Görüş Bildir
Haberler
'Bugün Hangi Diziyi İzlesem' Diye Düşünenlere Müjde! 4 Haziran Cumartesi Günü İçin Yüksek Puanlı Dizi Listesi

'Bugün Hangi Diziyi İzlesem' Diye Düşünenlere Müjde! 4 Haziran Cumartesi Günü İçin Yüksek Puanlı Dizi Listesi

03.06.2022 - 23:00

'Ne izlesek?' diye düşünenler buraya! Sağlam diziler önerdiğimiz günlük listemizde bugün, korkudan bilim kurguya çeşit çeşit yapımlara göz atmaya ne dersin? Bu dizilere başlamadan önce sıradan bir dizi izleyeceğini düşünebilirsin ama dizi bittikten sonra aslında beklentinin çok üstünde bir etki yarattığını fark edeceksin.

Hadi gelin, kaliteli dizi önerilerimize göz atalım.

İçeriğin Devamı Aşağıda

The Good Place (2016-2020)

The Good Place (2016-2020)

Özet: Ahiret hayatına zekice ve son derece eğlenceli bir bakış açısı sunan yaratıcı dizi The Good Place, sit-com gurmelerinin kaçırmaması gereken bir yapım. The Good Place, öldükten sonra kendisini 'İyi Yer' adlı yerde bulan Eleanor’un yaşadığı maceraları konu ediyor. Dünyada pek de iyi bir sicile sahip olmayan Eleanor, buraya yanlışlıkla gönderildiğini fark etse de bunu çevresindekilerle paylaşmaz. Ne var ki Eleanor’un gelişinden sonra kasabada işler rayından çıkmaya başlar ve Eleanor, komşuları Chidi, Tahani ve Jason ile birlikte sıradışı maceralara sürüklenir.

Oyuncular: Kristen Bell, William Jackson Harper, Jameela Jamil

Yaratıcı: Michael Schur

After Life (2019-2022)

After Life (2019-2022)

Özet: Son dönemlerin en ünlü isimlerinden komedyen Ricky Gervais'in kaleminden çıkan After Life, yer yer duygulanacağımız, bazen de kahkahalara boğulacağımız muhteşem bir dizi. Mükemmel bir hayata sahip olan Tony, eşinin ani ölümünün ardından depresyona girer ve radikal bir karar alır. Tony artık insanlara ve kendisine, içinden geldiği şekilde davranmaya başlar. Kendisi de dahil hiçkimseyi umursamayan Tony’nin bu hali çevresindekileri endişelendirir. Tony bu yanını “süper güç” gibi kullanmaya devam ederken diğer tarafta arkadaşları onu eski haline çevirmeye çalışacaktır.

Oyuncular: Ricky Gervais, Tom Basden, Tony Way, Kerry Godliman

Yaratıcı: Ricky Gervais

Love (2016-2018)

Love (2016-2018)

Özet: Netflix dizisi Love, tatlı hikâyesiyle izleyenlerine keyifli dakikalar sunuyor. Başrollerini Rust ve Gillian Jacobs'ın paylaştığı dizi; Gus ve Mickey'nin aşk, samimiyet, bağlılık gibi görmezden geldikleri kavramları keşfetmelerini anlatıyor. Dizinin yaratıcılığını, yapımcılığını ve senaristliğini Judd Apatow üstleniyor.

Oyuncular: Gillian Jacobs, Paul Rust, Claudia O'Doherty

Yaratıcı: Judd Apatow, Lesley Arfin, Paul Rust

İçeriğin Devamı Aşağıda

Outlander (2014 - )

Outlander (2014 - )

Özet: Diana Gabaldon imzalı destansı dizi, uzun soluklu bir macera arayanlara gelsin! 1945 yılında yaşayan, evli bir savaş hemşiresi olan Claire Randall; gizemli bir şekilde 1743 yılına yolculuk eder ve romantik bir İskoç savaşçısı olan Jamie Fraser ile evlenmek zorunda kalır. Claire zamanla Jamie’ye bir şeyler hissetmeye başlayacak ve iki farklı zamandan, iki farklı erkek arasında kalacaktır.

Oyuncular: Caitríona Balfe, Sam Heughan, Sophie Skelton

Yaratıcı: Ronald D. Moore

Channel Zero (2016-2018)

Channel Zero (2016-2018)

Özet: Her sezonu farklı bir creepy pasta hikâyesini konu alan Channel Zero, son derece rahatsız edici sahneleriyle izleyenleri gerim gerim geriyor, ama yine de bir bağımlık yaratıyor. Castle Cove adını taşıyan ilk sezonda, 1980’lerde TV’de yayınlanmış gizemli bir çocuk programını takıntı haline getirmiş bir adam, çocukluğunda yaşadığı kabus gibi ölümcül bazı olayların bu programla ilişkisi olabileceğini düşünmeye başlar. 

Oyuncular: Brandon Scott, Marina Stephenson Kerr, Abigail Pniowsky

Yaratıcı: Nick Antosca

Castle Rock (2018-2019)

Castle Rock (2018-2019)

Özet: Yetenekli Bill Skarsgard'ı başrolde izlediğimiz yapım, Stephen King'in kurgusal kasabası Castle Rock'ı ekranlara getiriyor. Stephen King uyarlaması Castle Rock, yazarın unutulmaz romanlarından karakterleri, mekanları ve hikayeleri bir araya getiriyor. Dizinin hikayesi, Cujo, The Dark Half, IT ve Needful Things gibi eserlerinde karşılaştığımız kurgusal Maine kasabasında geçiyor.

Oyuncular: Bill Skarsgård, André Holland, Lizzy Caplan

Yaratıcı: Sam Shaw, Dustin Thomason

İçeriğin Devamı Aşağıda

The OA (2016-2019)

The OA (2016-2019)

Özet: Gizem unsurlarını şahane bir biçimde izleyenlere sunan The OA, ölüme yakın deneyim yaşayan insanları konu alıyor. Brit Marling ve Zal Batmanglij’i buluşturan The OA, yedi sene önce kaybolduğunda gözleri görmeyen, kör bir kadın olan Prairie Johnson'ın, yıllar sonra gözleri düzelmiş bir şekilde ortaya çıkışının gizemli hikayesini anlatıyor.

Oyuncular: Brit Marling, Jason Isaacs, Scott Wilson

Yaratıcı: Zal Batmanglij, Brit Marling

Severance (2022 - )

Severance (2022 - )

Özet: İlgi çekici konusuyla dikkat çeken Severance, son yılların en özgün yapımlarından biri. Severance, iş ve özel yaşam anılarını ayıran yeni bir prosedürle iş-yaşam dengesini yeni bir düzeye taşımayı amaçlayan bir şirket olan Lumen Industries'de yaşananlara odaklanıyor.

Oyuncular: Adam Scott, Zach Cherry, Britt Lower, John Turturro

Yaratıcı: Dan Erickson

WeCrashed (2022)

WeCrashed (2022)

Özet: Apple TV+ yapımı biyografi dizisi, başrollerinde Oscar ödüllü muhteşem oyuncular Anne Hathaway ve Jared Leto'yu bir araya getiriyor. WeCrashed, dünyanın en değerli girişimlerinden biri olan WeWork'ün açgözlü yükselişi ve kaçınılmaz düşüşün hikayesini konu ediyor.

Oyuncular: Jared Leto, Anne Hathaway, Kyle Marvin

Yaratıcı: Drew Crevello, Lee Eisenberg

The Morning Show (2019 - )

The Morning Show (2019 - )

Özet: Parlak oyuncu kadrosuyla dikkat çeken yapım, medya ve televizyonda kadın ve erkeklerin karşılaştığı benzersiz zorlukları gözler önüne seriyor. Jennifer Aniston ve Reese Witherspoon'un yürütücü yapımcılığını ve başrollerini üstlendiği The Morning Show, günlük olarak yayınlanan sabah programında çalışan erkeklerin ve kadınların ayrı ayrı yaşadığı farklı sorunlar gözler önüne seriyor. Birkaç yıl önce yaşanan #MeToo skandalı dizi ile birlikte yeniden gündeme gelen dizide New York'taki bir televizyon kanalı, cesur bir gazeteci olan Bradley Jackson'ı sunucu olarak işe alır. Programın diğer sunucusu Alex Levy ise acemi birinin yanına alınmış olmasından mutsuzdur. Yaşanan yeni olayları, kendi kariyerini güçlendirmek amacıyla kullanmayı hedefler ve Bradley ile müttefik olma kararı alır.

Oyuncular: Jennifer Aniston, Reese Witherspoon, Billy Crudup

Yaratıcı: Jay Carson, Kerry Ehrin

İçeriğin Devamı Aşağıda

The Midnight Gospel (2020 - )

The Midnight Gospel (2020 - )

Özet: Bu takip etmesi güç kaotik animasyon, izleyenlerde kafası dumanlı etkisi yaratıyor. The Midnight Gospel, hayatın anlamını arayan bir uzay yayıncısının hikayesini konu ediyor. Uzay yayıncısı olan Clancy, evinin rahatlığını bırakarak farklı dünyalara yolculuk yapar. Evren simülatörüyle tuhaf dünyalar arasında gezinen Clancy, farklı renkli varlıklarla röportajlar gerçekleştirir. Hayatın anlamını arayan Clancy, röportajlarında yaşam, ölüm ve daha birçok konu hakkında sorduğu varoluşsal soruların cevabını arar.

Oyuncular: Phil Hendrie, Duncan Trussell, Joey Diaz

Yaratıcı: Duncan Trussell

Love, Death & Robots (2019 - )

Love, Death & Robots (2019 - )

Özet: Usta yönetmen David Lynch'in de imzasını taşıyan bölümler bulunduran antolojik bilim kurgu dizisi, izleyenleri hayran bırakıyor. Animasyon türündeki Love, Death & Robots, 18 kısa öyküden oluşuyor. Her bölümde farklı bir konunun ele alındığı dizi, bilim kurgudan komediye, fantezide korkuya kadar birbirinden farklı türleri kapsıyor. 185 dakikalık yapım Sentient Dairy Products, Werewolf Soldiers, Robots Gone Wild, Garbage Monsters, Cyborg Bounty Hunters, Alien Spiders ve Blood-Thirsty Demons From Hell gibi hikayeleri izleyici karşısına çıkaracak.

Oyuncular: Fred Tatasciore, Scott Whyte, Nolan North

Yaratıcı: Tim Miller

Dünün dizi listesi için;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
2
2
1
1
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın