Görüş Bildir
Haberler
Galatasaray'dan Transfer Harekatı

Galatasaray'dan Transfer Harekatı

Caner
06.08.2014 - 10:29
www.trtturk.com
İçeriğin Devamı Aşağıda

Resmi maçların başlamasına sayılı günler kala, Galatasaray transferi bitirmek için harekete geçti.

25 Ağustos'ta Fenerbahçe ile oynanacak olan TFF Süper Kupası'na kadar kadrosunu tamamlamak isteyen Galatasaray, artık transferde kesin adımlar atmaya başladı. Kayseri Erciyesspor'dan Yasin Öztekin'in transferinin ardından sıradaki isimle beraber Galatasaray 'bir taşla 3 kuş vurmak' istiyor.

Kulübü onu gözden çıkardı!

Transfer sezonunun başından beri Ligue 1'da Saint-Etienne forması giyen Türk oyuncu Mevlüt Erdinç ile ilgilnene ve tekliflerinin yapan Galatasaray, Artık bu serüveni noktalayıp, Mevlüt'e sarı kırmızılı formayı giydirmek istiyor. İlk başlarda tok satıcı rolünü benimseyen Saint-Etienne, artık Mevlüt'ün satışına daha ılımlı bakıyor. Zira, yeşil beyazlı takımın yöneticilerinin 'Mevlüt'ün yerini dolduramayız' sebebiyle fiyatı yukarda tutuyordu.

Dün İngiliz ekibi Norwich City'den Hollandalı forvet Ricky van Wolfswinkel'i 1 yıllığına kiralayan ve satın alma opsiyonunu da alan Saint-Etienne, bir anlamda Mevlüt'ün gidişine onay verebilecek hale geldi.

Galatasaray'ın teklifi çok cazip

Galatasaray'ın daha önce Mevlüt için Dany Nounkeu + para teklif ettiği tahmin edilirken, sarı kırmızılıların Saint-Etienne'e götürmeyi düşündüğü yeni teklif ise adeta 'bir taşla üç kuş' vurmak olacak. Takasta Dany Nounkeu'yu yeniden önerecek olan sarı kırmızılılar, Fransız ekibine ayrıca Emmanuel Eboue'yi de takasta vermeyi planlıyor. Dany+Eboue'yi takasta kullanarak yabancı kontenjanında çift kişilik yer açacak olan 'Cimbom', ayrıca milli takımda da forma giyen üst düzey yerli bir santrforu da kadrosuna katmış olacak.

Mevlüt'ün transferini bir an önce bitirip olası yabancı stope transferine yoğunlaşmak isteyen Galatasaray, 10 Ağustos'ta gerçekleşecek cumhurbaşkanlığı seçiminden sonra resmi imzaları attırmayı planlıyor.

eurosport

Kaynak: http://tr.eurosport.com/futbol/super-...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0