Görüş Bildir
Haberler
Çocuk Yıldızların Değişimine Bakarken Hem Çok Şaşıracak Hem de Kendinizi Biraz Yaşlı Hissedeceksiniz!

Çocuk Yıldızların Değişimine Bakarken Hem Çok Şaşıracak Hem de Kendinizi Biraz Yaşlı Hissedeceksiniz!

R.G.
30.11.2020 - 11:01

Eskiden izlediğiniz dizilerin tekrar bölümlerine denk gelmek kadar nostaljik bir his yoktur denebilir. Ama bu bölümleri izlerken oyuncuların şimdiki hallerini merak etmemek de pek mümkün değil. Özellikle de çocuk oyuncuların rol aldığı diziler merakınızı dürtebilir. İşte bu yüzden, bugünkü yazımızda yakın tarihlerde ekranlarımızı renklendiren çocuk oyuncuların yetişkin hallerine değineceğiz! Hazırsanız başlayalım...

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Birsu Demir

1. Birsu Demir

Küçük yaşta kameralarla tanışan Birsu Demir, pek çok projede yer almasına karşın Alemin Kıralı dizisi ile ünlendi. Dizide Oben Kıral karakterini canlandırdığı zamanlarda sadece 12 yaşındaydı. Şimdi 21 yaşında olan genç oyuncunun dış görünüşü epey bir değişti. Öyle ki, Instagram üzerinden paylaştığı fotoğraflar gören herkesi şaşırtıyor, hatta haber konusu oluyor!

2. Furkan Kızılay

2. Furkan Kızılay

Furkan Kızılay'ın ekranlarla ilk buluşması, herkes tarafından sevilen Çocuklar Duymasın dizisi aracılığıyla gerçekleşti. Dizide Havuç karakterine hayat veren oyuncu, o zaman 12 yaşındaydı. Bu yıl 30 yaşına giren oyuncu, 2017 yılında Survivor adlı yarışmaya katılınca tekrardan gündeme geldi.

3. Jennifer Boyner

3. Jennifer Boyner

Sihirli Annem dizisinde Toprak karakterinin büyümüş halini canlandıran Jennifer Boyner, şimdi 21 yaşında! Yani Toprak karakterini canlandırdığı günlerdeki görünüşünden eser kalmadı diyebiliriz. Genç oyuncu, Sihirli Annem dizisi bittikten sonra Hepsi 1 dizisine katıldı. Ancak Hepsi 1 bittikten sonra hiçbir yapımda rol almadı.

4. Sinem Kobal

4. Sinem Kobal

2001 yılında yayınlanan Dadı dizisi ile ünlenen Sinem Kobal, ekranlarla tanıştığında 14 yaşındaydı ve şu anki halinden çok daha farklı görünüyordu. O zamandan beri Selena, Romantik Komedi ve Küçük Sırlar gibi ilgi gören yapımlarda yer alan oyuncu; 2016 yılında Kenan İmirzalıoğlu ile evlendi ve geçtiğimiz ay Lalin adında bir kızı oldu.

5. Gizem Güven

5. Gizem Güven

Hem Sihirli Annem dizisinde hem de Selena kadrosunda yer alan Gizem Güven, hemen hemen herkesin bildiği bir isim haline geldi. Ancak 2003 yılındaki haliyle şimdiki hali aynı değil! Dizilerde oynarken bir yandan da modellik yapan Güven, 17 yaşına gelince mankenliği bıraktı. En son 2015 yılında Ne Münasebet adlı dizide rol alan oyuncu, geçtiğimiz aylarda futbolcu nişanlısı Caner Turp ile evlendi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
35
10
9
5
5
3
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Zhra Bünyatova

Gizem Güven hala aynı güzeller güzeli. Hiç değişmedi. Değişti diyenlerede cevabım şu 'Sadece büyüdü,' 😍🤩