Görüş Bildir
Haberler
Insurgent’ın İlk Fragmanı Yayımlandı

Insurgent’ın İlk Fragmanı Yayımlandı

İçeriğin Devamı Aşağıda

2014 yılı kitap uyarlamaları açısından başarılı bir yıl oldu denebilir. Bir tarafta gençlere yönelik bir roman uyarlaması olan Divergent, gişe hasılatı konusunda beklenen başarıyı elde ederken, David Fincher’ın yönetmenliğinde çekilen Gone Girl de yılın en iyi filmlerinden biri olarak gösterildi.

Veronica Roth tarafından yazılan üçlemenin ilk kitabı olan Divergent, (Gerçi artık üçleme değil çünkü dördüncü kitap da yazıldı ama film projesi ortaya çıktığında üç kitaptan oluşan bir seriydi.) dünya çapında 300 milyon $’a yakın bir hasılat elde etmeyi başardı ve Lionsgate de doğal olarak üçlemenin diğer iki filmine yeşil ışık yaktı.

Hatta Insurgent’ın çekimlerinin şu anda tüm hızıyla sürdüğünü söyleyebiliriz. İşlerin istedikleri hızda gittiğini kanıtlar nitelikte bir fragmanın da bugün yayımlanması, Insurgent’ın tahmin edildiği gibi 20 Mart 2015 tarihinde vizyona girebileceğini gösteriyor diyebiliriz.

Insurgent’ın fragmanıyla sizleri başbaşa bırakmadan önce hemen belirtelim, ilk film olan Divergent’ın çekirdek oyuncu kadrosu tamamen korunmuş durumda. Farkedilebilecek tek önemli değişiklik ise yönetmenlik koltuğunda yaşandı. Daha önce RED ve R.I.P.D. adlı filmlerden hatırlayacağınız Robert Schwentke hem Insurgent hem de üçüncü filmin ilk bölümü olan Allegiant: Bölüm 1′in yönetmenliğini üstlenmiş durumda.

  • Süperkarga
Kaynak: http://superkarga.com/insurgentin-ilk...

Divergent Series: Insurgent Trailer

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
1
0
0
0
0