Görüş Bildir
Haberler
TV
Gül Masalı 9. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! İşte Gül Masalı Fragman ve Son Bölüm Özeti...

Gül Masalı 9. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! İşte Gül Masalı Fragman ve Son Bölüm Özeti...

Müge Kakşi
15.08.2022 - 20:01

ATV ekranlarının sevilen yeni dizisi Gül Masalı kısa sürede izleyicilerin dikkatini çekmeyi başardı. Her hafta Pazar günleri yeni bölümüyle izleyici karşısına çıkan dizinin beklenen yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. İşte Gül Masalı 9. bölüm fragmanı ve son bölüm özeti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Gül Masalı Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı

Gül Masalı Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı

Yönetmen koltuğunda Sadullah Şentürk'ün oturduğu ATV ekranlarının yeni dram türündeki dizisi Gül Masalı ilk bölümüyle 19 Haziran tarihinde izleyici karşısına çıktı. Başrollerinde Erdem Kaynarca ve Gülper Özdemir gibi başarılı oyuncuların yer aldığı dizinin beklenen yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. İşte Gül Masalı fragman ve son bölüm yaşananlar.

Gül Masalı 9. Bölüm Fragmanı

Gül Masalı Son Bölümde Ne Oldu?

Gül Masalı Son Bölümde Ne Oldu?

Gonca ve Toprak Havva'nın anlattıkları sonucunda darmadağın olurlar. Öte yandan Toprak Gonca'ya bir söz vererek suçlunun kendi ailesi bile olsa cezasını çekeceğini söyler. Fakat Halil ve Rıfat tüm suçlamaları reddederek Toprak'ın yapabileceklerini sınırlandırırlar. Toprak'ın ailesini suçlamasının ardından Atabeylerle arasındaki bağ tamamen kopar. Diğer tarafta Fuat ise işler tam karışmışken Toprak'ın karşısına güzel bir teklifle gelir. Canan ise yüzleştiği gerçeklerle başa çıkamaya çalışırken Halil ona beklemediği bir öneride bulunur.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın