Görüş Bildir
Haberler
Emina Jahovic Kimdir, Nereli, Kaç Yaşında? Emina Jahovic'in Çocuğu Var mı?

Emina Jahovic Kimdir, Nereli, Kaç Yaşında? Emina Jahovic'in Çocuğu Var mı?

Elif Ateş
06.05.2022 - 21:04

Dünyaca ünlü şarkıcı Emina Jahovic, sosyal medyada paylaştığı fotoğrafları ile dikkatleri üzerine çekiyor. Mustafa Sandal ile yaşadığı evlilikle Türkiye'de tanınmaya başlayan şarkıcı, özel hayatı ile gündemden düşmüyor. Bir dönem iş adamı Saadettin Saran ile aşk yaşayan Emina Jahovic, ayrıldıktan sonra uzun zamandır kimse ile birlikte görülmüyor. Başarılı şarkıcının hayatı ise pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Peki Emina Jahovic kimdir, nereli, kaç yaşında? Emina Jahovic'in çocuğu var mı? İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Emina Jahovic Kimdir?

Emina Jahovic Kimdir?

Emina Jahovic, 15 Ocak 1982 yılında Sırbistan sınırları içerisinde kalan Novi Pazar'da doğdu. Annesi Seniya Hanım, babası ise Nusret Bey'dir. Ağabeyi Mirsad Türkcan çeşitli ülkelerin basketbol takımlarında oynadı. Aynı zamanda Esma ve Anastasia isimlerinde iki kız kardeşi bulunur. 

Bosna Hersek ve Sırbistan'da Eurovision Şarkı Yarışmalarına katıldı. Boşnak kökenli Müslüman olan Emina Jahovic sadece şarkıcılık yapmıyor. Aynı zamanda model, dansçı ve oyuncudur.

Emina Jahovic'in Çocuğu Var mı?

Emina Jahovic'in Çocuğu Var mı?

Emina Jahovic, 2008 yılında Mustafa Sandal ile evlendi. 2018 yılına kadar evlilikleri süren çiftin, Yaman ve Yavuz adında iki erkek çocuğu bulunuyor. 2008 yılında doğan Yaman Sandal 13 yaşında, 2012 yılında doğan Yavuz Sandal ise 10 yaşındadır.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın