Görüş Bildir
Haberler
Bir Kere İzledikten Sonra Etkisinden Çıkamayıp Tekrar İzlemeye Cesaret Edemeyeceğiniz Filmler

Bir Kere İzledikten Sonra Etkisinden Çıkamayıp Tekrar İzlemeye Cesaret Edemeyeceğiniz Filmler

Oğuzhan
26.09.2022 - 20:16

Hepimizin bir sebepten dolayı ilgisini çeken bir filmi bitirdiği ve sonrasında; 'O kadar iyiydi ki bir daha bunu izleyebileceğimi sanmıyorum.' dediği anları olmuştur. İşte biz de bu tarz söylemlere neden olabilecek filmlerden 34 tanesini sizler için derledik. Listemiz içeriğimizin devamında... 👇

Kaynak: https://www.buzzfeed.com/bendzialdows...
İçeriğin Devamı Aşağıda

34. Excision (2012)

34. Excision (2012)

IMDb: 6.1

Özet: 18 yaşındaki Pauline, aralarında Kistik Fibrozis hastası küçük kız kardeşi Grace'in de olduğu ailesiyle birlikte yaşar. Pauline, bir yandan 'tahrik' edici bulduğu bazı korkunç kabuslar görürken, bir yandan da büyük bir cerrah olabilmenin hayalini kurar. Ailesi her ne kadar Pauline'nin sanrılarına katlansa da okuldaki arkadaşları kendisini bir hayli sinir bozucu bulur. Tüm bunlar olup bite dursun, Pauline'nin etrafındaki herkesi şoke edeceği bir planı vardır ve bu plana göre bazıları hayatta kalamayabilir.

Oyuncular: AnnaLynne McCord, Roger Bart, Ariel Winter

Yönetmen: Richard Bates Jr.

33. Silent Running (1972)

33. Silent Running (1972)

IMDb: 6.6

Özet: Dünya üzerindeki tüm botanik yaşamın sona ermesinin ardından bir ekolojist olan Freeman Lowell, gelecekteki nesiller için bazı bitki çeşitlerini koruyabilmek adına bir uzay istasyonuna sera kurar. 3 adet robot ve küçük bir grup mürettabatı da yanına alan Lowell, hiç beklemediği bir emir alınca isyan bayrağını çeker. Buna emre göre bir kargoya yer açmak adına tüm serayı yok etmelidir. Robot yoldaşları dışında herkesi karşısına alan Lowell, çok değer verdiği bitkileri korumak için elinden gelen her şeyi yapmak zorunda kalır.

Oyuncular: Bruce Dern, Cliff Potts, Ron Rifkin

Yönetmen: Douglas Trumbull

32. The Good Dinosaur (2015)

32. The Good Dinosaur (2015)

IMDb: 6.7

Özet: Genç Arlo, anne babası ve iki kardeşinin şansına dinazorların hepsi 65 milyon yıl önce yer yüzünden silinmemiştir. Bir yağmur fırtınası zavallı Arlo'yu nehrin aşağısına süreklediğinde, kendini yara bere içerisinde ve yaşadığı evden kilometrelerce uzakta bulur. Arlo'nun yardımına ise Neandertal bir çocuk olan Spot ve dinazor arkadaşı yetişir. Bu ikili, Arlo'nun çok sevdiği ailesine tekrar kavuşabilmesi için ellerinden geleni yapmaya hazırlardır.

Oyuncular: Jeffrey Wright, Frances McDormand, Maleah Nipay-Padilla

Yönetmen: Peter Sohn

31. Contagion (2011)

31. Contagion (2011)

IMDb: 6.8

Özet: Hong Kong seyahatinden döndükten bir süre sonra Beth Emhoff, grip ya da başka bir tür enfeksiyon sebebi ile hayatını yitirir. Beth'in genç oğlu da aynı gün aynı nedenden dolayı hayatını kaybeder. Tahmin edebileceğiniz üzere bu hastalık kontrol edilemez bir şekilde yayılmaya başlar. ABD Hastalık Kontrol Merkezi'ndeki doktorların ve yetkililerin bir an önce bu virüsün tam olarak ne olduğunu ve önüne nasıl geçilebileceğini saptaması gerekir. 

Oyuncular: Matt Damon, Kate Winslet, Jude Law

Yönetmen: Steven Soderbergh

30. Midsommar (2019)

30. Midsommar (2019)

IMDb: 7.1

Özet: İlişkileri pek de yolunda gitmeyen Amerikalı bir çift, İsveç'in efsanevi 'Midsommar' festivaline giderler ve ilk bakışta pastoral bir cennetten farksız olan bu yer, orada yaşayan yerlilerin gerçek niyetlerini açığa çıkarmasıyla birlikte karakterlerimiz için kabustan farksız bir yer halini alır.

Oyuncular: Florence Pugh, Jack Reynor, Vilhelm Blomgren

Yönetmen: Ari Aster

İçeriğin Devamı Aşağıda

29. Don't Look Up (2021)

29. Don't Look Up (2021)

IMDb: 7.2

Özet: Astronomi yüksek lisans öğrencisi Kate Dibiasky ve profesörü Dr. Randall Mindy, güneş sistemi yörüngesinde yol alan bir kuyruklu yıldız hakkında şaşırtıcı bir keşifte bulunurlar. Bu yıldızın rotası yaşadığımız gezegen olan Dünya'dır! Karakterlerimiz, her şey için çok geç olmadan tüm dünyayı bu konuda uyarabilecek ve herkesin sadece yukarıya, yani gelen tehlikeye bakmasını sağlayabilecekler midir?

Oyuncular: Leonardo DiCaprio, Jennifer Lawrence, Meryl Streep

Yönetmen: Adam McKay

28. Encanto (2021)

28. Encanto (2021)

IMDb: 7.2

Özet: Madrigaller, Kolombiya'nın dağlarında Encanto adı verilen büyülü bir yerde gözlerden uzak bir şekilde yaşayan oldukça sıra dışı bir ailedir. Encanto'nun büyüsü ailedeki her çocuğu eşsiz bir yetenekle kutsamıştır. Mirabel hariç... Ancak kutsanmamış da olsa Mirabel herkesin tek umudu olabilir çünkü kendisi, Encanto'yu çevreleyen büyünün büyük bir tehlike içerisinde olduğunu keşfetmiştir.

Oyuncular: Stephanie Beatriz, María Cecilia Botero, John Leguizamo

Yönetmenler: Jared Bush, Byron Howard, Charise Castro Smith

27. Precious (2009)

27. Precious (2009)

IMDb: 7.3

Özet: 1980'lerin sonlarında Harlem'de yaşayan ve okuma yazma bilmeyen 16 yaşındaki Claireece Jones, ileri düzeyde obez olan bir ortaokul öğrencisidir. Herkes ona çok değerli olduğunu söylese de kendisi sokaklarda zorbalığa maruz kalmaktadır ve sürekli itilip kakılır. Evde ise işler çok daha kötüdür. Halihazırda ikinci çocuğuna hamile olan Jones, yarattığı hayal dünyasında kozasına çekilmiş bir halde yaşamını sürdürür. Kim bilir? Belki hayal dünyasında yarattığı o gerçekliği çok yakında yaşadığı dünyada da bulabilir.

Oyuncular: Gabourey Sidibe, Mo'Nique, Paula Patton

Yönetmen: Lee Daniels

26. Hereditary (2018)

26. Hereditary (2018)

IMDb: 7.3

Özet: Annie, akli dengesizliğin sık rastlandığı bir aileden gelen zengin bir model tasarımcısıdır. Yaşlı annesi öldükten sonra Annie, ailelerinin nesilden nesile aktarılan uğursuz sırları ve duygusal travmalarıyla bağlantılı rahatsız edici deneyimler yaşamaya başlar ve olaylar gelişir.

Oyuncular: Toni Collette, Milly Shapiro, Gabriel Byrne

Yönetmen: Ari Aster

25. The Impossible (2012)

25. The Impossible (2012)

IMDb: 7.5

Özet: Aralık 2004'de birbirine sıkı sıkıya bağlı bir aile olan Maria, Henry ve üç oğulları, Tayland'a bir kış tatiline giderler. Ancak Noel'in ertesi günü denizin derinliklerinden gelen korkunç bir kükreme ile her şey değişecektir. Önüne çıkan her şeyi yutan siyah bir su duvarı, bu cennet gibi tatili bir cehennem yerine çevirir.

Oyuncular: Naomi Watts, Ewan McGregor, Tom Holland

Yönetmen: J.A. Bayona

İçeriğin Devamı Aşağıda

24. Promising Young Woman (2020)

24. Promising Young Woman (2020)

IMDb: 7.5

Özet: Cassie'nin hayatındaki hiçbir şey göründüğü gibi değildir. Son derece zeki ve kışkırtıcı bir kurnazlığa sahip olan Cassie, geceleri gizli bir ikili hayat yaşar. Önüne çıkan beklenmedik bir karşılaşma ile karakterimiz geçmişteki yanlışlarını düzeltebilme fırsatı yakalayacaktır.

Oyuncular: Carey Mulligan, Bo Burnham, Alison Brie

Yönetmen: Emerald Fennell

23. A Star is Born (2018)

23. A Star is Born (2018)

IMDb: 7.6

Özet: Tecrübeli bir müzisyen olan Jackson Maine, zor durumda bir sanatçı olan Ally'nin yeteneğini keşfeder ve aynı zamanda ona aşık olur. Ally, büyük bir şarkıcı olma hayalinden vazgeçmek üzeredir ki Maine, onu spot ışıklarının altına çekerek hayaline bir şans tanıması için ikna eder ve her şey değişir. Her ne kadar Ally, hayallerinin peşinden koşarak basamakları bir bir çıksa da Maine'nin kendi içerisinde verdiği savaş, ikilinin ilişkisini sekteye uğratacak bir hal alacaktır.

Oyuncular: Lady Gaga, Bradley Cooper, Sam Elliott

Yönetmen: Bradley Cooper

22. Gravity (2013)

22. Gravity (2013)

IMDb: 7.7

Özet: Dr. Ryan Stone ilk mekik görevine çıkan bir tıp mühendisidir. Başında ise emekli olmadan önceki son uçuşunu gerçekleştiren deneyimli astronot Matt Kowalsky vardır. Rutin bir uzay yürüyüşü sırasında çok kötü bir kaza yaşanır ve işler hiç de istemedikleri bir hal alır. Astronotların uzay mekikleri yok olur ve Ryan ve Matt, umutsuzca uzayın derinliklerinde mahsur kalırlar. 

Oyuncular: Sandra Bullock, George Clooney, Ed Harris

Yönetmen: Alfonso Cuarón

21. Man on Wire (2008)

21. Man on Wire (2008)

IMDb: 7.7

Özet: Bir film yapımcısı olan James Marsh, ip cambazı Philippe Petit'nin 1974'teki gösterisinden aldığı gerçek görüntüleri de kullanarak o anları yeniden canlandırmak istemektedir. Dünya Ticaret Merkezi'nin İkiz Kuleleri arasına gerilmiş ince bir tel üzerinde bu gösteriyi yapmayı kafasına koymuş olan Petit, planını rengarenk bir arkadaş grubunun yardımı ile ince ince işler ve hayret verici bir suça imza atar.

Oyuncular: Philippe Petit, Jean François Heckel, Jean-Louis Blondeau

Yönetmen: James Marsh

20. Dunkirk (2017)

20. Dunkirk (2017)

IMDb: 7.8

Özet: Mayıs 1940'ta Almanya, Fransa'ya girerek Müttefik birliklerini Dunkirk sahillerinde kıstırır. İngiliz ve Fransız kuvvetlerinin hava ve kara desteğiyle askerler, kullanılabilir durumda olan tüm askeri ve sivil gemilerle sahilden tahliye edilir. Bu görev ile yaklaşık 330 Bin kadar asker başarılı bir şekilde tahliye edilmiştir.

Oyuncular: Fionn Whitehead, Barry Keoghan, Mark Rylance

Yönetmen: Christopher Nolan

İçeriğin Devamı Aşağıda

19. About Time (2013)

19. About Time (2013)

IMDb: 7.8

Özet: Babası, 21 yaşındaki oğlu Tim Lake ile bir sır paylaşır; ailelerindeki erkekler zamanda yolculuk yapabilmektedirler. Bunu öğrenen Tim, tarihin ayarlarıyla oynamasa da bir kız arkadaş edinerek hayatını güzelleştirme kararı alır ve Mary ile tanışır. Ona aşık olur ve sonunda aile sırrı olan zaman yolculuğunu, biraz da kurnazlıkla harmanlayarak Mary'nin kalbini kazanır. Ancak zaman geçtikçe Tim, bu yeteneğine rağmen kendisini ve sevdiklerini sıradan hayatın sorunlarına karşı koruyamadığını fark eder.

Oyuncular: Domhnall Gleeson, Rachel McAdams, Bill Nighy

Yönetmen: Richard Curtis

18. Thirteen Lives (2022)

18. Thirteen Lives (2022)

IMDb: 7.8

ÖzetThirteen Lives, beklenmedik bir yağmur fırtınası sonucu Tham Luang mağarasında mahsur kalan Taylandlı bir futbol takımını kurtarmak için gösterilen muazzam çabanın gerçek hikayesini konu alır. Tayland kuvvetleri ve 10 binden fazla gönüllüyle birlikte çalışacak olan dünyanın en yetenekli ve deneyimli dalgıçlarından oluşan bir ekip, on iki çocuğu ve antrenörlerini kurtarmak adına hayatlarının en tehlikeli dalışını gerçekleştirirler.

Oyuncular: Viggo Mortensen, Colin Farrell, Joel Edgerton

Yönetmen: Ron Howard

17. Captain Philips (2013)

17. Captain Philips (2013)

IMDb: 7.8

Özet: 2009 yılının Nisan ayında ABD yük gemisi 'Maersk Alabama', her zaman olduğu gibi varış noktasına doğru yol almaktadır. Ancak gemi ve mürettebatı birdenbire Somalili korsanlar tarafından saldırıya uğrar ve korsanlar buldukları herkesi rehin alırlar. Geminin kaptanı Richard Phillips, herkesin hayatta kalmasını ve eve sağ salim dönmesini sağlamak için zekâsına güvenmek zorundadır.

Oyuncular: Tom Hanks, Barkhad Abdi, Barkhad Abdirahman

Yönetmen: Paul Greengrass

16. The Wrestler (2008)

16. The Wrestler (2008)

IMDb: 7.9

Özet: Yaşlanmış bir güreşçi olan Randy 'The Ram' Robinson, en iyi zamanlarını geride bırakmıştır ancak ringe yeniden çıkma konusunda oldukça isteklidir. Fakat yediği acımasız bir dayaktan sonra Randy, bu hayatın artık ona göre olmadığını fark eder ve uzun zamandır görüşmediği bir striptizciyle ciddi bir ilişkiye başlar. Ayrıca kızıyla aralarındaki buzları da eritmeye çalışır. Randy'nin o an için bilmediği bir şey vardır; güreş onun içine işlemiştir bir kere...

Oyuncular: Mickey Rourke, Marisa Tomei, Evan Rachel Wood

Yönetmen: Darren Aronofsky

15. Arrival (2016)

15. Arrival (2016)

IMDb: 7.9

Özet: Bir dilbilim profesörü olan Louise Banks, beklenmedik bir şekilde Dünya'nın 12 farklı noktasına inen uzaylıların ziyaret sebebini ve gerçek niyetlerini anlayabilmek adına görevlendirilir. İstila altında olduklarını düşünen ülkelerin tutumlarıyla Dünya, küresel bir savaşın eşiğine gelmiştir bile. Banks ve ekibi bu dünya dışı ziyaretçilerle iletişim kurmanın bir yolunu bulmak için zamana karşı bir yarış içerisine girerler.

Oyuncular: Amy Adams, Jeremy Renner, Forest Whitaker

Yönetmen: Denis Villeneuve

İçeriğin Devamı Aşağıda

14. Titanic (1997)

14. Titanic (1997)

IMDb: 7.9

Özet: Amerikalı Jack Dawson, rıhtımda oynadığı bir kart oyununda RMS Titanic yolcu gemisinin yapacağı seyahat için bir bilet kazanır ve zengin ve züppe nişanlısı Caledon Hockley ile evlenmek üzere Philadelphia'ya gitmekte olan sosyete kızı Rose DeWitt Bukater'ı görür. Sanılanın aksine hiç de mutlu olmayan Rose, kendini kapana kısılmış hisseder ve yolculuğu esnasında güverteye çıkarak intihar etmenin eşiğine gelmişken Jack Dawson tarafından kurtarılır. İkilinin arasında ise gizli bir aşk başlar. Bu yasak aşkı öğrenen Caledon Hockley, Jack'i gemide hapse attırır. Ancak Titanic, bir süre sonra devasa bir buz dağına çarpar ve gemi yavaş yavaş batarken Jack'in içinde bulunduğu durumdan kurtularak Rose'u bulması gerekir.

Oyuncular: Leonardo DiCaprio, Kate Winslet, Billy Zane

Yönetmen: James Cameron

13. The Revenant (2015)

13. The Revenant (2015)

IMDb: 8.0

Özet: Sınır sakini Hugh Glass, 1823 yılında el değmemiş vahşi doğayı keşfederken bir ayı saldırısı sonucu ölümcül derecede yaralanır. Avcı ekibinin bir üyesi, oğlunu da öldürerek kendisini ölüme terk edince Glass, medeniyetine tekrar dönmek adına hayatta kalma becerilerini kullanmak zorunda kalır. Ancak tek amacı hayatta kalmak değildir. İntikamını almayı da kafasına koymuştur!

Oyuncular: Leonardo DiCaprio, Tom Hardy, Will Poulter

Yönetmen: Alejandro G. Iñárritu

12. Twelve Monkeys (1995)

12. Twelve Monkeys (1995)

IMDb: 8.0

Özet: Karakterimiz James Cole'un da zor yoldan öğrendiği gibi; zamanda geriye yolculuk yapmak hiç de basit bir iş değildir. 2030'lu yıllarda hapiste olan James, kendisini 1990'lara geri gönderecek bir görev için işe alınır. Oraya vardığında dünya nüfusunun büyük çoğunluğunu yok etmek üzere olan bir veba salgını hakkında bilgi toplaması gerekmektedir. Ancak kendisi beklediği yardımı bir tülü bulamaz.

Oyuncular: Bruce Willis, Madeleine Stowe, Brad Pitt

Yönetmen: Terry Gilliam

11. Lion (2016)

11. Lion (2016)

IMDb: 8.0

ÖzetLion, Saroo Brierley'in 5 yaşındayken Hindistan'da bir trende uyuyakalması ve evinden 1600 kilometre uzakta uyanması sonucu ailesinden ayrı düşmesinin gerçek hikayesine dayanır. Bu olaydan sonra Avustralyalı bir çift tarafından evlat edinilen Saroo, 25 yıl sonra Hintli ailesini aramaya başlar.

Oyuncular: Dev Patel, Nicole Kidman, Rooney Mara

Yönetmen: Garth Davis

10. Million Dollar Baby (2004)

10. Million Dollar Baby (2004)

IMDb: 8.1

Özet: Frankie Dunn, eski dostu ve ortağı Eddie Dupris dışında herkesle mesafeli olan Los Angales'lı deneyimli bir boks antrenörüdür. Dunn, boks konusundaki uzmanlığına başvurmak ve bir şeyler öğrenmek için yanına gelen Maggie Fitzgerald'ı eğitmek konusunda başta çok isteksizdir. Ancak Frankie sonunda Fitzgerald'ı eğitmeye razı olur ve ikisinin arasında hiç de beklemedikleri bir bağ gelişir.

Oyuncular: Hilary Swank, Clint Eastwood, Morgan Freeman

Yönetmen: Cilent Eastwood

İçeriğin Devamı Aşağıda

9. Trainspotting (1996)

9. Trainspotting (1996)

IMDb: 8.1

Özet: İzleyenleri Edinburgh'un serseri hayatının en karanlık köşelerinde bir yolculuğa çıkartacak olan Trainspotting, Mark Renton'ın eroin alışkanlığını bırakma çabasına ve bu çabanın ailesi ve arkadaşlarıyla olan ilişkilerini nasıl etkilediğine konu alır.

Oyuncular: Ewan McGregor, Ewen Bremner, Jonny Lee Miller

Yönetmen: Danny Boyle

8. 1917 (2019)

8. 1917 (2019)

IMDb: 8.2

Özet: Batı cephesinde 1917 yılının Nisan ayıdır. İki İngiliz askeri, izole edilmiş bir alaya acil bir mesaj iletmek üzere yola çıkarlar. Taşıdıkları mesaj zamanında iletilemezse alay bir tuzağa düşecek ve katledilecektir. Düşman topraklarından geçmelerini de gerektiren bu tehlikeli yolculuk, zamana karşı bir yarışa dönüşür.

Oyuncular: Dean-Charles Chapman, George MacKay, Daniel Mays

Yönetmen: Sam Mendes

7. Pan's Labyrinth (2006)

7. Pan's Labyrinth (2006)

IMDb: 8.2

Özet: 1944 İspanya'sında genç Ofelia, annesi ile birlikte gerilla ayaklanmasını bastırmaya çalışan ve sadist bir ordu subayı olan üvey babasının görev yerine gelir. Ofelia, orada antik bir labirent keşfeder ve ona efsanevi kayıp bir prenses olduğunu ve ölümsüzlüğü elde etmek için üç tehlikeli görevi tamamlaması gerektiğini söyleyen Faun Pan ile karşılaşır.

Oyuncular: Ivana Baquero, Ariadna Gil, Sergi López

Yönetmen: Guillermo del Toro

6. Inglourious Basterds (2009)

6. Inglourious Basterds (2009)

IMDb: 8.3

ÖzetAlmanya'nın Fransa'yı işgalinin ilk yılıdır. Müttefik subayı Teğmen Aldo Raine, nazilere karşı şiddetli intikam eylemleri gerçekleştirmek için yahudi askerlerden oluşan bir ekip kurar. O ve adamları, III. Reich'ın liderlerini alaşağı etmek için Alman aktris ve gizli ajan Bridget von Hammersmark ile güçlerini birleştirir.

Oyuncular: Brad Pitt, Diane Kruger, Eli Roth

Yönetmen: Quentin Tarantino

5. Requiem for a Dream (2000)

5. Requiem for a Dream (2000)

IMDb: 8.3

ÖzetRequiem for a Dream, televizyon bağımlısı ve yalnız bir dul olan Sara Goldfarb ile oğlu Harry, kız arkadaşı Marion ve uyuşturucu satıcısı arkadaşı Tyrone'un hayatlarını paralel olarak konu alır. Bir televizyon programına katılacağını öğrenen Sara, çok değer verdiği kırmızı elbisesinin içine girebilmek adına kilo vermeye çalışır ve diyet haplarına bağımlı hale gelir. O sırada Harry ve arkadaşları ise uyuşturucu bağımlılığından muzdarip haldedirler.

Oyuncular: Ellen Burstyn, Jared Leto, Jennifer Connolly

Yönetmen: Darren Aronofsky

İçeriğin Devamı Aşağıda

4. Come and See (1985)

4. Come and See (1985)

IMDb: 8.4

Özet: Alman güçlerinin Beyaz Rusya'da bir köyü işgal etmesi üzerine Florya, ailesinin tüm ısrar ve ikna çabalarınma karşın direnişçi güçlere katılmak için ormanın yolunu tutar. Florya, orada Glasha isimli bir kızla tanışır ve onunla birlikte köyüne döner. Ancak Florya eve döndüğünde tüm ailesini ve arkadaşlarını katledilmiş bir halde bulur.

Oyuncular: Aleksey Kravchenko, Olga Mironova, Liubomiras Laucevicius

Yönetmen: Elem Klimov

3. Grave of the Fireflies (1988)

3. Grave of the Fireflies (1988)

IMDb: 8.5

ÖzetGrave of the Fireflies, ikinci Dünya Savaşı'nın son günlerinde yaşayan iki genç Japon kardeş Seita ve Setsuko'nun hikayesini konu alır. Bir Amerikan bombardımanından sonra ailesinden kopan bu iki kardeş, hayatta kalabilmek adına birlikte hareket etmeli ve birbirlerine sonuna kadar güvenmelidir.

Oyuncular: Tsutomu Tatsumi, Ayano Shiraishi, Akemi Yamaguchi

Yönetmen: Isao Takahata

2. American History X (1998)

2. American History X (1998)

IMDb: 8.5

Özet: Bir dazlak olan Derek Vinyard, beyazların üstünlüğünü savunan bir çetenin lideridir. Kamyonunu çalmaya çalışan iki siyah adamı öldürdükten sonra üç yıllığına hapse gönderilir. Hapishanede hayatı ve yaptıkları hakkında düşünmek için bolca zamanı olan Derek, çıktığında geçmişindeki nefret ve önyargılardan uzak durmaya karar verir. Her ne kadar kendini düzeltmeye çalışsa da önceki eylemleri ve önyargıları, küçük kardeşini etkilemiş olabilir.

Oyuncular: Edward Norton, Edward Furlong, Beverly D'angelo

Yönetmen: Tony Kaye

1. Se7en (1995)

1. Se7en (1995)

IMDb: 8.6

Özet: iki cinayet masası dedektifi, suçları yedi ölümcül günaha dayanan bir seri katilin peşine düşer. Kıyasla daha tecrübeli olan dedektif Sommerset, katilin düşünce tarzını ve yapabileceklerini anlayabilmek adına yedi ölümcül günahı araştırırken ortağı Mills ise, onun bu davayı çözme çabalarını alaycı bir tutumla eleştirir.

Oyuncular: Morgan Freeman, Brad Pitt, Kevin Spacey

Yönetmen: David Fincher

Bu içeriklerimiz de ilginizi çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
12
6
3
2
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
kenan öz

hepsi çok iyi filmler 6-9-26 favorilerim.

Sinan Saatçi

Taytanik hariç alayını izlerim zira taytaniği zerre sevmem bir film avukatı çıkarsa kötü bozarım onu hee film avukatlarına ayarım ben diyeyim