Görüş Bildir

Geçtiğimiz hafta Instagram’a erişim engeli gelmesiyle sosyal medya adeta çalkalandı. Instagram yasağına adapte olduk derken Roblox adlı çocuk oyununa da yasak geldi. Ülkemizde yasak olan uygulamalardan biri de biliyorsunuz ki Wattpad adlı kitap okuma platformu.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Cüneyt Özdemir de yasaklar hakkında konuştuğu videosunda Wattpad’e değindi ve “Watpadd diye kitap okuma platformunu kapattılar. Seks içerikli kitaplar varmış. Akılları fikirleri sekste.” dedi.

Cüneyt Özdemir de yasaklar hakkında konuştuğu videosunda Wattpad’e değindi ve “Watpadd diye kitap okuma platformunu kapattılar. Seks içerikli kitaplar varmış.  Akılları fikirleri sekste.” dedi.

Ardından ise “Ben bakıyorum kitap okuma platformuna, benim aklıma seks gelmiyor. Niye hep bunların aklına seks geliyor?” sözlerini ekledi.

Ardından ise “Ben bakıyorum kitap okuma platformuna, benim aklıma seks gelmiyor. Niye hep bunların aklına seks geliyor?” sözlerini ekledi.

İşte detaylar 👇

Bu içeriklerimiz de ilginizi çekebilir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
20
7
6
2
1
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
moonlight

artık ne yaşadılarsa travma yaratmış hepsinde .... çocukluklarına inmek lazım ama geri çıkabilirmiyiz orası meçhul ...

Yasemin Sümbül

İnsanın fikri ne ise zikri o'dur.

gamzeeee

👏👏👏

Pasif Kullanıcı

çünkü yapamadıkları şeyi insanların da yapmamaları için yasaklıyorlar. çok basit örnekle yaşlı kadın ve erkekler sürekli gençlere sarıyorlar sebebı ise küçü... Devamını Gör