Görüş Bildir
Haberler
Duştan Çıktıktan Sonra Yapması Daha Keyifli Hale Gelen 12 Ev Aktivitesi

Duştan Çıktıktan Sonra Yapması Daha Keyifli Hale Gelen 12 Ev Aktivitesi

Artık pasaklı pasaklı gezmekten vazgeçmelisiniz!

Hepimiz evdeyiz ve bugünlerde duş almak o kadar da keyifli bir aktivite değilmiş gibi düşünüyoruz.

Amaan zaten evdeyim, diye düşünüp normalde günlük zorunluluğumuzmuş gibi gelen bu aktivite aslında tahmin ettiğimizden çok daha keyifli bir eylem. Aslında evde kaldığımız bu günlerde hayatımız duş aldıktan sonra çok daha keyifli bir hale dönüşüyor.

1. Tertemiz olmuş saçlarımıza bakım yapmak!

Saçlarımızı yıkadık, ama uzun süredir evde olmaktan ve bakımsızlıktan yıpranmışlar. Biraz saç serumu, sağlıklı yağlar saçlarımızı eski haline getirebilir.

2. Mis gibi kokan saçlarla harika bir şarkı açıp dans etmek!

Saç bakımını yaptıktan sonra artık saçlarınız eskisi gibi parlak görünüyor. Bir müzik açın, sesiniz kötü olsa da şarkı söyleyin ya da dans edin. Hem sabah yediğiniz poğaçaları da biraz eritmiş olursunuz!

3. Evdeyiz diye şöyle bir makyaj yapmayalım mı?

Biraz makyaj yapmayı özlemiş olabiliriz evet. Eskiden her gün duşumuzu alıp makyajımızı yapıp evden çıkardık. Şimdi her gün soluk yüzümüze bakmaktan enerjimiz de düşüyor. Ferahlayıp tazelenmişken biraz makyaj yapmaktan ve aynada güzel görünmekten kimseye zarar gelmez.

4. Güzel görünmek için makyaj yapmanız şart değil: Cilt bakımı yapmak.

Abur cuburdan sivilcelenmiş, siyah noktalar çıkmış yüzünüze biraz peeling ve maske yapmak çok iyi gelecektir. Bunu rutine bağlamayı da ihmal etmeyin.

5. Misler gibi olduk, tazelendik. Enerjimizi de attık. Şimdi camı açıp demlenmiş kahvenizi ya da çayınızı alabilir, haftalardır okunmayı bekleyen kitabınızı okuyabilirsiniz.

Artık kitap okuma klişesinden sıkılmış olabilirsiniz, kitap okumayı sevmiyor olabilirsiniz, geniş bir kitaplığınız olmayabilir. Bunun yerine sesli kitaplara yönelebilir, e-kitaplar okumayı deneyebilirsiniz. Saçlarınızın mis gibi kokusunda mayışıp kitapların geniş dünyasında kaybolmayı bir deneyin.

6. Duş aldıktan sonra tenimiz iyice yumuşadı açıldı, rahatladı. Manikürün tam zamanı!

Huzur içinde kitabımızı okuduk, ruhumuz da biraz nefes aldı. Şimdi acaba haftalardır her gözümüz takıldığında canımızı sıkan tırnaklarımıza bakım mı yapsak? Uzayan etleri kesebilir, kremler sürebilir hatta en sevdiğiniz ojenizle tırnaklarınıza renk katabilirsiniz.

7. Tazelenmiş bir bedenin ardından, tazelenmiş bir zihin ve ruh daha çok keyif verir: Meditasyon yapmak.

Özellikle evde kaldığımız şu günlerde, paniğe kapılmamak, anksiyeteye kendi ellerimizle teslim olmamak için meditasyon yapmak çok iyi bir seçenek. Tüm vücudunuz ve saçlarınız tertemiz olmuşken güzel bir köşeye oturup gözlerinizi kapatın!

8. Duştan sonra en keyif veren aktivitelerden biri de kesinlikle yemek yapmak!

Kendiniz için bir şeyler yapmak, ortaya yeni bir şey koymak dünyanın en keyif verici aktivitesi olabilir. Elinizdeki atıştırmalığı bir kenara koyup mutfakta harika ve sağlıklı bir yiyecek hazırlayın.

9. Günlerdir evin içinde pasaklı bir şekilde dolaştığımız için rahat rahat görüntülü konuşma yapamıyorduk. Şimdi çok daha keyifli bir şekilde sevdiklerimizi arayabiliriz.

9. Günlerdir evin içinde pasaklı bir şekilde dolaştığımız için rahat rahat görüntülü konuşma yapamıyorduk. Şimdi çok daha keyifli bir şekilde sevdiklerimizi arayabiliriz.

Evden çalışıyorsak görüntülü toplantılarımızda çok daha özgüvenli olabiliriz.

10. Kendimiz için faydalı olan her şey çok daha keyif verici: Yüz yogasına başlayın.

Yaşlanınca daha genç ve kırışıksız bir yüz istemeyen var mıdır ki? Hiç sanmıyorum!

11. Bir gün evden çıkacağız: Saçlarınıza yeni modeller yapmayı deneyin.

11. Bir gün evden çıkacağız: Saçlarınıza yeni modeller yapmayı deneyin.

Tertemiz olmuş saçlarınıza yeni yeni modeller yapmayı deneyin, evden çıkınca çok işinize yarayacak.

12. Bedeniniz temizlendi, şimdi biraz zihninizi boşaltma zamanı: Günlük tutun!

Hayır hayır ilkokula geri dönmüyoruz. Hislerinizi, düşüncelerinizi yazmak ve geçtiğimiz bu zor günleri not almak psikolojik olarak da sizi çok rahatlatacak. İnsanların sizi yargılayamayacağı, yalnız başınıza olduğunuz bir alanda tüm zihninizi kağıda boşaltmak iyi gelecek. Bu zor günleri ileride açıp okuyacağız ve şükredeceğiz.

Tertemiz ve mis kokan saçlara sahip olmanı sağlayacak Head & Shoulders #HepSeninle

Tertemiz ve mis kokan saçlara sahip olmanı sağlayacak Head & Shoulders #HepSeninle

Yeni Head & Shoulders Supreme içindeki micellar suyu ve argan yağı ile yumuşak, parlak saçlara ve temiz bir saç derisine sahip ol! #HepSeninle

Detaylar Banabak Uygulamasında! Hemen tıkla!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
44
25
14
7
6
3
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Cingıl Bellz

Kel erkekler ölsün mü???? xd