Görüş Bildir
Haberler
Cinayet Davasıyla Yargılandığını Daha Önce Hiç Duymadığınız Ünlü İsimler!

Cinayet Davasıyla Yargılandığını Daha Önce Hiç Duymadığınız Ünlü İsimler!

Hollywood ve ünlüler camiasında sular durulmuyor... Bu içeriğimizde cinayet davasına karışmış ünlü isimlere yer verdik. Listede Jenner ailesinden biri de var!

Buyurun...👇

Kaynak: https://www.nydailynews.com/entertain...
İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Alec Baldwin

1. Alec Baldwin

Alec Baldwin, 'Rust' adlı filmin çekimleri sırasında görüntü yönetmeni Halyna Hutchins'i yanlışlıkla öldürdü. Baldwin, silahın sahte mermilerle dolu olduğunu düşündü, ancak silah ateşlendiğinde Hutchins göğsünden vuruldu ve öldü. Yönetmen Joel Souza da yaralandı. Baldwin, Hutchins'in ölümünden dolayı kasıtsız adam öldürmekten suçlanıyor. Filmin yapımcıları da güvenlik ihlalleri nedeniyle cezalandırıldı.

2. Salman Khan

2. Salman Khan

Salman Khan, Bollywood'un en büyük yıldızlarından biri, 2002'de kaldırımda uyuyan bir adamı çarpıp öldürdüğü bir çarpma ve kaçma davasında 2015 yılında Mumbai Yüksek Mahkemesi tarafından mahkumiyet reddedildi. İlk suçlar düşürüldü, ancak 2013 yılında adam yaralama ile resmen suçlandı ve o yıl Mayıs ayında bir alt mahkeme onu suçlu buldu ve beş yıl hapis cezasına çarptırdı. Tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı ve suçlar reddedilene kadar askıya alınmış bir hapis cezasıyla serbest kaldı.

3. Caitlyn Jenner

3. Caitlyn Jenner

Caitlyn Jenner, Malibu'da dört araçlı bir kazaya karıştı. Kazada 69 yaşındaki Kimberly Howe hayatını kaybetti. Savcılar, Jenner'in sürücülüğünün ihmalkâr olduğunu kanıtlayamayınca onu suçlamadılar.

4. Venus Williams

4. Venus Williams

Florida'da, 2017'de Jerome Barson'un ölümüyle sonuçlanan bir araba kazasının ardından tenis şampiyonu Venus Williams aleyhinde herhangi bir suçlama yapılmadı. Barson'un eşi Linda, Palm Beach Gardens'de bir kavşakta Williams'ın Toyota Sequoia'sına çarpan Hyundai Accent'lerini kullanıyordu. Jerome Barson iki hafta sonra öldü. Kazaya sonunda kimliği belirsiz üçüncü bir sürücü tarafından neden olduğu belirlendi ve Williams ile Barson'ın mirası arasında bir anlaşmaya varıldıktan sonra dava önyargılı olarak düşürüldü. Anlaşma miktarı açıklanmadı.

5. Marion "Suge" Knight

5. Marion "Suge" Knight

Marion 'Suge' Knight bir müzik menajeri ve Dr. Dre, Snoop Dogg, Tupac Shakur, MC Hammer ve diğerlerinin albümlerini yayınlayan Death Row Records'un kurucu ortağı ve CEO'sudur. Knight 29 Ocak 2015'teki olaylardan önce zaten hapiste yatmıştı. O tarihte Knight bir otoparkta iki adamı ezmiş ve birini öldürmüştü. Cinayet, cinayete teşebbüs ve vur-kaç ile suçlandı. Knight 2018 yılında kasıtlı adam öldürme suçunu kabul etmedi ve 28 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Temmuz 2037'ye kadar şartlı tahliye için başvuruda bulunamayacak.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Matthew Broderick

6. Matthew Broderick

Matthew Broderick 1987 yılında Jennifer Grey ile bir ilişki yaşamaktaydı ve hayatlarını kökten değiştiren bir kaza yaşandığında Kuzey İrlanda'da tatil yapıyorlardı. Broderick yanlış şeride girip Margaret Doherty ve kızı Anna Gallagher'ı taşımakta olan bir araçla kafa kafaya çarpıştığında trafik sıkışıktı. İki İrlandalı kadın öldü. Broderick beyin sarsıntısı geçirirken Grey de ameliyat gerektiren omurga yaralanmaları geçirdi. Broderick kazaya dair hiçbir şey hatırlamıyor.

7. Sid Vicious

7. Sid Vicious

Sid Vicious, Sex Pistols adlı punk grubunun bas gitaristiydi. Nancy Spungen gençliğinde sorunlu bir kadındı ve önce grup üyesi, sonra da Vicious'un kız arkadaşı oldu. Spungen bıçaklanarak öldürüldüğünde ikili New York'taki Chelsea Otel'de kalıyordu. Vicious önce suçu itiraf etti, sonra da inkâr etti. 25,000 dolar kefaletle serbest bırakıldı. Spungen'in ölümünden dört ay sonra Vicious, annesi ve yeni kız arkadaşı tarafından Greenwich Village'daki bir dairede aşırı dozda uyuşturucudan ölü bulundu. Dava hala çözülemedi.

8. Howard Hughes

8. Howard Hughes

Howard Hughes 1936 yılında Los Angeles'ta arabasıyla bir yayaya çarparak ölümüne neden oldu. Bir görgü tanığı polise Hughes'un hızlı ve dengesiz araba kullandığını söyledi. Bir uzman doktor Hughes'un ayık olduğunu söyledi ancak alkollü olduğunu da belirtti. Hughes taksirle adam öldürmekten gözaltına alındı ve kefaletle serbest bırakıldı. Bir tanık ifadesini değiştirdi ve kurbanın doğrudan Hughes'un arabasının önüne atladığını söyledi. Hughes suçlamalardan beraat etti.

9. Phil Spector

9. Phil Spector

Beatles, Tina Turner ve Righteous Brothers'ın müzik yapımcısı olan Phil Spector, 'Be My Baby', 'Da Doo Ron Ron' ve 'To Know Him Is to Love Him' gibi popüler şarkıların da bestecisidir. 2003 yılının Şubat ayında, aktris Lana Clarkson'ı evinde vurarak öldürmekten tutuklandı. Altı yıldan fazla bir süre sonra, ikinci derece cinayetten suçlu bulundu ve 19 yıl ila ömür boyu hapis cezasına çarptırıldı. Cezasını çekerken Covid-19 komplikasyonları nedeniyle 2021 yılında hayatını kaybetti.

10. Aaron Hernandez

10. Aaron Hernandez

Aaron Hernandez, Florida Üniversitesi'nde ve New England Patriots'ta yetenekli bir stoperdi, ancak sorunlu bir aile geçmişi vardı ve saha dışında şiddet içeren davranışlar sergiliyordu. Hernandez, karısının kız kardeşiyle birlikte olan Odin Lloyd'u öldürmekten suçlu bulundu. Başka bir cinayetten beraat ettikten beş gün sonra Hernandez, Massachusetts'teki Souza-Baranowski Islah Merkezi'ndeki hücresinde kendini astı. Ölümünden sonra, eski NFL oyuncularının beyinlerini, tekrarlanan kafa travmalarının neden olduğu ve davranışsal sorunlara yol açabilen dejeneratif bir hastalık olan kronik travmatik ensefalopati bakımından inceleyen Boston Üniversitesi CTE Merkezi, Hernandez'in beynini inceledi. Merkez, 27 yaşındaki Hernandez'de ağır bir hastalık olduğunu bildirdi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Brandy Norwood

11. Brandy Norwood

R&B şarkıcısı Brandy, 38 yaşındaki iki çocuk annesi bir kadının ölümüne neden olduğu dört araçlı bir otoyol kazasına karıştı. Olayla ilgili herhangi bir tutuklama kararı alınmadı. Kaliforniya Otoyol Devriyesi'nin raporuna göre 2007 model Land Rover kullanan Norwood yavaşlamadı ve saatte yaklaşık 65 mil hızla 2005 model bir Honda'ya arkadan çarptı. Kazada hayatını kaybeden Awatef Aboudihaj'ın ailesi Norwood'a karşı 50 milyon dolarlık tazminat davası açmış ancak dava delil yetersizliği nedeniyle reddedilmişti.

12. Keith Moon

12. Keith Moon

Keith Moon, 1960'lar ve 1970'lerde rock yıldızlarının sınır tanımayan kötü davranışlarının bir simgesiydi. 1970 yılında bir ölüme sebebiyet verdi. Who grubunun davulcusu ve eşi Londra'da bir grup tehditkâr insandan kaçarken, sarhoş olan Moon panik içinde arabasına atladı ve uzaklaşmaya çalıştı. Kargaşa sırasında Moon'un şoförü Cornelius Boland arabanın altında kaldı ve ezildi. Moon alkollü araç kullanma, ehliyetsiz araç kullanma ve sigortasız araç kullanma suçlarını kabul etti. İngiliz mahkemesi onu tüm suçlamalardan akladı.

13. Christian Brando

13. Christian Brando

Usta oyuncu Marlon Brando'nun oğlu Christian Brando, üvey kız kardeşinin Tahitili sevgilisini vurarak öldürdüğü gerekçesiyle Kaliforniya'da adam öldürme suçundan altı yıl hapis cezasına çarptırıldı. Genç Brando, Dag Drollet'in hamile olan üvey kız kardeşini dövdüğünü iddia ettiği bir kavgada yanlışlıkla Dag Drollet'i öldürdüğünü söyledi. İfade sırasında Marlon Brando, kendisinin ve oğlunun annesi Hindistan doğumlu aktris Anna Kashfi'nin ebeveyn olarak oğullarını hayal kırıklığına uğratmış olabileceklerini söyledi.

14. John Huston

14. John Huston

Alkolik olarak tanınan Oscar ödüllü yönetmen ('Treasure of Sierra Madre'), 1933'te Hollywood'da bir araba kazasına karıştığında sıkı bir alkol bağımlısı olarak ün yapmıştı. Huston, Sunset Bulvarı'ndan geçmekte olan Brezilyalı bir aktörün karısına çarparak ölümüne neden oldu. Huston sorumluluktan muaf tutuldu ama kaza nedeniyle travma geçirdi. Avrupa'ya gitmek üzere Hollywood'dan ayrıldı ve kariyerine devam etmek için 1937'ye kadar geri dönmedi.

15. Johnny Lewis

15. Johnny Lewis

Johnny Lewis için hayat ne yazık ki sanatı taklit etti. Büyük beğeni toplayan televizyon dizisi 'Sons of Anarchy 'de vahşi bir şekilde yaşamını yitiren aktörün ev sahibini boğarak öldürdüğü ve Los Angeles'ta kendi ölümüne sebep olmadan önce komşularıyla kavga ettiği anlaşıldı. 'The O.C.', 'Boston Public' ve 'Judging Amy' gibi dizilerde rol alan aktörün trajediden önceki yıllarda ruhsal sorunları vardı.

İlginizi çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
2
1
1
0
0
0