Görüş Bildir
Haberler
FIFA’dan Tete Kararı: Galatasaray'dan Ceza Açıklaması

FIFA’dan Tete Kararı: Galatasaray'dan Ceza Açıklaması

Ali Can YAYCILI
11.07.2024 - 19:00 Son Güncelleme: 11.07.2024 - 21:12

Galatasaray, FIFA Uyuşmazlık Çözüm Kurulu'nun kararıyla Tete transferinden dolayı Shakhtar Donetsk'e 2.389.776 euro tazminat ödeneceğini ve bu tazminatın Brezilyalı oyuncu tarafından ödeneceğini açıkladı.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Galatasaray'dan KAP'a yapılan bildirimde şu ifadelere yer verildi:

'FC Shakthar Donetsk tarafından profesyonel futbolcumuz Mateus Cardoso Lemos Martins ve Şirketimiz aleyhine FIFA nezdinde yaptığı başvuruya ilişkin olarak 11.07.2024 tarihinde FIFA Uyuşmazlık Çözüm Kurulu tarafından FC Shakthar Donetsk'in talebinin kısmen kabulü ile birlikte 2.389.776,24 Avro'nun, 8 Ağustos 2023 tarihinden itibaren işleyecek olan yıllık yüzde 5 faiz ile birlikte Mateus Cardoso Lemos Martins tarafından FC Shakthar Donetsk'e ödenmesine karar verilmiştir. FIFA kararı uyarınca Şirketimiz, Mateus Cardoso Lemos Martins ile birlikte FIFA kararında belirtilen tazminat miktarından müştereken ve müteselsilen sorumludur.

FIFA'nın 11.07.2024 tarihli kararına karşı CAS nezdinde temyiz yolu açık olup FIFA'nın ilgili kararı henüz kesinleşmemiştir. 

Şirketimiz tarafından tazminat ödenmesi durumunda, futbolcu ile Şirketimiz arasında bulunan anlaşma uyarınca ödenen tazminat tutarı Mateus Cardoso Lemos Martins'e rücu edilecektir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.'

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
24
19
9
6
5
1
1
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Lejon

Aynen şok karar. Avrupa Kupalarında men etmişler sanki. Tete, bonservissiz geldi. Bunu da bonservis yerine saysınlar.

Kerem Senol

Üzüldüm mü hayır beter olun ülen.rams park disko disko partizani 🤣😂🌙😂🤣💙💛💙💛💙💪

şehri Hüzün

Hahahahaha adam ten teneke çıkmıştı birde defolu mal aldılar içlerinde patladı 😅😅fenerle sidik yarışı yapıp aldılar erdem timurun kaziklarindan birisi daha