalamacanın konu edinildiği bir filmdir. 

Yönetmen: John Carpenter

Oyuncular: Jamie Lee Curtis, Donald Pleasence, Nancy Kyes

7. Get Out (2017)

7. Get Out (2017)

Özet: Chris ve Rose, bir süredir beraber olan mutlu bir çifttir. Rose, bir gün Chris'i ailesiyle tanıştırmaya karar verir ve ikili, şehrin dışında bulunan eve doğru yola koyulur. Başlarda sıcak ve sevecen görünen bu aile, zamanla Chris'e tuhaf davranmaya başlar. Chris, siyahi olduğu için ayrımcılığa maruz kaldığı düşünse de işlerin bundan çok daha korkunç olduğunu öğrenecektir. 

Oyuncular: Daniel Kaluuya, Allison Williams, Catherine Keener

Yönetmen: Jordan Peele

6. Night of the Living Dead (1968)

6. Night of the Living Dead (1968)

Özet: Filmde Ben ve Barbra ile birlikte bir grubun, hayata dönen zombilerden kurtulmak üzere Pensilvanya'da bir çiftlik evine sığınmaları ve hayatta kalmaya çalışmaları anlatılır. Travmalarla dolu bir kaçış hikâyesi. 

Oyuncular: Duane Jones, Judith O'Dea, Karl Hardman

Yönetmen: George A. Romero

İçeriğin Devamı Aşağıda

5. Kwaidan (1964)

5. Kwaidan (1964)

Özet: Adını 'hayalet hikayesi' anlamına gelen arkaik bir Japonca sözcükten alan bu antoloji, dört halk masalını uyarlıyor. Beş parasız bir samuray (Rentarô Mikuni) trajik sonuçlarla para için evlenir. Bir kar fırtınasında mahsur kalan bir adam, Bakire Yuki (Keiko Kishi) tarafından kurtarılır, ancak kurtarmasının bir bedeli vardır. Kör müzisyen Hoichi (Katsuo Nakamura), bir hayalet seyircisi için performans sergilemek zorunda kalır. Bir yazar (Osamu Takizawa), çay fincanında başka bir savaşçının yansımasını gören bir samurayın hikayesini anlatır.

Oyuncular: Rentarô Mikuni, Michiyo Aratama, Tetsuro Tamba, Katsuo Nakamura

Yönetmen: Masaki Kobayashi

4. Jaws (1975)

4. Jaws (1975)

Özet: Film, bir sahil kasabasının başına dert olan köpek balığını avlamaya çalışan ekibi konu alıyor. Kasabanın plajında yaşanan ölümlere rağmen, belediye başkanı turizmin kötü etkilenmemesi için olayları örtbas etmeye çalışır. Ancak bir çocuğun köpek balığına av olması sonucu her şey ortaya çıkar ve herkes bu köpek balığının avlanması gerektiği konusunda hemfikir olur. Filmin yayınlandığı senelerde birçok insan denizde köpek balığı gördüğünü iddia etmeye başlamış. Hatta bazı insanlar film yüzünden denize dahi giremez olmuş.

Oyuncular: Roy Scheider, Robert Shaw, Richard Dreyfuss

Yönetmen: Steven Spielberg

3. Cinnet (1980)

3. Cinnet (1980)

Özet: Bir aile, kış için tenha bir otele, mekanın bakımını üstlenmek için giderler. Jack’in doğaüstü sezgilere sahip olan küçük oğlu, zamanla otelin içerisinde yalnız olmadıklarını, geçmiş ve gelecekten gelen hayaletlerle birlikte yaşadıklarını görür ve ailesini buna inandırmaya çalışır. Jack, filmin ilerleyen zamanlarında doğaüstü varlıklar tarafından ele geçirilir ve git gide aklını kaybeder. 

Yönetmen: Stanley Kubrick

Oyuncular: Jack Nicholson, Shelley Duvall, Danny Lloyd

2. Sapık (1960)

2. Sapık (1960)

Özet: Phoenix sekreteri Marion Crane, erkek arkadaşı Sam Loomis ile kaçmak için işvereninden 40.000 dolar çalar ancak kısa bir süre sonra polis peşine düşer. Polislerden kaçmak için arka yollarda seyahat ederken Bates Motel'e uğrar. Orada değişik bir karaktere sahip olan Norman Bates ile tanışacaktır...

Oyuncular: Anthony Perkins, Janet Leigh, Vera Miles

Yönetmen: Alfred Hitchcock

1. Alien (1979)

1. Alien (1979)

Özet: Bir uzay aracıyla göreve gönderilen ana karakterimiz görevi tamamladığı sırada tuhaf bir yaratık ile yüz yüze kalacaktır.

Oyuncular: Sigourney Weaver, Tom Skerritt, John Hurt

Yönetmen: Ridley Scott

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
8
2
2
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın