Görüş Bildir
Haberler
Erkeklere Özel Test: Bize Tarzını Söyle, Sana "Yürüme" Taktiği Verelim!

etiket Erkeklere Özel Test: Bize Tarzını Söyle, Sana "Yürüme" Taktiği Verelim!

Yung Boş Ada
21.01.2017 - 19:11

Hep kadınlara çalıştık değil mi? Hep kadınlara özel testler, hep onlara böyle tatlış sevimlilikler falan. Ama biz sizi unutmadık sevgili erkek kardeşlerimiz! Dev gibi bir hizmetle karşınızdayız! Hadi bakalım, memnun kalacak mısınız bu hizmetimizden!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Bak müdür, şimdi biz testi yapıyoruz ama... Sevgilin var mı yok mu en başından söyle bize!

2. Peki o zaman, sakalın var mı?

3. Nasıl bir tip sakalın var ama onu da bilmemiz lazım?

4. Bir de saçlarına bakalım hadi, saçların bunlardan hangisine benziyor?

5. Ayakkabı tarzını en net şekilde ortaya koyar! Hadi ayakkabılarını seç!

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Aksesuarlar olmadan olmaz ama, her erkeğin imza bir aksesuarı vardır; seninki hangisi?

7. Şu pantolonlardan hangisini giymek istersin şu an?

8. Son olarak da sevgilin olmasını isteyeceğin kişinin tarzı nasıl olsun isterdin onu seç hadi!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Taktik maktik yok, Bam Bam Bam!

Taktik maktik yok, Bam Bam Bam!

Sana bir şey söyleyelim mi? Taktik maktik boş işler bunlar! Kadınlar doğallığı sever, samimiyeti sever! Onun için kendine hiç taktik falan arama, dümdüz yürü, hatta koş! Direkt içinden geldiği gibi; ister ilkokuldaki gibi saçını çek, ister sabaha karşı 4'te 'uyudun mu?' yaz. Ama yeter ki yap bir şeyler; yani saldır koçum saldır! Yürü be kim tutar seni! Aldın bu gazı sen hadi koş bakalım!

Cool ol, gizem yarat!

Cool ol, gizem yarat!

Bir kadının en çok ilgisini çeken şey ne biliyor musun? Gizem! Kimsenin bilemediği şeyleri bilmek, kimsenin görmediği şeyleri görmek için ellerinden geleni yaparlar! İşte bu durumda da o bilinmeyen ve görülmeyen sen olacaksın. Gizem yaratacaksın kadınlara karşı, hatta biraz cool duracaksın. Öyle her aradığında açmayacak, yeri geldiğinde mesajı okuyup cevap vermeyecek ve cümlelerinde bol bol 'bilemezsin' kullanıp bunun peşine de o muhteşem karizmatik p*ç gülüşünü ekleyeceksin! Unutma, kadınlar daima kötü çocukları sever!

Kadınsı yönünü ortaya çıkar!

Kadınsı yönünü ortaya çıkar!

Şimdi kadınsı yön falan dedik diye yanlış anlama güzel kardeşim! Bizim kast ettiğimiz kadınsı yönler mesela burçlarla ilgilenmek, romantik filmler sevmek, kedilere bayılmak gibi şeyler. Yani dememiz o ki kadınlarla burçlar hakkında konuş, onların ilgisini çeken şeylerden bahset, kedi al kucağına sev o kediyi. Ah o kediler ne kadar işe yarıyor biliyor musun sen? Kediyi sevebilir miyiz diye sana yaklaşacak hepsi! Bak hatta işi abartıp fal bile bakmaya kalkabilirsin, benim fal bakarak kız düşürmüş arkadaşım var! Yalnız fal işi için biraz gözlem yeteneğinin iyi olması lazım ki kızı etkileyebil! Hadi bakalım unutma bu dediklerimizi!

İlgi manyağı yap!

İlgi manyağı yap!

Kadınların en çok sevdiği şeylerden biri de hiç kuşkusuz ilgidir! İlgi için deliren binlerce kadın gösterebiliriz sana! Onun için oldukça ilgili olacaksın, bu çok önemli. Mesela dinleyeceksin onu, ama gerçekten ciddi anlamda dinleyeceksin. Sonraaa, hediyeler alacaksın ona; minik sürprizler yapacak ve sevildiğini değer verildiğini hissettireceksin! İltifat edeceksin, durup dururken iltifat ettiğin zaman gözlerindeki o şaşkınlık ve mutluluğu görünce bize teşekkür edeceksin görürsün. Hadi bakalım bunları sakın aklından çıkarma; iyi yürümeler!

Plan yap!

Plan yap!

Plan yaa tabii, zoruna mı gitti paşam? Plan yapmak en önemli yürüme taktiklerinden biridir! Nasıl mı plan yapacaksın? Hemen anlatalım! Öncelikle seçtiğimiz kişiyi sosyal medyada her türlü mecrada stalkluyoruz hocam; nereye gider, ne yer ne içer, en sevdiği şarkı ne, arkadaşları nasıl, nasıl şeylerden hoşlanıyor, nerede doğmuş, ebesinin adı neymiş, kaç kilo doğmuş... Hepsini hepsini öğreniyorsun! Ama bunları yaparken yakalanmamak çok önemli! Sakın kıza onu önceden stalkladığını belli etme. Takip etmeden gizli gizli, gerekirse fake profillerden stalklayacaksın hocam! Sonrasında da kızla tanışınca mesela mesajlaşırken ona en sevdiği şarkıyı gönderip 'bak ben bunu çok severim umarım sen de beğenirsin' gibi bir cümle ekleyip 'zevklerimiz aynı' mesajını alttan alttan vereceksin ve kız bir anda 'aaa inanamıyorum yaa benim de en sevdiğim şarkı buuu, ne kadar çok benziyoruz birbirimizee!' diye şok olacak. Bizce işi kaptın sen, hadi bakalım başla planlara! Yalnız dediğimi unutma, yakalanmak yok!

Ne yaparsan yap, hatunda yoksa yoktur!

Ne yaparsan yap, hatunda yoksa yoktur!

Şimdi sana çok dürüst olacağız: Aslına bakarsan bu işler taktiğe maktiğe bakmıyor hiç. Eğer karşındaki kişide sana karşı en ufak bir his, bir beğenme yoksa maalesef sen ağzınla kuş tutsan da olmuyor be güzel kardeşimiz. Nice yiğitler taktik yapacam, kızı aşık edecem kendime diye kendini harap etti gençliğini yaktı görmüyor muyuz hepimiz? Onun için her şeyden önce kızın da sana karşı boş olmadığını anlayacak, sonra harekete geçeceksin güzel kardeşimiz. Dost acı söyler, biz seni dostumuz olarak gördüğümüzden sana açık olmak istedik!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
493
306
261
120
85
55
54
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Elifnaz Sarıbal

hoşlanılan beyi düşünüp testi çözen kızlarımız.. selam olsun.

Pasif Kullanıcı

şuan harbi saygı duydum size ya.

blackbrain.

beyler dürüst olun yeter başka bişey istemiyoruz

Anıl Şimşek

O kadar yalnızım ki testin sonunda yürümenin gerçek anlamda olmadığını anladım testin sonunda nasıl düzgün yürürüm gibi bir sonuç bekledim :(

tosarık

durum vahim