Görüş Bildir
Haberler
Cesare Prandelli Kritik Maçlar Öncesi Planını Yaptı

Cesare Prandelli Kritik Maçlar Öncesi Planını Yaptı

Caner
24.09.2014 - 19:18
onedio.com
İçeriğin Devamı Aşağıda

Cesare Prandelli Kritik Maçlar Öncesi Planını Yaptı!

Galatasaray'da teknik direktör Cesare Prandelli kötü gidişe dur demek için planlarını yaptı.

Galatasaray'da teknik direktör Cesare Prandelli, önce Anderlecht'le berabere kalan ardından da Balıkesirspor'a yenilen oyuncularını Sivasspor maçına mutlak galibiyet parolasıyla hazırlıyor. Sarı - Kırmızılılar'da hedef Sivasspor'u yenip Şampiyonlar Ligi'nde oynanacak Arsenal maçına moralli çıkmak.

Ligde Balıkesirspor deplasmanında silik bir futbol sergileyen ve gol pozisyonu bulmakta zorlanan Sarı - Kırmızılılar'da tüm hedefler kötü gidişe Sivasspor karşısında dur demek üzerine kuruldu.

Teknik direktör Cesane Prandelli, hafta boyunca oyuncularıyla yaptığı özel görüşmelerle sorunları gidermeye çalıştı. Oyuncularından tamamen Sivasspor maçına odaklanmalarını isteyen İtalyan teknik adam, Cuma günü alınacak galibiyetin Arsenal maçı öncesinde takımı kendine getireceğini düşünüyor.

Balıkesirspor maçında yapılan hataları oyuncularına tekrar tekrar izlettiren Prandelli'nin taktik antrenmanlarda hücum hattıyla özel olarak ilgilendi. Burak Yılmaz, Bruma, Sneijder ve Selçuk İnan ile bire bir görüşmeler yapan Prandelli, öğrencilerini daha çok şut çekmeleri konusunda uyardı.

Felipe Melo'nun cezasını tamamlaması teknik direktör Cesare Prandelli'yi sevindirdi. Brezilyalı yıldızın yerine orta alanda görev yapan Dzemaili'nin henüz hazır olmadığını gören İtalyan teknik adam, orta alanı Selçuk-Melo ikilisine emanet edecek.

Savunmanın merkezinde Chedjou-Semih ikilisini bozmaması beklenen Prandelli, solda Tarık Çamdal, sağda ise Veysel Sarı'yı görevlendirmesi bekleniyor.

Portekizli genç yıldız Bruma'yı henüz istediği seviyede görmeyen Prandelli'nin Goran Pandev'i Sivasspor karşısında ilk 11'de oynatmayı düşündüğü kaydedildi.

LİG TV

Kaynak: http://tr.eurosport.com/futbol/super-...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0