Görüş Bildir
Haberler
Harry Potter Spin Off'u Geliyor

Harry Potter Spin Off'u Geliyor

Ulaş
31.03.2014 - 17:19

Harry Potter Spin Off'u Geliyor

Warner Bros. bu aralar DC Comics film projeleriyle ve Hobbit serileriyle ilgilenmekten, eski yapımlarını unutmuştu. Gerçi yine de bazı konularda birtakım söylentiler vardı ama bugün her şey açıklığa kavuştu. Warner Bros. CEO’su Kevin Tsujihara, J.K. Rowling’in çok satan kitap serisi Harry Potter’a yeni film çekeceklerini açıkladı.

Tsujihara, yeni filmin önceki filmler için bir devam niteliğinde olmayacağını, Hogwarts Dünyası’nın bir uzantısı olacağını söyledi. Ayrıca filmin J.K. Rowling’in “Fantastik Canavarlar Nelerdir, Nerede Bulunurlar?”kitabından uyarlanacağını belirtti.

CEO’nun verdiği röportaja göre, Harry Potter spin off’u bir üçleme şeklinde olacak. WB yeni spin off’un Newt Scamander adındaki bir Magizoologist (doğa büyücüsü) hakkında olacağını duyurdu. Üçlemenin ilk filmi, Harry Potter serisinin 7 yıl öncesinde, New York’ta başlayacak.

“Fantastik Canavarlar Nelerdir, Nerede Bulunurlar?” kitabı hakkında bilgi verecek olursak, hikaye “Fantastik Canavarlar” ile ilgi kitap yazan Newt Scamander’ın maceralarını konu almakta. Scamander, yazdığı kitaplarla Hogwarts tarafından tanınan biridir.

Çünkü yazdığı “Fantastik Canavar” kitabı Hogwarts’ta ders kitabı olarak işlenmektedir. Kitap, birinci sınıf öğrencilerine okutturulur. Bu ders kitabı, Karanlık Sanatlara Karşı Savunma Dersiyle de paralellik göstermektedir. Çünkü bu ders kitabı, genç büyücülerin olağanüstü yaratıkları anlaması açısından bir rehberdir. Scamander yalnız bu yaratıklarla ilgili kitap yazmakla kalmaz, onları araştırır, nerede olduklarını öğrenir ve kendini birçok kovalamacanın içinde bulur.

Film hakkında verebileceğimiz bilgiler şuanda kısıtlı. Ancak internette Harry Potter spin off’u ile ilgili birçok söylenti dolaşmakta. İşte bu söylentilerden bazıları;

*Harry Potter serisinden Hermonie karakterini canlandıran Emma Watson’ı spin off filminde görebiliriz. Verdiği röportajlarda bu konuya sıcak bakmayan Watson, “Noah” filminin tanıtımı için MTV News ile görüştüğü sırada“Filmde kısa olarak yer alabilirim.” açıklamasını yaptı.

*Daha oyuncu seçimi yapılmamasına rağmen, bir başka iddiaya göre, “Thor”dan Loki karakteriyle tanıdığımız Tom Hiddleston ana kahraman Newt Scamander olarak filmde karşımıza çıkabilir. Şimdilik Hiddleston’dan bu konuya ilişkin bir cevap yok.

Filmin çekileceği kesinleşse de, herhangi bir tarih verilmedi. J.K. Rowling’in yaptığı açıklamaya göre film en erken 2016′da vizyona girebilir.

Gelişmeler oldukça aktarmaya devam edeceğiz.

superkarga.com

Kaynak: http://superkarga.com/harry-potter-sp...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
12
5
4
1
0
0
0