Görüş Bildir
Haberler
İhmalin Adresi Bu Kez Çorlu: İşitme Engelli Öğrenci Okul Servisinde Unutuldu!

etiket İhmalin Adresi Bu Kez Çorlu: İşitme Engelli Öğrenci Okul Servisinde Unutuldu!

Ağustos ayında İzmir'de 3.5 yaşındaki Alperen Sakin'in okul servisinde unutularak can vermesi hafızalarda tazeliğini korurken, Tekirdağ'daki benzer bir olay yaşanan acılardan ders almadığımızı bir kez daha gösterdi. Çorlu'da işitme engelli 7 yaşındaki E.Ç., servis minibüsünde 6 saat boyunca unutuldu. Olay, E.Ç'nin annesinin eve bırakılan oğlunun beslenme çantasına koyduğu yiyecekleri yemediğini fark etmesiyle ortaya çıktı. Gözaltına alınıp, mahkemeye çıkarılan servis sürücüsü E.T., serbest bırakıldı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Çorlu Sakatlar Derneği İlköğretim Okulu ve İş Okulu’nda eğitim alan işitme engelli E.Ç.’yi, annesi Leyla Ç., geçen cuma sabahı okula götürmesi için E.T. yönetimindeki servis aracına bindirdi. İddiaya göre, sürücü E.T., servistesi öğrencileri okula bıraktıktan sonra aracını evinin önüne park etti.

Aradan geçen 6 saat sonra, sabah bıraktığı öğrencileri tekrar almaya gitmek için aracına binen E.T., içeride öğrenci E.Ç.’yi korkmuş halde görünce, hiçbir şey olmamış gibi çocuğu evine götürüp bıraktı.

Güvenlik kameralarından tespit edildi

Güvenlik kameralarından tespit edildi

Oğlunu servis aracından alan Leyla Ç., E.Ç.’nin beslenme çantasını açtığında sabah koyduğu yiyecekleri yemediğini fark etti. Bunun üzerine okula giderek öğretmen ile görüşen anneye öğretmen, oğlunun okula gelmediğini söyledi. Bu cevap karşısında şoke olan Leyla Ç., oğlunu servis aracına kendisinin bindirdiğini söyledi. Durumun bildirildiği okul yönetimini, güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Kamera kayıtlarında öğrenci E.Ç.’nin araçtan inmediğinin fark edilmesi üzerine servis sürücüsü E.T., okula çağrıldı. Sürücü, önce öğrenciyi okula bıraktığını söyleyerek hakkındaki iddiaları kabul etmedi. Güvenlik kamerası görüntüleri gösterilen sürücü bu kez öğrenciyi araçta unuttuğunu itiraf etti.

Servis şoförü serbest bırakıldı

Servis şoförü serbest bırakıldı
İçeriğin Devamı Aşağıda

Anne Leyla Ç., Çorlu Emniyet Müdürlüğü’ne giderek servis sürücüsünden şikayetçi oldu. Şikayet üzerine sürücü E.T., gözaltına alındı. Polisteki soruşturmasının ardından adliyeye sevk edilen E.T., savcılıktaki ifadesinin ardından ’kişiyi hürriyetinden yoksun kıyma’ suçlamasıyla nöbetçi mahkemeye gönderildi. Mahkeme E.T.’yi serbest bıraktı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
545
132
79
33
7
7
6
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Hüsniye Arkalı

bugun o şöförü serbest bırak yarın başka birisi yine masum bir çocuğu unutup ölümüne sebebiyet versin sonra hiç bir şey yokmuşcasına hayatlarına devam etsinler.

Hipergrafi

Allah korumuş yaz sıcağında değil serin havada yaşanmış olay da çocuk ölmemiş. O yüzden de adam cezalandırılmamış. Adalet böyle işler bu ülkede; Birini öldür... Devamını Gör

siipekk

Ya yeter artık tecavücüler ihmalkarlar hırsızlar dolandırıcılar onlar bunlar hep dışarda allah aşkına içerdekiler kim nasıl adalet bu lanet gelsin sizin adal... Devamını Gör