Görüş Bildir
Haberler
'Bugün Hangi Diziyi İzlesem' Diye Düşünenlere Müjde! 2 Haziran Perşembe Günü İçin Yüksek Puanlı Dizi Listesi

'Bugün Hangi Diziyi İzlesem' Diye Düşünenlere Müjde! 2 Haziran Perşembe Günü İçin Yüksek Puanlı Dizi Listesi

01.06.2022 - 23:01

Bu listede herkesin zevkine uygun bir dizi var. Farklı kategorilerden günlük dizi önerilerimizi izlenecekler listene eklemeyi unutma. Bu dizilere başlamadan önce sıradan bir dizi izleyeceğini düşünebilirsin ama dizi bittikten sonra aslında beklentinin çok üstünde bir etki yarattığını fark edeceksin.

O zaman hadi, hiç vakit kaybetmeden dizi önerilerimize geçelim!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Upload (2020 - )

Upload (2020 - )

Özet: Ölümden sonraki hayatınızı seçebileceğinizi düşünün! Teknolojik olarak gelişmiş ve insanların bilinçlerini sanal bir ölüm sonrası hayata aktarabildikleri bir dünyada Nathan, bir araba kazasında öldükten sonra hüsrana uğramış kız arkadaşı tarafından büyük bir göle bakan lüks ve rahatlatıcı bir yer olan cennet versiyonuna gönderilir. Nathan burada dünyadaki müşteri hizmetlerinden sorumlu olan Nora ile tanışır. Çok geçmeden ikisi arasında yakın bir bağlantı gelişir ve bu kısa sürede Nora ile Nathan arasında gizli bir aşk başlar.

Oyuncular: Robbie Amell,, Andy Allo, Allegra Edwards

Yaratıcı: Greg Daniels

Barry (2018 - )

Barry (2018 - )

Özet: Emmy ödüllü kara komedi dizisi, eski bir tetikçi olan Barry'nin hayallerinin peşinden gidip bir tiyatro sanatçısı olma hikâyesini ekranlara getiriyor. Tabii ki, Barry'nin kirli geçmişini saklaması ve eski işinden istifa etmesi kolay olmayacaktır.

Oyuncular: Bill Hader, Stephen Root, Sarah Goldberg

Yaratıcı: Alec Berg, Bill Hader

Fleabag (2016-2019)

Fleabag (2016-2019)

Özet: Phoebe Waller-Bridge'in tiyatro metninden uyarlanan muhteşem kara komedi dizisi, Londra'daki hayatla başa çıkmaya çalışırken yakın zamanda yaşanan bir trajedi ile yüzleşmeye çalışan genç bir kadını konu alıyor. 

Oyuncular: Phoebe Waller-Bridge, Sian Clifford, Olivia Colman

Yaratıcı: Phoebe Waller-Bridge

İçeriğin Devamı Aşağıda

See (2019 - )

See (2019 - )

Özet: Başrolünde Jason Momoa'nın bulunduğu distopya dizisi, biyolojik bir savaşın ardından tüm insanlığın görme yetisini yitirdiği bir dünyada geçiyor. Ne var ki yeni hayata gelen ikiz bebeklerin görme yetisiyle doğması işleri karıştırıyor. Dizinin başrolünü Game of Thrones’ta canlandırdığı Kahl Drogo karakteri ile dikkatleri çeken Jason Momoa üstleniyor. Momoa’nın korkusuz savaşçı Baba Voss rolünü üstlendiği See’nin senaryosunu Peaky Blinders’ın yaratıcısı Steven Knight ile Açlık Oyunları serisinin son üç filminin yönetmen koltuğunda oturan Francis Lawrence birlikte kaleme alıyor. 10 bölümden oluşan See’nin yürütücü yapımcılığını Knight, Lawrence, Peter Chernin, Jenno Topping ve Kristen Campo üstleniyor.

Oyuncular: Jason Momoa, Sylvia Hoeks, Hera Hilmar

Yaratıcı: Steven Knight

Sweet Tooth (2021 - )

Sweet Tooth (2021 - )

Özet: Netflix'in tatlı dizisi, insan ve hayvan melezi canlıların dünyasını konu alıyor. Sweet Tooth, insan ve geyik karışımı bir canlı olan genç Gus’ın maceralarını konu ediyor. Dünyayı sarsan gizemli bir olayın ardından harekete geçen Gus, kendisi gibi melez insanlardan oluşan bir aileye katılır ve birlikte büyük bir komployu keşfetmek üzere zorlu bir maceraya atılırlar.

Oyuncular: Nonso Anozie, Christian Convery, Aliza Vellani

Yaratıcı: Jim Mickle, Beth Schwartz

Undone (2019 - )

Undone (2019 - )

Özet: Animasyon bilim kurgu dizisi, ölüme yakın bir deneyim yaşamanın ardından, hayatında bükülmeler başlayan Alma'nın hikâyesini anlatıyor. Alma adındaki kadın, geçirdiği kazanın ardından kendisi ile ilgili bir şey keşfeder. Zamanla arasında farklı bir bağ olduğunu anlayan Alma, bu yeteneğini babasının ölümündeki gizemi ortaya çıkarmak için kullanmaya karar verir.

Oyuncular: Rosa Salazar, Angelique Cabral, Constance Marie

Yaratıcı: Raphael Bob-Waksberg, Kate Purdy

Truth Be Told (2019 - )

Truth Be Told (2019 - )

Özet: Üzerinden yıllar geçen bir cinayetin sır perdesini aralayan bir gazeteciyi konu alan yapımın ilk sezonunda, başrol oyuncumuz Octavia Spencer'a Breaking Bad dizisiyle aşık olduğumuz Aaron Paul eşlik ediyor. Truth Be Told, babalarının ölümünün ardındaki gizemi çözmeye çalışan bir ailenin hikayesini konu ediyor. İkiz kardeşler Cosie ve Lanie’nin babaları başından vurularak öldürülmüştür. Onlar babalarını vuranın asi komşuları Warren Cave olduğunu düşünür. Fakat bu iddiaları cinayetin gizemini çözmeye yetersizdir. Kardeşler babalarının gizemli cinayetin ardından farklı yöne savrulur. Fakat bir muhabirin yaptığı program onların yıllar sonra yeniden memleketlerine dönmelerine neden olur. Başarılı bir muhabir olan Poppy Parnell, sunduğu programa suçlu olup olmadığı kanıtlanamayan Warren Cave’i çağırır ve sorduğu sorularla yıllar önce işlenmiş bir cinayete dair yeni bir gerçeği keşfeder. Bu gerçek yıllar önce kapanan bir dosyanın yeniden açılmasına neden olacaktır. 

Oyuncular: Octavia Spencer, Ron Cephas Jones, Mekhi Phifer, Lizzy Caplan

Yaratıcı: Nichelle D. Tramble

İçeriğin Devamı Aşağıda

Criminal: United Kingdom (2019-2020)

Criminal: United Kingdom (2019-2020)

Özet: Her bölümünde farklı bir şüpheli ile görüşme yapan dedektiflerin sorgu odası görüntülerini izlediğimiz yapım, tek mekanda geçiyor. Criminal: United Kingdom, ağır suçlarla suçlanan üç şüpheliyi sorgulayan Londralı dedektiflerin hikayesini konu ediyor. Bir sorgu odasında farklı davaların konu edildiği dizide, göçmen krizi, dolandırıcılık, cinayet gibi konuları ele alınıyor.

Oyuncular: Katherine Kelly, Lee Ingleby, Rochenda Sandall

Yaratıcı: Jim Field SmithGeorge Kay

The Night Of (2016)

The Night Of (2016)

Özet: HBO yapımı enfes mini dizi, Nasir isimli bir gencin bir gece yaptığı küçük bir hata ile tüm hayatının kararmasını konu alıyor. Daha önce BBC için Criminal Justice’i hazırlayan Richard Price’ın kaleminden çıkacak olan dizi, başrollerinde John Turturro ve Riz Ahmed’i buluşturacak. Ahmed, New York’ta genç bir kızı öldürmekle suçlanan adamı canlandırırken; Turturro onun avukatı olarak ekranlarda olacak.

Oyuncular: Riz Ahmed, John Turturro, Bill Camp

Yaratıcı: Richard Price, Steven Zaillian

Taboo (2017 - )

Taboo (2017 - )

Özet: Yakışıklı oyuncu Tom Hardy'i başrolünde izlediğimiz yapım, gerilim ve gizem ögelerini de barındırıyor. Bir gemi taşımacılığı zinciri sahibi olan babasının ölüm haberini alan James Keziah Delaney, on iki yıl sonra, çalıntı 14 adet elmas ile birlikte Afrika'dan Londra'ya döner. Öldüğü düşünülen Delaney'in dönüşü, miras olarak kalan bir araziyi şimdiden satma planları yapan üvey kız kardeş ve onun kocasının planlarını bozar. James, babasının arsenik ile zehirlendiğini öğrendiğinde ise, artık düşmanları olduğuna inanarak intikam oyununa başlar.

Oyuncular: Tom Hardy, David Hayman, Jonathan Pryce

Yaratıcı: Steven Knight, Chips Hardy, Tom Hardy

İçeriğin Devamı Aşağıda

The Terror (2018-2019)

The Terror (2018-2019)

Özet: Her sezon farklı bir korku hikâyesini ele alan yapımın ilk sezonu, 1847 yılında yaşanan gerçek olaylara dayanıyor. Kraliyet Donanması, Northwest Passage’ı bulmak için tehlikeli bir yolculuğa atılır. Sınırlı kaynaklarla zorlu koşullarda yaşamaya çalışan insanlar gittikçe umudunu yitirmekte günden güne paranoyak olmaktadır. Kraliyet Donanması’nın keşif yapmak için çıktıkları yolculukları zorlu bir hayatta kalma mücadelesine dönüşmüştür.

Oyuncular: Jared Harris, Ciarán Hinds, Tobias Menzies

Yaratıcı: David Kajganich, Max Borenstein, Alexander Woo

Halo (2022 - )

Halo (2022 - )

Özet: Paramount+'dan çıkan yeni dizi Halo, aynı isimli video oyunundan uyarlanıyor. Dizi, 26. yüzyılda, Covenant isimli uzaylılar ve insan ırkının çekişmeli hesaplaşmasını konu alıyor. 

Oyuncular: Pablo Schreiber, Shabana Azmi, Natasha Culzac

Yaratıcı: Steven Kane, Kyle Killen

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
8
2
1
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın