Görüş Bildir
Haberler
Genç Odası Dekorasyon Fikirleri

Genç Odası Dekorasyon Fikirleri

Ahmet İşcan
08.10.2014 - 17:55 Son Güncelleme: 08.10.2014 - 19:08

Genç Odası Dekorasyon Fikirleri

Bugün 8-18 yaş arası çocuklarımızın odalarını nasıl dekore edeceğinize dair birkaç öneri paylaşacağım sizinle. Genelde bu yaş aralığında genç odası deyimini kullanmayı tercih ederiz. Çünkü çocuklarımızın ergenlik dönemleri de bu yaş aralığına denk gelmektedir.

Aslında bu yaşlarda sizin fikirlerinizden çok çocuğunuzun fikirleri daha önemli. Ama yine de birkaç fikir vermek istedim. Çünkü odanın temel yerleşimini siz belirleyeceksiniz. Detaylarla ilgili kısımları çocuğunuza bırakacaksınız. Bunun için de aşağıda listeleyeceğim maddeleri dikkate almanız yeterlidir.

Genç Odasının Rengi Nasıl Olmalıdır?

Çocuğunuz artık belli bir yaşa geldiğinden renk konusunda onun fikrini almanız çok daha iyi olacaktır. Çok uçuk renkler istemediği sürece çocuğunuzun istediği renkleri tercih etmeye çalışın. Siz bu süreçte ona yol göstermeye çalışın. Olabildiğince açık renkler tercih edilmesi odanın daha ferah bir görünüme sahip olmasını sağlayacaktır. Elinizde bir renk kartelası olursa daha rahat seçim yapılabilir. Seçeneklerin bulunduğu bir karteladan çocuğunuzun duvar rengini belirlemesini isteyebilirsiniz.

Genç Odası Yatakları Nasıl Olmalı?

Artık birçok markanın genç odaları için özel setleri mevcut. Çocuğunuzdan sade ve şık görünüme sahip setlerden birini seçmesini isteyebilirsiniz. Mümkün olduğunca dolap, raf ve masalarla uyumlu bir yatak seçmeye özen göstermelisiniz.

Kaynak: http://www.dekofik.com/genc-odasi-dek...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın