Görüş Bildir
Haberler
İsmail Saymaz, Karaman Davası ve Ensar Vakfı Açıklaması ile Gündemde

etiket İsmail Saymaz, Karaman Davası ve Ensar Vakfı Açıklaması ile Gündemde

Onedio Medya
21.04.2016 - 10:09

Türkiye'nin gündemine damga vuran davalardan biri dün Karaman'da görüldü. Karaman’da Ensar Vakfı ve KAİMDER'e ait yurtlarda kalan 10 erkek öğrenciye ’cinsel istismarda’ bulunduğu iddiasıyla tutuklanan 54 yaşındaki sınıf öğretmeni Muharrem Büyüktürk'e 508 yıl 3 ay hapis cezası verildi. Karar, Balçiçek İlter’in sunduğu 'Karşıt Görüş' programında tartışıldı. Gazeteci İsmail Saymaz, konuya ilişkin açıklamaları ve Av. Derya Yanık ile arasında geçen tartışmayla gündemde... 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Gazeteci İsmail Saymaz'ın 'Bir ucunda Ensar Vakfı, bir ucunda valilik, bir ucunda il milli eğitim müdürünün olduğu kaçak yurtların göz göre göre ve devlet cebinden aktarılan 25 bin lirayla işletildiği, çocukların da bu kişilerin ellerine teslim edildiği bir sistemden bahsediyoruz' açıklaması programa damgasını vurdu.

'Karaman Valisi ve İl Milli Eğitim Müdürü Ensar Vakfı’nın önüne yatmıştır' sözleri de sosyal medyada gündem olmuştu

Geçtiğimiz günlerde yine Habertürk TV'ye çıkan Hürriyet muhabiri İsmail Saymaz Ece Üner'in sunduğu 'Enine Boyuna' programına katılmış, 'Karaman Valisi ve İl Milli Eğitim Müdürü Ensar Vakfı’nın önüne yatmıştır” sözleri, sosyal medyada gündem olmuştu.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
217
17
6
5
4
4
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Narki

İsmail Saymaz = ADAM

southredd

İsmail Saymaz = ADAM

Deniz Aslan

Bu adamı gerçekten tebrik ediyorum. Onca insana rağmen rahatça konuşup GERÇEK olanları anlatabiliyor. #seninleyizsaymaz