Görüş Bildir
Haberler
Gökçen Erdoğan Yazio: Bence Komik Değil

etiket Gökçen Erdoğan Yazio: Bence Komik Değil

Dr.Gökçen Erdoğan
29.11.2021 - 20:46 Son Güncelleme: 30.11.2021 - 11:43

Kestane balının diyarı Zonguldak’tan selam söyleyen adamın selamını almıyorum. Birileri iletsin. Gülmüyorum da kendisine. Çünkü komik değil. Öfkeliyim hatta zira haklı sebeplerim var. 

Bu ülkede bir kadını öldüremeyen adamlar, hiç değilse delirteyim diyor. Bahsi geçen adam da kadını türlü psikolojik, ekonomik ve bilmiyorum belki de fiziksel şiddetle delirtmiş. Zaten psikolojik şiddetin olduğu yerde fizikseli aramayın, olmasa da olur. Mahvettiği hayatları umursamayan adam, sattığı balın reklamını yapmaya çalışıyor; pişkin pişkin gülüyor bir de. Kusura bakmasın ben gülmüyorum.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Suçlunun bir de güçlü olmasına her durumda ses etmemiz gerekiyor.

Suçlunun bir de güçlü olmasına her durumda ses etmemiz gerekiyor.

Ülkenin milyonlara seslenen şarkıcıları bile artık duruşum budur diyor. İlk başta komik geliyor, evet farkındayım. Ama sonra insan kendini o kadının yerine koyuyor. Koymayanlara sesleniyorum. Kadın, belki yavaş belki hızlı, biricik hayatında bir erkeğin yaptıkları yüzünden deliriyor. Şimdi herkes balını, kahkahasını yere bıraksın. Çünkü bu adam ülkenin yıldızı olmayı hiç de hak etmiyor. 

Haklısınız, mağdursunuz, kadınsınız, çocuklarınız var; ama öyle ama böyle, bir tv programından medet umar haldesiniz, hakkınızı sizinle birlikte arayacak birilerine ihtiyacınız var ve tam haklılığınız tescillenip yüreğinize biraz su serpilecek; yüzsüz kocanız bir de ülkenin gündemine espri malzemesi olarak oturuyor. Yaptıklarının cezasını çekmek şöyle dursun; neredeyse imza verecek. Kadın bundan sonra çıldırmayıp ne yapsın!

Ben gülmedim güzel kardeşim. Dilerim ömrünü, daha mutlu, huzurlu, özgür ve yüklerinden arınmış geçirmek için fırsatın olur. Dilerim çocukların babalarının yaşattığı travmalardan sıyrılarak iyi birer hayat kurar ve hayallerine yürüme motivasyonu bulur. Zonguldak’tan bal alırsam da ahlakını ve insanlığını işine yansıtanı seçerim; dilerim herkesin aklında olur. 

Neye ağlayacağımızı seçemiyoruz, burada hayat zor. Ama neye güleceğimizi hala seçebiliriz, inanıyorum. 

Instagram

Twitter

Web

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
21
4
3
1
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Elif yeter

Tebrik ederim düşüncelerimi yazdığın için 👏Eline sağlık.