Görüş Bildir
Haberler
İntihar Yöntemi Olarak Kullanmak İstemeyeceğiniz 10 Aptalca Ölüm

İntihar Yöntemi Olarak Kullanmak İstemeyeceğiniz 10 Aptalca Ölüm

Ekin Dnc
14.05.2015 - 14:27 Son Güncelleme: 18.05.2015 - 15:54

Evet biliyoruz, ölüm acı bir şey ve pek de gülünecek bir yanı yok. Bazı ölümler ise “Yok artık! Bu kadarı da olmaz” dedirtecek cinsten. İnsan kendine bu kadarını da yapmamalı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Sim seviyorum

1. Sim seviyorum

Amerika’da elektronik alet satan bir dükkanı soymaya karar veren iki kafadar tanınmamak için yüzüne altın sarısı sprey boya sıkar. Boya bir hayli zehirli kimsayal içerdiğinden biri zehirlenir ve ölür. Tanınmamak için sıktıkları boya teşhis edilmelerine engel olmadığı gibi sağ kalan yakalanır ve kodese tıkılır.

2. Uzunu makbul değilmiş

2. Uzunu makbul değilmiş

Virginialı fastfood satıcısı Eric Barcia adrenalin ihtiyacını Bungee Jumping yaparak gidermeye karar verir. Elinde bulunan halatları birbirine bağlayak kendine bir atlama ipi hazırlar ve 21 metre yüksekliğindeki köprüden kendini aşağı bırakır. Barcia atlayışını gerçekleştirirken tek bir şeyi hesaba katmaz, o da ipin de 21 metre olduğudur. İp fazla uzun olduğu için yere çakılır ve ölür.

3. Kasırga Partisi

3. Kasırga Partisi

1969’da yaşanan Camille Kasırgası toplamda 250 can aldı. Lakin bunların 20 tanesinin ölümü diğerlerinden biraz farklı. Dalgaların ikinci kata ulaşmayacağını düşünen 20 genç kasırga uyarısına rağmen kıyıdaki evlerinde parti verir. Fakat ikinci kata kadar çıkan dalgalar, gençleri ellerinde kadehler ve kafalarında külahlar ile kasırga sularına katar.

4. Ölüm nedeni: Maçoluk

4. Ölüm nedeni: Maçoluk

Almanya’da, karısına ilk tanıştıkları zamanki kadar güçlü kuvvetli olduğunu kanıtlamak isteyen 47 yaşındaki adam, 7. kattaki balkon demirlerinden aşağı sarkarak barfiks çekmeye başlar. Fakat eskisi kadar güçlü olmadığını anlaması uzun sürmez; birkaç barfiksten sonra kendini yukarı çekecek gücü bulamaz ve düşer. Olayı inceleyen savcı, ölüm nedenine “maçoluk” yazar.

5. Roket değil trambolin

5. Roket değil trambolin

2010’da Skagit Raceway yarışları sırasında 2 pit çalışanı, yarışanlara özenip roket yapmaya karar verir ve bir varili metanol ile doldurur. Pistte tam tur atma niyetiyle yola çıkan ikili varilin üzerine çıkar ve varili ateşler. Varil sanıldığı gibi ileri doğru gitmez ve patlar. İkili patlayan varille beraber havaya uçarlar.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Kaplanı kedi mi sandın

6. Kaplanı kedi mi sandın

Alman çift İspanya’daki vahşi hayvan parkında safariye katılır. Jeeplerinden inip kaplanlara yakından bakmaya karar veren çift, 3 kaplanın o günkü öğle yemeği olur.

7. Merhaba Facebook ben ölüyorum

7. Merhaba Facebook ben ölüyorum

Brezilyalı Giovana Alves Dias de Souza, hız yapmayı ve bunu fotoğraflamayı seven bir sosyal medya canavarıdır. 180 km/s’lik hızında polise yakalandığı halde yırtmayı başarınca ikinci bir deneme yapmaya karar verir ve öldüğünde ondan geriye 170 km/s’lik bir gösterge fotoğrafı kalır.

8. Şeytan patlatır

8. Şeytan patlatır

2005 yılı kışının soğuk geçeceğini anlayan Hırvat Marko, bacasını temizlemeye karar verir. Bacayı tıkayan otlara süpürgeyle yetişemeyince bir fırçayı zincire bağlar. Fırçayı aşağı sarkıtabilmek için ise bir ağırlığa ihtiyacı vardır. Şans budur ki, bulduğu ilk ağır şey bir el bombasıdır. El bombasını zincire kaynakla tutturmaya çalışırken bomba patlar, Marko ölür.

9. Dava uğruna ölürüm

9. Dava uğruna ölürüm

Amerika İç Savaşı zamanları, Clement Vallandigham adlı avukat, cinayet davasında sanığın katil olmadığını kanıtlamayı kafasına koymuştur. Deliller arasında bulunan cinayet silahını eline alan Vallandigham olayın nasıl cereyan ettiğini hakime göstermek için silahı kendine doğrultur ve ateşler. Vallandigham kendini vurup ölür belki ama davayı da kazanır.

10. Mutlu ölüm vardır

10. Mutlu ölüm vardır

Ateşli çift, balayı için Brezilya’ya gitmeye karar verir. Seyir halindeyken alevlenen aşklarını durmanın yasak olduğu otobanda söndürmeye kalkarlar. Ateşli genç çifte, sislerin arasından gelen tır çarpar. İki genç orada ölür.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0