Görüş Bildir
Haberler
Bunları Not Alsanız İyi Olur: 2023'te Herkeste Göreceğimiz 10 Makyaj Trendi

Bunları Not Alsanız İyi Olur: 2023'te Herkeste Göreceğimiz 10 Makyaj Trendi

Begüm
14.12.2022 - 19:07

Yaz, sonbahar, kış ve bahar dönemlerinde değişen makyaj trendleri 2023 yılında nasıl olacak? Bizi oldukça güzel ve göz alıcı makyajların beklediği yeni yılda gerçekten makyajınızla öne çıkabilirsiniz. Hazırsanız 2023'te herkeste görebileceğimiz makyaj trendleri!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Parıltılı taşlar

1. Parıltılı taşlar

2023'te sık sık göreceğimiz şey özellikle göz bölgesinde kullanılabilen parıltılı taşlar. Kolay bir şekilde yapıştırılan bu minik taşları farsız bir şekilde de kullanarak göz alıcı bir görünüm yakalayabilirsiniz.

2. Sim detayları

2. Sim detayları

2023'te sık sık görebileceğimiz bir diğer makyaj trendi ise simler. Far yerine göz kapaklarının üstüne ve aynı zamanda da göz bölgesinin çevresine uygulanan simler ile festival görünümü elde edebilirsiniz. Hem oldukça şık hem de oldukça farklı bir görünüm yakalayabilirsiniz.

3. Dumanlı göz makyajı

3. Dumanlı göz makyajı

Yıllardır vazgeçilmeyen bir trend olan dumanlı göz makyajı 2023 ile birlikte hayatımıza yeniden giriyor. Eskisine göre daha hafif olan dumanlı göz makyajınızı farklı tonlarda görecek gibiyiz.

4. Sahte çil

4. Sahte çil

Son dönemlerde gittikçe popülerleşen makyaj trendlerinden biri de çiller. Artık sahte çil görünümü de makyajın bir parçası haline geldi. Kına ile yapılan çilleri de 2023'te çok fazla görecek gibiyiz.

5. Mavi tonları

5. Mavi tonları

1980'lerde görmeye alışık olduğumuz mavi tonları 2023'te de aramıza dönüyor. Mavi tonlarını göz makyajına dahil ederek trendi kolay bir şekilde yakalarken gözlerinizi de ön plana çıkarabilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Koyu lip tint

6. Koyu lip tint

Glossları bu sezon da oldukça fazla gördük. Parlak ve canlı bir görünüm veren lip tintleri 2023'te de bol bol göreceğiz. Ama 2023'te daha koyu tonlar öne çıkacak. Toz pembe renklerinden ziyade biraz daha kore trendi olan koyu tonlar tercih edilecek gibi duruyor.

7. Barbie ilhamı

7. Barbie ilhamı

Barbie severleri buraya alalım! 2023'te Barbie'den ilham alan pembe renklerin yoğunlukta olduğu makyajları da sık sık göreceğiz. Özellikle göz bölgesinde tercih edilen pembe farlar ile Barbie gibi bir yıl geçireceğiz!

8. Ağartılmış kaşlar

8. Ağartılmış kaşlar

90'larda oldukça moda olan hafif silinir kaşlar 2023'te çok daha fazla karşımıza çıkacak. Koyu renk ve kalın kaşların yerini birkaç ton daha açık kaşlar almaya başladı. Bella Hadid bu tarzı yeniden popülerleştirdi diyebiliriz.

9. Kırmızı tonlar

9. Kırmızı tonlar

Dumanlı göz makyajı ile birlikte kırmızı tonların yer aldığı göz makyajları da yükselişte. Daha çarpıcı ve hoş bir görünüm sunan kırmızı tonları oldukça iddialı bir şekilde 2023'e girecek gibi duruyor.

10. Belirgin alt kirpikler

10. Belirgin alt kirpikler

Yeni yıl ile birlikte alt kirpikler de makyajda önem kazanacak. Rimel ile alt kirpikleri belirginleştirmek veya göz altınızı destekleyecek makyajlar ile kirpiklerinizi öne çıkarmak yeni yılın trendlerinden biri gibi duruyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
25
9
8
5
5
3
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın