Görüş Bildir
Haberler
Dünya Liderleri Hakkında Asılsızca Ortaya Atılmış 10 Beyin Yakan Komplo Teorisi

Dünya Liderleri Hakkında Asılsızca Ortaya Atılmış 10 Beyin Yakan Komplo Teorisi

ilmissha
13.06.2015 - 18:48 Son Güncelleme: 17.06.2015 - 11:50

Amerikalıların ortaya attığı, Obama'nın uzaylılar tarafından kontrol edildiği, Kenyalı bir müslüman olduğu, sosyalist ve Nazi olduğu iddialarını muhtemelen duymuşsunuzdur. Tabi ki dedikodular bununla da bitmiyor, pek çok lider hakkında benzer tarzda söylentiler internetin her köşesine yayılmış durumda. 

İşte çılgınca üretilmiş, en gülünç 10 komplo teorisi:

Kaynak: http://listverse.com/2015/05/22/10-in...
İçeriğin Devamı Aşağıda

10. Shinzo Abe, Tokyo metrosuna yapılan gaz saldısının arkasında yer aldı.

10. Shinzo Abe, Tokyo metrosuna yapılan gaz saldısının arkasında yer aldı.

Bazı insanlar, 1995 yılında Tokyo metrosuna yapılan, Aum Shinrikyo Tarikatı'nın sarin gazı saldırısının, aslında Liberal Demokrat Partinin militarist kanadından önemli isim olan Shinzo Abe tarafından düzenlendiğine inandı. Militarist komploların doruk noktası olan saldırı, Abe'nin büyük babası Nobushuke Kishi'nin denetlediği, Unit 731 adlı kimyasal silaha kadar gitmektedir. Pek çok diplomat ve politikacının da öne sürüldüğü saldırıda, beyni yıkanmış eski Sovyet askerleri, orduda görevli bilim adamları ve Kuzey Kore de şüpheliler arasına girmişti.

Aum Shinrikyo, diğer dinlerden farklı olarak gelişmiş silah teknolojisini takip ederek Japon hükümetine hizmet etmek için, Japon istihbaratı tarafından kurulmuştur. Yakuza suikastçileri tarafından öldürülen bilim bakanı Hideo Murai vakasında, Abe'ni Shinzo için danışmanlık yaptığı söylenmiştir. Metro saldırısı daha sonra bir askeri darbeyle örtülmüştür.

Amaç, barış yanlılarını ve barışçıl askeri güçleri yok etmek, Japon-Tayvan- Moğolistan kuvvetleri tarafından kimyasal silahlarla Çin'e saldırmak, nükleer ve biyolojik silahlarla ABD'ye zarar vermek olmuştur. Fakat medya ve polis güçleri sayesinde plan başarısız olmuştur. Başarısızlığa rağmen, nükleer silah olarak yapıldığı ileri sürülen deprem makineleriyle, Fukushima felaketinin oluştuğu komplo teorisi ortaya atılmıştır. Kafamız oldukça karıştı, değil mi?

9. Angela Merkel, Hitler'in kızı.

9. Angela Merkel, Hitler'in kızı.

Bu saçma teori, iyi bir hikaye için tarihi olarak pek mümkün görünmüyor. Merkel'in, Hitler'in ölümünden 9 yıl sonra doğduğu göz önüne alınınca da donmuş spermlerin kullanıldığı teorisi ortaya çıktı. Hitler ile aynı olan 20 temmuzda doğduğu söylense de; Merkel aslında 17 Temmuz 1954 doğumlu.

Bu hikayeyi tamamlamak için doğumdan sonra ABD, Rusya ve Vatikan, Katolik Kilise'nin sahte bir aileyi devreye sokmasında anlaşmışlar. Hatta o kadar ileri giden teori, Hitler ve Merkel'in Rothschild Ailesi mensubu olduğunu bile öne sürüyor. Aynı zamanda, eski Nazi Gençlik üyesi Pope Benedict'in seçimi ve Darwin'in Türlerin Kökeni'nin yazıldığı dönemle de ilişkisi olduğu düşünülüyor.

8. Xi Jinping'in yahudi, iluminati üyesi bir danışmanı var.

8. Xi Jinping'in yahudi, iluminati üyesi bir danışmanı var.

Robert Kuhn ilginç bir kişilik; yatırım bankacısı, akademisyen, kurumsal strateji uzmanı ve Deepak Chopra'yla bağlantısı olan ruhani biri. Bazı teorisyenlere göre de Çin liderleriyle iş birliği yapan bir iluminati danışmanı ve yahudiler için çalışıyor. Bu politik iddiaların çoğu da Kuhn'un politik kitabı, How China’s Leaders Think: The Inside Story of China’s Reform and What This Means for the Future (Çin Liderleri Nasıl Düşünüyor: Çin Reformunun İç Yüzü ve Gelecek İçin İfade Ettikleri) 'na dayanıyor. Xi Jinping de kitapta bahsedilen 'Çin Rüyası'ndan bahsediyor. Kuhn'un Çin liderliği hakkındaki sıra dışı fikirleri de onların kuklası olduğunu kanıtlar nitelikte.

Kuhn'un aile öyküsü, Fritz Springmeier'ın 'İluminatinin Kan Bağları' teorisiyle ve kiliseyle olan bağlantısıyla birlikte kanıt olarak görülüyor. Yahudi göçmenlerin gelmesiyle, Yahudi komplolarının Çin'de sarsılmaz bir şekilde ortaya çıkmaya devam ettiği; hatta Afyon Savaşlarının bile bu sayede zemininin hazırlandığı da diğer düşünce. Sanki tüm Yahudiler tek tek ortaya çıkarılmış ve birlikte bir güç oluşturup Çin'le ilgili çalışmalar yürütmüş gibi görünmekte.

7. Stephan Harper, tam bir CIA yardakçısı.

7. Stephan Harper, tam bir CIA yardakçısı.

Eski Kanadalı diplomat Peter Dale Scout, Stephan Harper'ın başbakan olmasının ardında CIA olduğuna inanıyor. Kanıt olarak gösterdiği şey ise IRI (Uluslararası Cumhuriyet Enstitüsü)'nün Venezuella'da yaptığı bir konuşmaymış. Konuşmada geçen ise İspanya, Almanya ve Kanada'da başarılı bir şekilde uygulanan siyasi partilerdeki yenilikler ve bu reformlarda ustalaşmış uzmanları getirip yardım etmekmiş.

'Parti yenileme' görünüşte İlerici Muhafazakar Parti'nin, Kanada Muhafazakar Parti'sine dönüşümü gibi dursa da, aslında işin arka yüzü farklı. CIA, Stephen Harper'ı Kanada'nın bilgi tabanına, militarizm teşvikine saldırması için manipüle ediyor. Stephen Harper, Kanada'yı aradan çıkarmak için Obama ile anlaşma bile yapmış olabilir. 2011 yılında imzalandığı düşünülen bu gizli antlaşmayla, Kanada ve ABD arasındaki sınır kalkacak, Kuzey Amerika Birliği'nin önü açılacaktır. Böylelikle aç gözlü Amerikan şirketleri, Kanada'yı istila edip geniş doğal kaynakların kontrolünü ele geçirecektir.

6. Kraliçe Elizabeth II, bir yamyam.

İçeriğin Devamı Aşağıda

5. Tony Abbott'un doğum entrikası

5. Tony Abbott'un doğum entrikası

Avustralya'nın rahatsız edici başbakanı Tony Abbott Londra, İngiltere doğumlu. Çocuk yaşta göç ettikten sonra, 1981 yılında Avustralya vatandaşı olmuş, aynı yıl Oxford Üniversitesi'ne araştırmacı olarak girmiştir. 1994'de ilk kez parlamentoya seçilmiştir. Blog yazarı Tony Magrathea'ya göre, Abbott İngiliz vatandaşlığından çıkmamıştır. Avustralya yasalarınca parlamentoya girebilmek için başka bir ülkenin vatandaşlığına sahip olunmaması gerekir. Bu yüzden Magrathea, Abbott'un tüm siyasi kariyerinin kanunlara aykırı olduğunu söyler.

Hem Abbott hem de İngiliz yetkililer, Abbott'un vatandaşlığını bıraktığını gösteren belgeleri paylaşmayı reddettiler. Diğer yandan ise Avustralya'nın eski altı başbakanı da İngiltere doğumlu, Bir tanesi Şili doğumluyken, eski başbakan Bob Hawke'de fahri İsrail vatandaşı. Tüm bunlar doğru olup da Abbott kapı dışarı edilse bile, İngiliz vatandaşlığını bırakıp tekrar seçime katılabilir.

4. Jacob Zuma, Güney Afrikalı tüm beyazları öldürmeyi planlıyor.

4. Jacob Zuma, Güney Afrikalı tüm beyazları öldürmeyi planlıyor.

2012 yılında kar amacı taşımayan bir denetleme ekibi, Güney Afrika'nın Afrika Milli Meclis Partisi'nin (Zuma'nın partisi) ülkedeki beyaz çiftçi cinayetlerini umursamadığını ve insanlık dışı nefret söylemleri olduğunu ortaya koydu. Komünist bir devrim yapmayı planlayan beyaz nüfusun, yakın zamanda soykırımla ortadan kalkacağını iddia eden bir belge ortaya çıktı. Nelson Mandela'nın ölümü de sağ görüşlü insanları, 3 milyon kişinin toplu tahliye edilmesi fikrine itti.

Daha sonra beyazların ya da diğer azınlıkların korkacak bir şeyleri olmadığını belirtti Zuma; fakat Afrika'nın sorunlarının temelinde ilk Felemenk yönetici Jan van Riebeeck olduğunu, sıkıntıların onunla birlikte başladığını söyledi. Zuma'nın 2012 ANC kutlamalarında, ısrarla söylemek istediği 'shoot the boer' (silahla vur) şarkısı da olaya tuz biber ekmiş gibi görünüyor.

3. Vladimir Putin'in uzaylı danışmanları var.

3. Vladimir Putin'in uzaylı danışmanları var.

İngiltere İşçi Partisi'nden Simon Parkes, Putin'in Ukrayna krizi sırasında Nordic ismindeki bir grup uzaylıya danıştığını iddia etti. Hatta sürüngen görünüşlü uzay dışı varlıklar Drokolar'dan tavsiye almayı bırakıp, daha iyi olan Nordiklere danışmış; çünkü Nordikler Rusya'nın Amerika'yla eşit olmasını sağlayacak bir teknolojiye erişmesini sağlamışlar. Nordikler de Amerika ve İngiltere'yi kontrol eden,ölümcül güçleri ve eski Babil büyüsü olan Drokolara karşı Rusya'dan bir kıyı istemişler. 

Şeytani liderleri Marduk'u saklamak için Nelson Mandela'nın cenazesini kullanan Drokolar'ın, insanlığı kötü bir yola sürükleyecek olan planıyla karşı karşıya gelmiş Nordikler. Uzaylı fanatiği olan ve yarı uzaylı olduğunu söyleyen Parkes, bekaretini 5 yaşındayken bir uzaylıyla kaybettiğini; hatta arada sırada uzay dışı varlıklarla ilişkisi olmasından karısının çok rahatsız olduğunu iddia ediyor. Uzay dışı varlıkları bilemeyiz ancak Putin'in dünyadaki uzaylı aktiviteleri hakkında pek çok sırrı olduğu çok açık.

2. Recep Tayyip Erdoğan, deccalin ta kendisi.

2. Recep Tayyip Erdoğan, deccalin ta kendisi.

Mart 2015'te gazeteci Mustafa Akyol, ak parti liderine, islamcı kesimin nasıl tapındığı hakkında bir yazı yazdı. ''Ona dokunmak ibadettir.'', ''Allah'ın tüm niteliklerini taşıyor.'' diyen parti milletvekillerinin sözlerini de ekleyerek Erdoğan' ın gençlerin taptığı bir kişi olduğu yazdı.

Erdoğan'ın putlaştırılmasıyla ilgili gerginlik sürerken, komplo teorisyenleri müslümanların Erdoğan'ı adeta tanrı ilan ettiğini söyledi. Bu sırada gerçek tanrı ise elektrik kesintisini oluşturarak Türkiye'nin %85 ini karanlığa gömdü. 

İslam dini bunun tam tersini söylüyor ve hiçbir insanın tanrısallaştırılamayacağını belirtiyor. Bu yüzden bazı teorisyenler Erdoğan'ın gerçekten sünni olmadığını, aslında sufi olduğunu ve kendini ortadan kaldırarak tanrıya dönüşmek istediğini söylüyor. Kanıtları ise Erdoğan'ın sufi yazar Rumi'nin bir şiirini okuması. Diğer söylentiler ise Erdoğan'ın deccal olduğu, Edirne'deki Büyük Sinagog'un tekrar inşaa edilmesine yardım ettiği, İsrail seçimleri sırasında nahoş konuşmalardan kendini alıkoyduğu ve hologram yoluyla İzmir'deki destekçilerine seslendiği.

1. Papa Francis, kıyametten önceki son papa olan Petrus Romanustur.

1. Papa Francis, kıyametten önceki son papa olan Petrus Romanustur.

Papa Francis, piskopos Malaccia'nın 12. yüzyılda kehanette bulunduğu son papa Romalı Peter ya da Petrus Romanus'la özdeşleşmiştir. 

Peki neden Papa Francis? Çünkü ismini Assisili Francis'ten sonra almıştır. Assisi'de 'büyük kaya' anlamına gelen Rocca Maggiore kalesi vardır; Peter ismi de 'kaya' anlamına gelir. Kehanet aynı zamanda son papanın antik Fransa'dan geleceğini söyler; tıpkı Papa Francis'in ataları gibi

Papa sıkıcı pek çok komplo teorisiyle de bağlantılıdır. 2005 yılında bir gazeteci papa henüz baş piskoposken, ona dava açtı. Davaya göre, Papa askeri cuntayla komplo kurarak iki firari Cizvit papazını kaçırdı. Hiçbir kanıt bulunamadı ve kaçırılan papazlardan biri bu iddiaları yalanladı.

2014'te Brüksel'deki Uluslararası Ceza Mahkemesi, Papa Francis'i ve beraberinde Adolfo Pachon, Canterbury baş piskoposu Justin Welby'yi tecavüz, işkence, cinayet ve çocuk ticareti yapmaktan suçlu buldu. Hatta söylentiye göre satanist bir mezhebin üyeleriydiler. Aslında mahkeme çılgın Kanadalı bir adamın yazdığı bir blogdu. 

2015 yılında ise Papa Francis'in, katolik kilisesini devralan iluminatinin kuklası olduğu, Vatikan'da insan kurban edilen ayinler düzenlediği konuşuldu.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
112
75
37
27
19
18
5