Görüş Bildir
Haberler
Biz de mi Taktırsak? Yapay Penisi Yüzünden Kadınların Sevişmek İçin Sıraya Girdiği Adam!

etiket Biz de mi Taktırsak? Yapay Penisi Yüzünden Kadınların Sevişmek İçin Sıraya Girdiği Adam!

Bu adama resmen Allah yürü ya kulum demiş. 'Bir insanın 44 yaşından sonra talihi nasıl döner?' sorusunun cevabı bu adam olmalı. Haydi beraber öğrenelim bu adamın hikayesini.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Mohammed Abad 44 yaşında Edinburg'ta yaşayan bir bey.

Mohammed Abad 44 yaşında Edinburg'ta yaşayan bir bey.

Bu beyin aslında çok ama çok acıklı, yürek burkan bir hikayesi var. Mohammed daha 6 yaşında küçücük bir çocukken çok talihsiz bir kaza geçirmiş ve bunun neticesinde de penisi tamamen tahrip olmuş.

Şaka gibi ama bu adamın başından bir de evlilik geçmiş.

Şaka gibi ama bu adamın başından bir de evlilik geçmiş.

Penisi ve testislerini kaybeden Mohammed evlenmiş desek herhalde inanmayacaksınız ama kendisi gerçekten evlenmiş. Tabii hile hurda olduğunu da söyleyelim. Mohammed penisi olmadığını evlendikleri günün gecesine kadar saklamış eşinden. Tam gerdeğe girecekleri zaman kadıncağız ne görse beğenirsiniz? Tabii ki hiçbir şey görememiş. Mohammed ne kadar talihsiz bir kazaya kurban gitse de burada mağdur olan ve kandırılan taraf kadın. Tü senin suratına Mohammed. Kötü bir olay yaşaman sana bu hakkı vermiyor.

Bir başka garip olay kadının oracıkta Mohammed'i terk etmeyişi.

Bir başka garip olay kadının oracıkta Mohammed'i terk etmeyişi.

Evlendiği kadın ilk şoku atlattıktan sonra Mohammed durumu açıkça anlatmış kadıncağıza. Bunun üzerine kadıncağız da Mohammed'in yaşadığı şeyin oldukça büyük bir travma olduğunu kabul ederek affetmiş ve hemen evliliğini sonlandırmamış. Bu arada Mohammed de yeminler içmiş. En kısa zamanda ameliyat olacağını, kendine bir biyonik penis yaptıracağını söyleyerek söz vermiş. Ancak Mohammed ha taktırdım ha taktıracağım diyerek kadıncağızı oyalamış.

İlk girişim 2012'de.

İlk girişim 2012'de.

Tarihler 2012 yılını gösterdiğinde Mohammed konuyla ilgili ilk operasyonununu geçirmiş. Fakat tahmin edebileceğiniz gibi bu uzun bir süreçmiş ve ilk ameliyatta problem çözülmemiş. Gel zaman git zaman derken bir süre sonra kadının canına tak etmiş. Artık çocuk sahibi olmak isteyen ve gerçek bir aşk yaşamak isteyen kadın beklemekten yorulmuş ve biyonik penis tam olarak hazır olmadan boşayıvermiş Mohammed'i.

Yaklaşık olarak 300.000 Liralık masraf.

Yaklaşık olarak 300.000 Liralık masraf.

4 yıl süren bir dizi operasyonun sonucunda Mohammed'in biyonik penisi artık tam anlamıyla hazır hale gelmiş. Bu da bugünün parasıyla Mohammed'e yaklaşık olarak 300.000 liralık bir meblağa patlamış. Değer mi? Bizce evet.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kolundan parça alınmış.

Kolundan parça alınmış.

Bu biyonik penis yapılırken Mohammed'e iki adet tüp takılmış. Bu iki adet tüp ise Mohammed'in kolundan alınan yağ ve deri parçalarıyla kaplanmış. Testislerine yerleştirilen bir düğme sayesinde de penisin ereksiyonu sağlanmış. Yani sizin anlayacağınız aç kapa tuşu yapılmış Mohammed'in testislerine. Basınca kalkıyor bir daha basınca iniyor...

Görmemiş gibi 20 santim...

Görmemiş gibi 20 santim...

Aslında 'görmemiş' tabiri pek doğru olmadı çünkü bu talihsiz adam gerçekten görmemiş. Yokluğun ne olduğunu biliyor. Hal böyle olunca o da geçen yılların acısını çıkartabilmek için tam yirrrrrrrmi santimlik koca bir dev sahibi olmak istemiş ve olmuş da. Fotoğrafta pantolonun ağ kısmına doğru bakarsanız zaten anlayacaksınız. Neredeyse ağzımıza sokacak herifçoğlu.

Gelelim ilk seks deneyimine.

Gelelim ilk seks deneyimine.

Eşi Mohammed'i boşadıktan sonra hayatına kimse girmemiş haliyle. İlk seks deneyimini yaşamak isteyen ve bunun için yıllarca beklemek zorunda kalan adamın imdadına ise bir seks işçisi yetişmiş. Bir dizi buluşmadan ve tanışma sürecinden sonra ilk seks deneyiminin tarihi kararlaştırılmış.

İşte o kadın!

İşte o kadın!

35 yaşındaki Charlotte Rose, Mohammed'in ilk seks deneyimi için seçtiği kadın olmuş. Tabii bu karşılıklı bir seçim çünkü Charlotte da Mohammed'i kabul etmiş ve ondan ücret talep etmemiş. Mohammed'in kendisini seçtiği için onur duyduğunu söyleyen Charlotte değişik bir deneyim olacağını ve bu tecrübeden sonra Mohammed'in diğer kadınlara yaklaşırken daha rahat olacağını düşündüğünden kendini oldukça mutlu hissetmiş.

Ameliyat sürecine geri dönecek olursak...

Ameliyat sürecine geri dönecek olursak...

Evet bu süreçle ilgili biraz daha detaylı bilgi verelim istedik. İlk operasyonun yapıldığı 2012 tarihinden son operasyona kadar Mohammed toplamda 121 ameliyata girmiş. Bunlardan sonuncusu tam 11 saat sürmüş. Bu arada yukarıda bahsettiğimiz iki adet tüpün içine de midesinden alınan bir sıvı enjekte edilmiş. Ayrıca Mohammed'in eski penisinden kalan bir bölüm de heba edilip çöpe atılmamış ve erbezi torbası yapımında kullanılmış. Enteresan bir bilgi daha verelim. Son operasyondan sonra Mohammed'in biyonik penisinin iyileşmesi için onu 2 hafta boyunca erekte halde tutması gerekmiş. Açma düğmesine basan Mohammed tabir-i caizse kapama düğmesinin yerini iki hafta süreyle unutmuş.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Velhasıl kelam ilk seks deneyimi gerçekleşmiş.

Velhasıl kelam ilk seks deneyimi gerçekleşmiş.

Mohammed'in yıllardır hayalini kurduğu, rüyalarına giren ilk seks deneyimi bu yıl içerisinde gerçekleşmiş. Bu deneyimden birkaç gün önce dışarıda vakit geçiren ve birbirlerini tanımaya çalışan Charlotte ve Mohammed için inanılmaz bir deneyim olduğu kesin.

İlk denemede olmamış ama ikincisi...

İlk denemede olmamış ama ikincisi...

Otel odasına girdiklerinde olaya girişmeye yakın Mohammed 'makineyi' çalıştırmak için açma tuşuna basmış. Ama o da nesi? İki tüpten sadece bir tanesi çalışmış. Bunun üzerine biraz morali bozulan Mohammed ikinci bir deneme yapmış ve bu sefer iki motor da tam gaz çalışmaya başlamış. Mohammed'in söylediğine göre Charlotte biyonik penisi ilk gördüğünde nutku tutulmuş ve hiçbir şey söyleyememiş. Bunun üzerine Mohammed gergin anlar yaşamış. Ancak bu kısa sessizlikten sonra Charlotte'un tepkisi onu oldukça rahatlatmış: 'Bu inanılmaz bir şey!'

Bir saat kırkbeş dakika makineli tüfek gibi...

Bir saat kırkbeş dakika makineli tüfek gibi...

E tabii doğal olarak yılların birikimini üstünden atmak isteyen Mohammed'in ilk seks deneyimi tam bir saat kırkbeş dakika sürmüş. Gerçekten inanılmaz bir performans. Olay bittiğinde ise Charlotte'un söylediği tek şey 'büyüleyici' olmuş.

50 kadın sırada bekliyor...

50 kadın sırada bekliyor...

Hikayenin basına yansımasından ve Charlotte'un ballandıra ballandıra anlatımından sonra 50 kadın Mohammed'le seks yapmış için adeta kapısında kuyruk olmuş. Her gün yeni mesajlar aldığını belirten Mohammed kendisine olan talep karşısında oldukça şaşkın. Kadınların biyonik penisi sayesinde saatlerce durmadan sevişebileceğini düşündüğünü söyleyen Mohammed espri yapmayı da ihmal etmiyor: 'Buna atlar bile dayanmaz.'

Ancak 8 aydır musluk kapalı...

Ancak 8 aydır musluk kapalı...

Lanet olası kapitalizm Mohammed'in hayatını da esir almış durumda. Allah bu kapitalizm denen nanenin belasını versin. Çünkü Mohammed günde 14 saat çalışıyor. Kapısında 50 tane kadın kuyruk olmasına rağmen o makineyi bir kapatmış pir kapatmış. Charlotte'la birlikte olduğu gün aleti kapatan Mohammed'e bir daha açmak nasip olmamış. Günde 14 saat çalıştığı işinde o kadar çok yoruluyormuş ki seks yapmaya mecali kalmıyormuş. Sen yıllarca hayalini kur, içinde biriktir ama yıllardır hayalini kurduğun şeyi bir sefer dışında kapitalizm yüzünden gerçekleştireme. Yere batsın lahmacun. Umarız Mohammed bundan sonra daha kısa vardiyalı ve daha az yorulduğu işlerde çalışma fırsatı bulur da doyasıya seks yapma fırsatını elde edebilir. Yalnız şunu da hatırlatmadan geçmeyelim. Böyle bir fırsat eline geçtiğinde 14 değil 24 saat çalışsa bu işi araya dereye bir yere sıkıştırabilecek ve hatta işi bile bırakıp patronun masasına istifasını vurabilecek milyonlarca insan var sokaklarda. Haydi hayırlı işler.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1750
802
276
226
189
77
66
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Erdoğan Kızgın

Editör bize espri bırakmamış hepsini yapmış amk.o kadar ballandırak anlatmış ki,sıraya girenlerin arasında mı merak ettim.

tosarık

düsman götüne...

Çağdaş Oğan

24 tane düşmanın var.... :D

Hakan Tezcan

Ne biçim haber anlayışınız var. Eskiden çok sevdiğim, haber almaktan ziyade vakit geçirmek, eğlenmek için girdiğim bu site şimdi bu garip, cinsiyetçi ve haya... Devamını Gör