Görüş Bildir
Haberler
Fenerbahçe ile Galatasaray'ın Muhtemel Rakipleri

Fenerbahçe ile Galatasaray'ın Muhtemel Rakipleri

coşkun ören
11.12.2015 - 18:25
İçeriğin Devamı Aşağıda

UEFA Avrupa Ligi'nde grubu 2. bitiren Fenerbahçe ile Şampiyonlar Ligi grubunda 3. olan Galatasaray'ın muhtemel rakipleri belli oldu. Temsilcilerimizin rakiplerinin belli olacağı kura çekimi 14 Aralık Pazartesi günü yapılacak.

UEFA Avrupa Ligi’nde grup aşamaları tamamlandı! Temsilcilerimizden Fenerbahçe son 32’ye kalırken, Beşiktaş avcunun içine gelen tur şansını kaybetti! Şampiyonlar Ligi’nde 3. olan Galatasaray da Avrupa Ligi’nde mücadele edecek.

BEŞİKTAŞ’I TOLGA YAKTI!

Temsilcilerimiz Fenerbahçe ile Galatasaray, 2. torbada yer alacak ve seribaşı olamayacak. Avrupa Ligi’nde kuralar Pazartesi günü çekilecek. İlk maçlar 18 Şubat’ta İstanbul’da oynanacak, rövanşlar ise 25 Şubat’ta deplasmanda oynanacak.

KANARYA TURU KAPTI!

1. TORBA

Porto, Leverkusen, Manchester United, Olympiakos, Lazio, Napoli, Athletic Bilbao, Basel, Krosnadar, Braga, Rapid Vien, Molde, Liverpool, Tottenham, Schalke, Lokomotiv Moskova

2. TORBA

Fenerbahçe, Galatasaray, Sion, Dortmund, Villarreal, Midtjylland, Marsilya, Shakhtar, Sevilla, Valencia, St.Ettien, Sporting, Fiorentina, Anderlecht, Sparta Prag, Augsburg

AÇIK MERT KORKUSUZ

Kaynak: http://amkspor.sozcu.com.tr/2015/12/1...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın