Görüş Bildir
Haberler
İbo Show’da Bu Akşam Kimler Var? İbo Show Konukları Belli Oldu Mu?

İbo Show’da Bu Akşam Kimler Var? İbo Show Konukları Belli Oldu Mu?

Uzun bir aradan sonra yayın hayatına başlayan ve konuk ettiği birbirinden ünlü isimlerle cumartesi akşamlarının en çok izlenen programlarından olan İbo Show’da bu akşam yine müzik ziyafeti yaşanacak. İbo Show’un takipçileri, bu akşamki konukları merak ediyordu. Programın tanıtımlarının yayınlanmasıyla bu akşam İbo Show’a konuk olacak ünlü yıldızlar da belli oldu. Peki, İbo Show ne zaman, saat kaçta? İbo Show’a kimler konuk olacak? İşe sevilen program İbo Show ile ilgili tüm bilgiler…

İçeriğin Devamı Aşağıda

İbo Show’da Bu Akşam Kimler Var?

İbo Show’da Bu Akşam Kimler Var?

13 Mart Cumartesi akşamı STAR Tv ekranlarında saat 20.00’de başlayacak İbo Show’da Nükhet Duru, Berkay, Suzan Kardeş ve Volkan Severcan konuk olacak.

Nükhet Duru Kimdir?

Nükhet Duru Kimdir?

Ses sanatçısı. Türk Pop Müziği'nin en özel seslerinden biridir. Usta yorumculuğuyla birçok albüm çıkarmış olan sanatçı, ilerleyen yaşına rağmen koruduğu formuyla da ilgi çekmiştir. TV için projeler de müzikal anlamda olgunlaşarak bugünlere ulaşmış, Beni Benimle Bırak, Ben Gene Sana Vurgunum, Melankoli, Cambaz, Mahmure ve Yasaksa Yasak gibi şarkılarıyla da unutulmazlar arasına girmiştir.

1954 yılında Niğde'nin Bor ilçesinde dünyaya geldi. Henüz 11 yaşındayken annesiyle babasının ayrılması nedeniyle ağır bir travma yaşayan Duru, felç oldu. Bir yıla yakın bir süre yürüyemeyen ve yatalak olan Duru'nun, çok küçük yaşta yaşadığı bu büyük üzüntü onu çok etkilemişti. Kandilli Kız Lisesi'nde okurken müzikle ilgilenmeye başlayan Duru, güzel sesiyle dikkat çekiyordu. Şöhret olmayı aklına koyan şarkıcı o günlerde kendisine Ajda Pekkan'ı örnek alıyordu. 1971 yılında 17 yaşındayken Florya Deniz Kulübü'nde dans müziği orkestrasında solistlik yaparak profesyonel kariyerine başladı.

Berkay Kimdir?

Berkay Kimdir?

Berkay Şahin, 1981 yılında Ankara'da doğmuştur. Aslen Artvin, Arhavi'lidir. 1996 yılından beri annesiyle beraber İzmir'de yaşamıştır. 2009 yılından beri de İstanbul'da yaşamaktadır. Albüm çalışmalarından önceleri, Bodrum, Antalya, Çeşme, Kuşadası gibi tatil beldelerinde belirli mekânlarda sahne aldı. 2010 yılında çıkan ilk albümü 'Ele İnat' ile 'en iyi sanatçı' ödülüne layık görüldü. İkinci albümü 'Aşk Sadece' 2012 yılında yayınlandı. 2013 yılının sonlarında Berkay Şahin, futbolcu Caner Erkin'in modacı eşi Asena Erkin ile adı birlikte anıldı ancak iddiaları da kesin bir dille yalanladı. Berkay Şahin, 30 Ağustos 2016 yılında Özlem Katipoğlu ile Bodrum'da evlendi.

Suzan Kardeş Kimdir?

Suzan Kardeş Kimdir?

Suzan Kardeş, 15 Nisan 1960 Kosova doğumludur. Aslen bir Kosova Türkü olan Kardeş, iş hayatına Hürriyet gazetesinde başladı. Burada çekilen fotoromanlarda rol alan oyunculara makyaj yaparak mesleğinde gelişti. Şan Tiyatrosu'nda saç ve makyaj yapımıyla çalışmayı sürdüren makyöz; birçok tiyatro topluluğu ve film ekibinde makyaj uzmanı ve kuaför olarak yer aldı. 1995 yılından başlayarak Beşiktaş Kültür Merkezi'nin saç ve makyaj çalışmaları görevini yapmaya başladı. Türkiye İş Bankası reklamlarında oyuncu Haluk Bilginer'e yaptığı Atatürk makyajı ile ses getirdi.

1985 yılından itibaren Sezen Aksu'nun tüm sahne ve çekim makyajlarını yaptı. Goran Bregoviç'ten Türkân Şoray'a kadar birçok ünlünün sahne makyajını gerçekleştirdi. 1992 yılında Bekriya adında bir 'meyhane' açarak 12 yıl boyunca işletti. Meyhanede söylediği mikrofonsuz, akustik Rumeli türküleriyle eski dönem Bosna sevdalinkalarından yola çıkarak, Sezen Aksu'nun desteğiyle Bekriya adlı bir sanat müziği albümü çıkardı. Bir filmde oyunculuk da yapan, Bir Demet Tiyatro dizisinde 'pencereden bakan kadın' olarak yer alan ve halen çalışmalarını sürdüren sanatçının, yeni bir müzik albümü, bir film ve bir kitap projeleri bulunmaktadır.

2009 yılında Kuruçeşme Arena'da sanatçı Sezen Aksu ile albüm tanıtımı için birçok sanatçı ile düet yaptı.

Volkan Severcan Kimdir?

Volkan Severcan Kimdir?

28 Ağustos 1966 yılı İzmir doğumlu olan Volkan Severcan, Türkiye’nin sevilen sinema ve tiyatro oyuncularından biridir. İzmir Özel Türk Koleji mezunu olan Severcan, Dokuz Eylül Üniversitesi İşletme Fakültesi’nde eğitim görmeye başlamış daha sonrasında İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro ve Oyunculuk Bölümü’nden mezun olmuştur.

1984 yılında İstanbul Şehir Tiyatrosu’ nda işe başlamıştır. 2000 yılı başı ile sırayla Dormen Tiyatrosu, Tiyatrokare ve Tiyatro İstanbul sahnelerinde görev almıştır. Ayrıca daha sonra ise kendi kuruculuğunu yaptığı Tiyatro Sahnekarları’nda sahne almıştır.

1990’lı yıllarda Taksim Sanat Evi işletme müdürlüğünü de yapmıştır. Dizi ve filmlerin aranılan yüzlerinden biri olan Volkan Severcan, kendi kurmuş olduğu Tiyatro Sahnekarları’nda hala sahne alıp genel sanat yönetmenliği yapmaktadır.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın