Görüş Bildir
Haberler
G.Saray Taraftarı Aysal İçin Ayakta

G.Saray Taraftarı Aysal İçin Ayakta

Batuhan
25.09.2014 - 16:22 Son Güncelleme: 25.09.2014 - 21:34

Seçime girmeyeceğini açıklayan Ünal Aysal'a sarı kırmızılı camia içinden ve taraftarlardan 'dön' çağrıları gelmeye başladı.

G.Saray Başkanı Ünal Aysal'ın çekilme kararına en fazla tepki ise sosyal medyada görüş bildiren sarı kırmızılı taraftarlardan geliyor. Sarı kırmızılı taraftarlar bu akşam saat 20.00'de Florya Metin Oktay Tesisleri'nde toplanıp, Ünal Aysal'a kal çağrısında bulunacaklar. Bu arada aynı saatlerde başkan Ünal Aysal'ın Galatasaray Futbol Takımı'na bir veda yemeği vereceği bildirildi. Sarı kırmızılı taraftarlar bu toplu yemek öncesinde Ünal Aysal'a destek vermek için bir araya gelecek.

Kadir ÇETİNÇALI, İstanbul-DHA

Kaynak: http://www.dha.com.tr/gsaray-taraftar...
İçeriğin Devamı Aşağıda

Aysal Bıraktı, Galatasaray Taraftarı Ayaklandı

'Galatasaray Peşindeyiz' adlı taraftar grubu, Ünal Aysal'ın başkanlığa yeniden aday olması için 'change.org'da imza kampanyası başlattı. Başka bir grup da sarı kırmızılı taraftarları saat 20.00'de Florya Metin Oktay Tesisleri'nde toplandı.

Ünal Aysal'ın Galatasaray Kulübü Başkanlığı'na aday olmayacağını açıklaması, sarı kırmızılı camiada büyük yankı yarattı. Aysal'ın başarılı olduğunu ve göreve devam etmesi gerektiğini düşünen 'Galatasaray Peşindeyiz' adlı taraftar grubu, Aysal'ın yeniden aday olması için imza kampanyası başlattı.

İnternetteki 'change.org'da düzenlenen imza kampanyasına birkaç saat içinde binden fazla kişi katıldı.

Kampanya bildirisinde şu ifadeler kullanıldı:

ÜNAL AYSAL YENİDEN ADAY OLSUN

Türk futbolunun dibine kadar bataklığa saplandığı, TFF ve kurumlarının yanlı ve Galatasaray'a düşmanca kararların altına imzalar attığı günlerde camia olarak kenetlenmemiz ve ÜNAL AYSAL'ın arkasında durmamız bir zaruriyetten ziyade GALATASARAY DURUŞUNUN bir parçasıdır!

Şike lobilerinin futbolun en üst kurumlarınca kollandığı, hükümet destekli yasa değişiklikleri ve yeniden yargılama adı altında yapılan peşkeşlere karşı DİK duran bir GALATASARAY görmek ve sürdürmek adına başkanımız Sayın ÜNAL AYSAL'a caima olarak TAM DESTEK vermek en büyük GALATASARAY görevimizdir!

Bu görev neticesinde; Sayın ÜNAL AYSAL'ın arkasında durarak yeniden aday olması için her türlü faaliyette bulunmamız gerekmektedir!

SAAT 20.00'DE FLORYA'DA TOPLANDILAR

Başka bir grup da bütün Galatasaray taraftarlarını saat 20.00’de Florya Metin Oktay Tesisleri’nde toplanmaya çağırmıştı. Belirlenen saatte biraraya gelen Galatasaray taraftarı Ünal Aysal lehine tezahüratlarda bulundular.

Ünal Aysal ve futbolcuların yemek yediği restoranın önüne kadar gelen sarı kırmızılı taraftarlar Aysal'ın dikkatini çekmeyi başardılar. Aysal restoranın penceresine çıkarak taraftarlara el salladı.

Şampiy10

Kaynak: http://sampiy10.gazetevatan.com/aysal...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0