Görüş Bildir
Haberler
'Bugün Hangi Diziyi İzlesem' Diye Düşünenlere Müjde! 3 Haziran Cuma Günü İçin Yüksek Puanlı Dizi Listesi

'Bugün Hangi Diziyi İzlesem' Diye Düşünenlere Müjde! 3 Haziran Cuma Günü İçin Yüksek Puanlı Dizi Listesi

claude cahun
02.06.2022 - 23:01

'Şöyle kaliteli bir dizi olsa da izlesek' diyenlerden misin? O hâlde doğru yere geldin! Korku dizileri, bilgi kurgu dizileri, komedi dizileri, suç dizileri gibi çeşitli başlıklardan dizi önerileriyle arayışına son veriyoruz.

Bu dizilere başlamadan önce sıradan bir dizi izleyeceğini düşünebilirsin ama dizi bittikten sonra aslında beklentinin çok üstünde bir etki yarattığını fark edeceksin.

Eğer hazırsan 3 Haziran Cuma günü için yüksek puanlı dizi listesine hızlıca girişi yapıyoruz;

İçeriğin Devamı Aşağıda

Broadchurch (2013-2017)

Broadchurch (2013-2017)

Özet: Küçük bir sahil kasabasında genç bir çocuğun öldürülmesi, medyatik bir çılgınlığa sebep olduğu gibi kasabalıların güvenliğini de tehlikeye sokar. İki dedektif esrarengiz ölümü araştırdıkça kasabadaki herkesin şüpheli olduğunu fark eder.

Oyuncular: David Tennant, Olivia Colman, Andrew Buchan

Yaratıcı: Chris Chibnall

Homeland (2011-2020)

Homeland (2011-2020)

Özet: Emmy ve Altı Küre ödüllü bir suç draması olan Homeland, iki kutuplu bir bir CIA operatörünü odağına alıyor. Irak'ta kaybolup, uzun süre sonra ülkesi Amerika'ya dönen Scott Brody bir CIA ajanı tarafından şüpheli bulunur. Carrie Anderson, Scott Brody'nin El-Kaide üyesi olmasından ve bir saldırı düzenlemeye hazırlandığından şüphelenir.

Oyuncular: Claire Danes, Mandy Patinkin, Elizabeth Marvel

Yaratıcılar: Gideon Raff, Howard Gordon, Alex Gansa

Yellowstone (2018-)

Yellowstone (2018-)

Özet: John Dutton liderliğindeki Dutton ailesi, Montana'da çiftçilik yaparak geçimini sağlıyor. Dizide ailenin, sınırındakiler tarafından sürekli saldırı altında olan çiftliği korumak için verdiği mücadele anlatılıyor.

Oyuncular: Kevin Costner, Luke Grimes, Cole Hauser

Yaratıcılar: Taylor Sheridan, John Linson

İçeriğin Devamı Aşağıda

Downtown Abbey (2010-2015)

Downtown Abbey (2010-2015)

Özet: Bir dönem dizisi olan Downton Abbey, 20. yüzyılın başlarında İngiliz aristokrat Crawley ailesi ve hizmetçilerinin hayatını anlatıyor. Crawley'lerden iki üyenin Titanik kazasında hayatını kaybetmesi, ailenin yaşamını tümden değiştiriyor.

Oyuncular: Hugh Bonneville, Michelle Dockery, Maggie Smith

Yönetmen: Julian Fellowes

Bates Motel (2013-2017)

Bates Motel (2013-2017)

Özet: Bates Motel, Alfred Hitchcock klasiği Psycho'nun daha öncesini konu alıyor. Filmdeki Norman Bates'in ergenliğini takip eden dizide, genç adamın annesiyle olan ilişkisini nasıl derinleşip karmaşıklaştığına ve deliliğin ilk tohumlarının nasıl ekildiğine şahit oluyoruz. 

Oyuncular: Vera Farmiga, Freddie Highmore, Max Thieriot

Yaratıcı: Anthony Cipriano

Evil (2019-)

Evil (2019-)

Özet: Şeytani ele geçirme ve diğer olağan dışı olayları bilimsel gerçeklere dayandırmaya çalışan şüpheci bir klinik psikolog, aniden ortaya çıkan esrarengiz bir anomaliyi araştıran, aynı zamanda zorlu bir eğitimden geçen bir rahiple işbirliği yaparak gizemi çözmeye çalışır.

Oyuncular: Katja Herbers, Mike Colter, Aasif Mandvi

Yaratıcılar: Robert King, Michelle King

İçeriğin Devamı Aşağıda

Rick and Morty (2013-)

Rick and Morty (2013-)

Özet: Dehası kadar çılgınlığıyla da herkesi zorlu anlar yaşatan yaşlı bilim insanı Rick, torunu Morty'le birlikte boyut ötesi maceralara atılıyor. Dizi ikilinin maceralarını takip ediyor.

Oyuncular: Justin Roiland, Spencer Grammer, Sarah Chalke

Yaratıcılar: Dan Harmon, Justin Roiland

Arcane (Arcane: League of Legends/ 2021-)

Arcane (Arcane: League of Legends/ 2021-)

Özet: Ütopik Piltover ve Zaun şehirleri arasındaki çatışma sürerken League of Legends'in efsanevi iki oyuncusu, birbirleriyle karşı karşıya gelir. Dizi onların geçmişini ve bugünü anlatıyor.

Oyuncular: Hailee Steinfeld, Ella Purnell, Kevin Alejandro

Yaratıcılar: Christian Linke, Alex Yee

Great News (2017-2018)

Great News (2017-2018)

Özet: Dizide New Jerseyli bir anne ile kızının aynı iş yerinde yaşadıkları olaylar anlatılıyor. Katie geleceği parlak, başarılı bir haber yapımcısıdır. Baskıcı annesinin aynı haber stüdyosunda stajyer olarak işe başladığını öğrendiğinde tüm dünyası altüst olur. 

Oyuncular: Briga Heelan, Andrea Martin, Adam Campbell

Yaratıcı: Tracey Wigfield

Derry Girls (2018-2022)

Derry Girls (2018-2022)

Özet: 1990'ların başında Kuzey İrlanda'dayız. Katolik ve Protestanlar arasında sorunların yaşandığı dönemde Erin, Orla, Clare, Michelle ve James bir Katolik lisesinde okumaktadır. Siyasi çatışmaların ortasında kalan gençler, ergenlik sorunlarıyla başa çıkmaya çalışırken kendilerini türlü maceraların içinde bulur.

Oyuncular: Saoirse-Monica Jackson, Dylan Llewellyn, Nicola Coughlan

Yaratıcı: Lisa McGee

İçeriğin Devamı Aşağıda

Alice in Borderland (2020-)

Alice in Borderland (2020-)

Özet: Hayatını bilgisayar oyunlarının başında geçiren bir genç, iki arkadaşıyla birlikte paralel evrendeki Tokyo'ya ışınlanır. Çok geçmeden bir oyunun içinde olduklarını keşfeden gençler, bu oyunda tek olmadıklarını da görürler. Oyuncuların oyunlarda tek bir amacı vardır: Hayatta kalmak!

Oyuncular: Kento Yamazaki, Tao Tsuchiya, Nijirô Murakami

Yaratıcı: Tsuyoshi Imai

Altered Carbon (2018-2020)

Altered Carbon (2018-2020)

Özet: Bilincin dijitalleştirildiği ve depolandığı bir gelecekteyiz. Takeshi Kovacs, yıldızlararası savaşçılardan oluşan seçkin bir time mensup bir askerdir. Ancak takım, filizlenen bir isyan sonrası ağır bir yenilgi alınca hayatta kalmayı başaran tek asker Takeshi olur. Takeshi’nin zihni “buz içerisinde” hapsedilir ve yüzyıllar sonra Laurens Bancroftm adında son derece varlıklı bir adam ortaya çıkana kadar dondurulur. Laurens, Takeshi’ye tekrar hayata dönebilmesi için bir şans sunar. Ancak karşılığında son derece zorlu bir cinayeti çözmesini isteyecektir.

Oyuncular: Anthony Mackie, Lela Loren, Renée Elise Goldsberry

Yaratıcı: Laeta Kalogridis

Dünün dizi listesi için;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
9
5
3
2
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın