Görüş Bildir
Haberler
İnsana Umut Aşılayan 10 Film

İnsana Umut Aşılayan 10 Film

Kanserli Çocuklara Umut Vakfı
04.11.2014 - 13:52 Son Güncelleme: 05.11.2014 - 12:04

Bazen kendinizi güçsüz hissedersiniz. Sanki her şeyi batırmışsınız da düzeltmeye gücünüz yokmuş gibi gelir. Ortada sizin için yazılmış büyük bir macera vardır da siz, ısrarla kendi filminize kahraman olmayı reddediyorsunuzdur. Böyle can sıkıcı anlarda birinin ortaya çıkıp; güneşli, güzel günlerin de ihtimal dahilinde olduğunu size hatırlatması gerekir. Bu iş için hayata dair ihtimalleri perdeye yansıtan sinemadan daha uygunu bulunamaz!

İşte, insana umut aşılayan, izleyeni her şeyin yoluna gireceğine dair cesaretlendiren 10 film; siz kendinizi ejderhaları dize getiren, cesur masal şövalyeleri gibi hissedesiniz diye…

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Forrest Gump

Kimse hayallerinin peşinden koşan bir adamı yakalayacak kadar hızlı olamaz! Koş Forrest koş!

2. Breakfast Club

O çocuklar o günden sonra tekrar bir araya geldiler mi? “Pal Sokağı çocukları buradaydılar” yazan bir duvarın olduğuna, yarının daha güzel bir gün olacağına inananlar için sanırım sorunun cevabı belli.

3. The Pursuit of Happyness

Belki de mutluluk sadece kovalanan bir şey değildir… Hem bizden duymuş olmayın, kendisi büyük ihtimalle bir sprinter. Bu yüzden uzun mesafede, koşmak için sebebi olan biriyle baş edebilmesi mümkün değil!

4. The Secret Life of Walter Mitty

Başka bir dünya mümkün; ama önce onu hayal etmek gerek!  Gerçekliği kafaya takmayın, zamanla o da yola gelecektir. Bir hayalperestin önünde duracak değil ya!

5. Toy Story

Arkanda seni sevmekten hiç vazgeçmeyen dostların oldukça seni kimse durduramaz! Galaksinin koruyucusu olmasa da her zaman için iyi bir arkadaş olan Buzz’ın da dediği gibi; sonsuzluk ve ötesine!

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Taare Zameen Par

Herkesin içinde bir cevher vardır. Usta ellerde, her birimiz eşsiz bir mücevher gibi parlayabiliriz.

7. Finding Nemo

Okyanus büyük; ama birbirine değer verenleri ayıracak kadar değil.

8. Amelie

Kendini insanların mutluluğuna adamış o yüce gönüllü kızdan ilham almamak mümkün mü?

9. Shawshank Redemption

İnsanlar hapsedilebilir; özgürlük duygusu asla!

10. Peter Pan

Yeni doğan bir bebek ilk kez güldüğünde, gülüşü kırılıp bin parçaya bölünmüş ve hepsi zıplaya zıplaya etrafa dağılıp gitmiş. Periler böyle doğmuş işte…  Biz onlara inanmaktan vazgeçmediğimiz sürece de asla bizi terk etmeyecekler.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Hayat Varsa Umut Var!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
31
14
8
3
3
3
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın