Görüş Bildir
Haberler
Evde Bakım Maaşı Yatan İller Belli Oldu: Evde Bakım Maaşı Sorgulama Nasıl Yapılır?

Evde Bakım Maaşı Yatan İller Belli Oldu: Evde Bakım Maaşı Sorgulama Nasıl Yapılır?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, evde bakıma muhtaç kimsesi olan vatandaşlara evde bakım maaşı ödemesi yapıyor. Evde bakım maaşı almaya hak kazanan vatandaşlar, ‘evde bakım maaşı yattı mı?’ sorusuna cevap arıyor. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, bakıma ihtiyacı olan engelli vatandaşlara ve ailelerine ekonomik destek sağlamak amacıyla yapılan evde bakım yardımı ödemelerinin hesaplara yatırılmaya başlandığını açıkladı. Peki, evde bakım maaşı hangi illerde yattı? Evde bakım maaşı sorgulama nasıl yapılır? İşte evde bakım maaşı ile ilgili detaylar…

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

18 Eylül Evde Bakım Maaşı Yatan İller

18 Eylül Evde Bakım Maaşı Yatan İller

Türkiye’de bakıma muhtaç kimsesi olan ihtiyaç sahiplerine evde bakım maaşı ödemesi yapılıyor. Bakıma muhtaç engelli yakınının bakımını üstlenen 530 bin vatandaşa “evde bakım yardımı” yapıldığını söyleyen Bakan Yanık, “Bakıma ihtiyacı olan engelli vatandaşlar ve aileleri için toplam 963 milyon 172 bin TL Evde Bakım Yardımı ödemelerini hesaplara yatırıyoruz. Ödemelerin tüm engelli vatandaşlarımıza hayırlı olmasını dilerim” dedi.

EVDE BAKIM MAAŞI HANGİ İLLERDE YATTI?

1- Tokat

2- Aksaray

3- Kırklareli

4- Antalya

5- Balıkesir

6- Bolu

7- Samsun

8- Hatay

9- Sakarya

10- İzmir

11- Osmaniye

12- İstanbul

13- Zonguldak

14- Manisa

15- Niğde

16- Mersin

17- Bilecik

18- Afyonkarahisar

19- Konya

20- Diyarbakır

21- Ordu

22- Uşak

23- Aydın

24- Adıyaman

Evde Bakım Maaşı Sorgulama Nasıl Yapılır?

Evde Bakım Maaşı Sorgulama Nasıl Yapılır?

Evde Bakım aylığı ödemelerini E Devlet üzerinden sorgulayabilirsiniz. TC kimlik numaranız ile E Devlet şifrenizi kullanarak giriş yaptıktan sonra arama çubuğuna 'Engelli Evde Bakım Ödeme Bilgileri Sorgulama' yazın ve tıklayın. Açılan sayfada maaş ödemesi ile ilgili detaylara ulaşabilirsiniz. Engelli Evde Bakım Ödeme Bilgileri Sorgulama özelliği Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı sekmesinin altında bulunur.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın