Görüş Bildir
Haberler
Esin Maraşlıoğlu, 57 Yıl Sonra Süzet Halfon İsminden Mahkeme Kararıyla Kurtuldu! Esin Maraşlıoğlu Kimdir?

Esin Maraşlıoğlu, 57 Yıl Sonra Süzet Halfon İsminden Mahkeme Kararıyla Kurtuldu! Esin Maraşlıoğlu Kimdir?

CansinA
18.02.2022 - 19:52

Ünlü modacı Esin Maraşlıoğlu, 57 yıl sonra Süzet Halfon isminden mahkeme kararı ile kurtuldu. Nüfusta isminin Süzet Halfon olarak geçtiğini belirten ünlü modacı, bu ismi sildirmek için mahkemeye başvurdu. Mahkemede lehine tanıklık yapmak için, kardeşleri İzzet Maraşlıoğlu ve Seza Halfon da bulundu. Esin Maraşlıoğlu'nun annesi Reyna Maraşlıoğlu, Yaset Halfon ile boşanma aşamasındayken İzidor Maraşlıoğlu ile birliktelik yaşamaya başlamış, ancak Esin Maraşlıoğlu dünyaya geldiğinde onu Yaset Halfon'un nüfusuna Süzet Halfon ismiyle kaydettirilmiş. Bu karışık olayın detayları ve Esin Maraşlıoğlu'nun mahkeme süreci haberimizde...

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Esin Maraşlıoğlu, 57 yıl sonra adını değiştirdi. Nüfusta isminin Süzet Halfon olduğunu ve bunu değiştirmek için mahkemeye başvurduğunu söyleyen ünlü modacının mahkeme sürecinde kardeşleri İzzet Maraşlıoğlu ve Seza Halfon tanıklık ettiler. Oldukça karmaşık bir hikayesi bulunan bu olayın detayları haberimizde...

Süzet Halfon Kim? Olayın Detayları Nedir?

Süzet Halfon Kim? Olayın Detayları Nedir?

Süzet Halfon aslında Esin Maraşlıoğlu.

Esin Hanım'ın annesi Reyna Maraşlıoğlu, Yaset Halfon ile boşanma aşamasındayken İzidor Maraşlıoğlu ile birliktelik yaşıyor.

Esin Hanım dünyaya geldiğinde de boşanma aşamasında olduğu eşi Yaset Halfon'un nüfusuna, Süzet Halfon ismiyle kaydettiriliyor.

Boşanmanın ardından Reyna Maraşlıoğlu (Esin Hanım'ın annesi) İzidor Maraşlıoğlu ile evleniyor. Eski eşinin nüfusuna kayıtlı olan kızının kimliğini değiştirmek yerine yeni bir kimlik çıkartarak Esin Maraşlıoğlu ismini veriyor.

Babasının İzidor Maraşlıoğlu olduğunu söyleyen Esin Maraşlıoğlu, mahkemede ilk kimliği ve ikinci kimliğinde yer alan doğum tarihleri arasında üç ay olduğunu ve iki ismin de kendisine ait olduğunu, ancak Süzet Halfon isminin iptalini talep ettiğini belirtiyor. Mahkeme de bu kararı onaylayarak Süzet Halfon isminin iptaline karar veriyor.

Esin Maraşlıoğlu Kimdir?

Esin Maraşlıoğlu Kimdir?

11 Şubat 1966 tarihinde İstanbul’ da doğmuştur.

Modacı ve manken olan Esin Maraşlıoğlu, bir giyim mağazası açmış daha sonra kapatmıştır. İlginç tasarımlarıyla, cesur ve

marjinal çizgisiyle adından sıkça söz ettirmiştir. Dönem dönem, bazı moda şekillerinin akımına öncülük etmiştir.

Evlilikleri :

1. Eşi : 1983 yılında 17 yaşında iken Musevi iş adamlarından Metin Mızraklı ile evlendi. Bu evlilikten Melisa (d.1984) adında bir kızı vardır.

2. Eşi : 17 Ağustos 1994 tarihinde komedyen Cem Özer ile evlendi. Bu evlilik 5 yıl sürmüştür.

Daha sonra güvenlik şirketi sahibi Yıldırım Memişoğlu, Beşiktaş eski başkanı Serdar Bilgili, iş adamı Melih Yılmaz ile NewYork’ta evlendi. Ocak 2014 doğumlu Leon adında bir oğlu vardır.

İlgili haberler;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
1
1
1
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın