Görüş Bildir

Seçim yaklaştıkça insanlar arasında yapılan seçim tartışmaları da şiddetini arttırabiliyor. Burak Duru isimli bir vatandaş sosyal medya hesabından Kemal Kılıçdaroğlu'na destek verdiğiyle ilgili bir açıklama yapınca, kendisinin eli kolu olduğunu söylediği aracını kırdıkları iddia edildi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Daha önce de alkol ya da uyuşturucu kullanmakla itham edildiğini söyleyen Burak Duru, kırılan aracını sosyal medya hesabından paylaştı.

Daha önce de alkol ya da uyuşturucu kullanmakla itham edildiğini söyleyen Burak Duru, kırılan aracını sosyal medya hesabından paylaştı.

'Öncelikle şunu söylemek istiyorum; Şikayet ettiniz anladım, ban yedim anladım, uyuşturucu kullanıyor dediniz anladım, alkol içiyor dediniz anladım. Bu araba benim elim ayağım. El insaf ya, bu arabayı nasıl kırdınız. Yürüyemiyorum ben yürüyemiyorum. Yapana ben hakkımı helal etmiyorum' diyerek bunu yapanlara tepki gösterdi.

İşte o video;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
133
61
24
7
5
5
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
ömer

Kendisine instagram ve tiktoktan bağımsız yardım eden gruplar ulaşmaya çalışıyor o kibarlığından söylememiş yapan kimse orospu çocuğudur siyasetiniz batsın…..

Siyasetle alakayı nereden kurdunuz… adamın koltuğunda üç hilal var … Onedio nun haber dediklerinin yarısı zaten yandaş ve çanak haber… İDDİA DEDİKLERİ İSE %99

U

akp gerçek yüzü işte cahillik yobazlık yalancılık şiddet her türlü pislik beklenir

mamamia

yaa kıyamam hatırlıyorum ben arkadaşı daha evvelki siteminden, yazıklar olsun be valla yazıklar olsun insanlık namına bişey kalmamış ülkede! Allah belanızı v... Devamını Gör